Çok geçmiş olsun. Bolca dinlen bol su iç. İştahsızsan besleyici özelliği çok porsiyonu küçük şeyler yemeye çalış canım. İnşallah hemen geçer. Allah şifa versin. İştehım yok diye yememezlik yapma.Kızlar salı gununden berı hastayım halsızlık bogaz agrısı ve gogus agrısı var doktora gıttım ıgne oldum gun ıcınde sureklı terlıyorum. Vucudum cok halsız dustu. Lımonlu ballı sıcak su ıcıyorum. Istahm tamamen kapalı bebıs zayıf ne yapcam bılmıyorum
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canımmuayene iyi gecti. kizin suyu vs iyi. 30haftada donmus ve dogum pozisyonu almisti. simdi zibidik geri tepetaklak donmus. dr o kadar kasilman olunca gel birkac gun yatiririz serum veririz vs dedi. bu haftalarda bu agrilar normal degil. ama sizin durumunuza gore normal diyrz dedi. rahim kasilmayi birakmiyr ne yazik ki... nst de yine cikti sevgili sancilarim ama onu da artik benim kendimle kiyasliyor, en azindan stabiller dedi. vucudunuz kasilmaktan yorgun dustu farkindayim ama az daha sabir dedi. 2-3 haftaya daha ihtiyacim var dedi. erken dogacayi belli ama insallah tutmaya calisiyoruz dedi. disari cikmam hala yasakmis. sicak komplikasyonlari artirirmis.
rahim agzi acilmamis, rahim boyu kisalmamis sukur. minnos pazartesi 2000 g , 44cm di. bugun 2300 g , 45 cm olmus. artik haftada 2 gun kontrole gidecekmisim. kanama ya da su gelirse de acil sezeryana almasi gerekecekmis. biz de boyle.
Amin cnm olumlu düşünüp stres yapmamaya çalışyorum doktr da iki hafta sonraya çağırdı çok rahat sınır oluyormAllah korusun.. Ciddi bir durum olursa müdahale ederler, sık sık kontrollere gidin, olumlu düşünün.
Ne güzel ayrılık olmuş. Bir yıl sonra dönünce de böyle güzel karşılayacaklardır sizi..
Şimdi biraz dinlenme vakti :)Ğ
Geçmiş olsun.. Annenizle hemen kolaylarsınız..
6 kilo mu? Ne güzel.. Ben 10 kilo aldım
Bunu benim doktorum her seferinde yapıyor. İlk üç ay zaten sadece alttan muayene oldum. Ultrosonda bebeği daha sağlıklı gördükleri için bu yöntemle bakıyorlar.
Sonrasında da sürekli vajinal bölge mantar vs var mı diye bakıyorlar. Rahatsız edici olsa da jinokolojik muayene çok kısa sürüyor, endişe edilecek birşey yok.
Çok güzel bir hediye. Ben de Kenya'yı ziyaret ettiğimde Kızılay'ın açtırdığı su kuyularından görmüştüm. Gerçekten büyük bir hizmet.
Evet bizde de aynı şeylerden bahsettiler. Şeker zaten çok zararlı. Bol bol salata ve su.. Dr. Öz inekler süt yapmak için helva yemiyor demişti bir tv programında. Çok gülmüştüm ama haklı :)
evet ama mavi gözü, yanakta gamzeyi kim istemez :)
Ben de yeşil gözlü, sarışın, çekik gözlü bir bebek hayal ediyorum ama DNAsı güçlü olan eşim :)
Hastalara geçmiş olsun.ikicicek-birbocek endişelenmeyin. Umarım herşey yolunda tamamlanır bu süreç ama kuvöz giren bebekler sağlıksız diye birşey yok. Eltim de yeni doğum yaptı, bebeği iki hafta kuvözde kaldı, çıktı evinde. Nasıl tatlı, üstelik gelişimi de çok iyi, minicik doğmasına rağmen şimdi kendi ayındakilerle aynı kiloda.
