2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun. Bolca dinlen bol su iç. İştahsızsan besleyici özelliği çok porsiyonu küçük şeyler yemeye çalış canım. İnşallah hemen geçer. Allah şifa versin. İştehım yok diye yememezlik yapma.

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım

Amin cnm olumlu düşünüp stres yapmamaya çalışyorum doktr da iki hafta sonraya çağırdı çok rahat sınır oluyorm

Çok şükür cnm çok sevindim açılma olmamış boyu bile kısalmamış miniginde büyümüş maşallah

saol cnm. iki zilliyi dogumca ne yapsak acaba ..

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
saol.cnm benim.

Çok şükür cnm çok sevindim açılma olmamış boyu bile kısalmamış miniginde büyümüş maşallah
saol cnm benim. insallah akilli akilli duracak 2 hafta daha.

1780 biri 2080 de biri olmuş cnm

2085 biri 1780 de biri olmus cnm telefon tam çekmiyor odada o yüzden zor giriyor nete sonradan sonradan fark ediyorum bildirimleri k.bakma cnm yeni cvp verebildim
Bence gayet iyiler cnm..arada da aman aman bi fark yok..dr önlem almak istemiş demekki ne okur ne olmaz diye

gecmis olsun canim Allah sifa versin serum mu taktirsan acaba
İnat ettim dokulmiycem!
seni yenicem istanbul sen.mi buyuksun ben mi o.yener bebek 3 0 onde inatlasma

2. Annesi ilki umutbaki idi U umut baki nasilsiniz bu arada umarim hersey.yolundadir
çok sağolun geçen hafta emzirmeye vermişlerdi enfeksiyon kapti sonra vermediler şükür 1 hafta tedavi gördü simdii iyeye gidiyor yarın tekrar emzircem inşallah sıkıntı çıkmaz temizliğimi de dikkat ettim ama neden kaptı bilmiyorum 4 5 kadın da aynı yerde emzirdik sözde özel hastane ama dikkat yok. neyse bebişim sağ salim gelsin de geçer bu günler inşallah duanızda unutmayın Rabbim sizleri de bu nefeste sağ salim kurtarsın. pompadan da yeterince gelmiyor diye göğüslerim ağrı ateş yapıyor aglayarak geçiyor bi kaç günüm. insalh bu zor günler geçer..

Serum ıyı gelır mı taktırayım valla cok kotu oldum sabah ıyıydım tekrar basladı halsızlık.
Arkadasin bebegi.gerideydi 34 ten.sonra serumla topladilar hem.sana hem.bebege fayda durman.hata yiyemiyor.halsizsen.hemen.git.doktora kalk gecmis.olsun kuzum.tekrardan

Rabbim sifa guc kuvvet versin toplarsiniz insallah gunden.gune Allah saglik versin ikinizede dualarimiz seninle hersey guzel.olsun insallah

Arkadasin bebegi.gerideydi 34 ten.sonra serumla topladilar hem.sana hem.bebege fayda durman.hata yiyemiyor.halsizsen.hemen.git.doktora kalk gecmis.olsun kuzum.tekrardan
Halsızlık ıstahsızlık cok kotu oldum valla olmadı gıdeyım serum taksınlar aklıma gelmemıstı sagol Allah razı olsun

Halsızlık ıstahsızlık cok kotu oldum valla olmadı gıdeyım serum taksınlar aklıma gelmemıstı sagol Allah razı olsun
Git hemen serumla haftasina ilerledi doktorunda destekler zaten dediğimi hem sen.topla yazik.gunah eziyet sana da Allah sifa versin

Çok kilo alsam heryerim şiş olsa bu kadar şey yapmayacamda her gören maşallah çok iyisin diyipte bunların kıskançlığından moral bozmaya çalışması sinir bozucu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…