Diğer hastalara, kötü hissedenlere de çok geçmiş olsun dileklerimle.
Çok şükür cnm çok sevindim açılma olmamış boyu bile kısalmamış miniginde büyümüş maşallahmuayene iyi gecti. kizin suyu vs iyi. 30haftada donmus ve dogum pozisyonu almisti. simdi zibidik geri tepetaklak donmus. dr o kadar kasilman olunca gel birkac gun yatiririz serum veririz vs dedi. bu haftalarda bu agrilar normal degil. ama sizin durumunuza gore normal diyrz dedi. rahim kasilmayi birakmiyr ne yazik ki... nst de yine cikti sevgili sancilarim ama onu da artik benim kendimle kiyasliyor, en azindan stabiller dedi. vucudunuz kasilmaktan yorgun dustu farkindayim ama az daha sabir dedi. 2-3 haftaya daha ihtiyacim var dedi. erken dogacayi belli ama insallah tutmaya calisiyoruz dedi. disari cikmam hala yasakmis. sicak komplikasyonlari artirirmis.
rahim agzi acilmamis, rahim boyu kisalmamis sukur. minnos pazartesi 2000 g , 44cm di. bugun 2300 g , 45 cm olmus. artik haftada 2 gun kontrole gidecekmisim. kanama ya da su gelirse de acil sezeryana almasi gerekecekmis. biz de boyle.
Kendimi böyle halsiz yada hasta hissettiğim de daha da ayakta duruyorum dışarı çıkıyorum ki daha kötü olmayım diye..Bence yatağa verince insan kendini daha da kötü oluyor miskinlesiyorİnat ettim dokulmiycem!
1780 biri 2080 de biri olmuş cnmKaç kilo olmuşlar tatlim
2085 biri 1780 de biri olmus cnm telefon tam çekmiyor odada o yüzden zor giriyor nete sonradan sonradan fark ediyorum bildirimleri k.bakma cnm yeni cvp verebildimKaç kilo olmuşlar tatlim
saol cnm. iki zilliyi dogumca ne yapsak acabaAçılma, kısalma vs olmamasına çok sevindim canımo kadar kasilmaya rağmen zillinin keyfi ,suyu yerinde demekki sen çok yoruldun, bunaldın ama biraz daha dayanacaksın güçlü anne kapılar kapalı, kaçamaz zilliler ❤
saol.cnm benim.Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
saol cnm benim. insallah akilli akilli duracak 2 hafta daha.Çok şükür cnm çok sevindim açılma olmamış boyu bile kısalmamış miniginde büyümüş maşallah
Bence gayet iyiler cnm..arada da aman aman bi fark yok..dr önlem almak istemiş demekki ne okur ne olmaz diye1780 biri 2080 de biri olmuş cnm
2085 biri 1780 de biri olmus cnm telefon tam çekmiyor odada o yüzden zor giriyor nete sonradan sonradan fark ediyorum bildirimleri k.bakma cnm yeni cvp verebildim
gecmis olsun canim Allah sifa versin serum mu taktirsan acabaKızlar salı gununden berı hastayım halsızlık bogaz agrısı ve gogus agrısı var doktora gıttım ıgne oldum gun ıcınde sureklı terlıyorum. Vucudum cok halsız dustu. Lımonlu ballı sıcak su ıcıyorum. Istahm tamamen kapalı bebıs zayıf ne yapcam bılmıyorum
seni yenicem istanbul sen.mi buyuksun ben miİnat ettim dokulmiycem!
Serum ıyı gelır mı taktırayım valla cok kotu oldum sabah ıyıydım tekrar basladı halsızlık.gecmis olsun canim Allah sifa versin serum mu taktirsan acaba
seni yenicem istanbul sen.mi buyuksun ben mi
çok sağolun geçen hafta emzirmeye vermişlerdi enfeksiyon kapti sonra vermediler şükür 1 hafta tedavi gördü simdii iyeye gidiyor yarın tekrar emzircem inşallah sıkıntı çıkmaz temizliğimi de dikkat ettim ama neden kaptı bilmiyorum 4 5 kadın da aynı yerde emzirdik sözde özel hastane ama dikkat yok. neyse bebişim sağ salim gelsin de geçer bu günler inşallah duanızda unutmayın Rabbim sizleri de bu nefeste sağ salim kurtarsın. pompadan da yeterince gelmiyor diye göğüslerim ağrı ateş yapıyor aglayarak geçiyor bi kaç günüm. insalh bu zor günler geçer..
Arkadasin bebegi.gerideydi 34 ten.sonra serumla topladilar hem.sana hem.bebege fayda durman.hata yiyemiyor.halsizsen.hemen.git.doktora kalk gecmis.olsun kuzum.tekrardanSerum ıyı gelır mı taktırayım valla cok kotu oldum sabah ıyıydım tekrar basladı halsızlık.
kuzum 36 bitince gerisini hic dert etme. bakarsin bu surede bobregi duzelirde kuzunun.
guzel gunlerde kullanin cnm.
ikea dandi cnm
aferin cnm. gitme sen
Rabbim sifa guc kuvvet versin toplarsiniz insallah gunden.gune Allah saglik versin ikinizede dualarimiz seninle hersey guzel.olsun insallahçok sağolun geçen hafta emzirmeye vermişlerdi enfeksiyon kapti sonra vermediler şükür 1 hafta tedavi gördü simdii iyeye gidiyor yarın tekrar emzircem inşallah sıkıntı çıkmaz temizliğimi de dikkat ettim ama neden kaptı bilmiyorum 4 5 kadın da aynı yerde emzirdik sözde özel hastane ama dikkat yok. neyse bebişim sağ salim gelsin de geçer bu günler inşallah duanızda unutmayın Rabbim sizleri de bu nefeste sağ salim kurtarsın. pompadan da yeterince gelmiyor diye göğüslerim ağrı ateş yapıyor aglayarak geçiyor bi kaç günüm. insalh bu zor günler geçer..
Halsızlık ıstahsızlık cok kotu oldum valla olmadı gıdeyım serum taksınlar aklıma gelmemıstı sagol Allah razı olsunArkadasin bebegi.gerideydi 34 ten.sonra serumla topladilar hem.sana hem.bebege fayda durman.hata yiyemiyor.halsizsen.hemen.git.doktora kalk gecmis.olsun kuzum.tekrardan
AynennKıskançlaarrrr
Aminn Allah razı olsun duadan başka çaremiz yokRabbim sifa guc kuvvet versin toplarsiniz insallah gunden.gune Allah saglik versin ikinizede dualarimiz seninle hersey guzel.olsun insallah
Git hemen serumla haftasina ilerledi doktorunda destekler zaten dediğimi hem sen.topla yazik.gunah eziyet sana da Allah sifa versinHalsızlık ıstahsızlık cok kotu oldum valla olmadı gıdeyım serum taksınlar aklıma gelmemıstı sagol Allah razı olsun
Çok kilo alsam heryerim şiş olsa bu kadar şey yapmayacamda her gören maşallah çok iyisin diyipte bunların kıskançlığından moral bozmaya çalışması sinir bozucu sadeceAh canım merak etme sana benzese dahi erkek tarafı “ayyynııı babasıııııııı” diyecek
Cnm geçmiş olsun düzelecek tabi ki hayırlı haberlerini bekliyoruz
İçimde insan taşıdığım için olabilir mi deseydin
ikicicek-birbocek gececek annesi. Simdi dogsa bile sorun olacagini düşünmüyorum. Kuvez de sana dinlenmek icin vakit kazandirir.
C Can6 o kadinlara hic takilma. Kadin gerçekten kadının düşmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?