Geçecek bu günler annesi az kaldı inşallahçok sağolun geçen hafta emzirmeye vermişlerdi enfeksiyon kapti sonra vermediler şükür 1 hafta tedavi gördü simdii iyeye gidiyor yarın tekrar emzircem inşallah sıkıntı çıkmaz temizliğimi de dikkat ettim ama neden kaptı bilmiyorum 4 5 kadın da aynı yerde emzirdik sözde özel hastane ama dikkat yok. neyse bebişim sağ salim gelsin de geçer bu günler inşallah duanızda unutmayın Rabbim sizleri de bu nefeste sağ salim kurtarsın. pompadan da yeterince gelmiyor diye göğüslerim ağrı ateş yapıyor aglayarak geçiyor bi kaç günüm. insalh bu zor günler geçer..
2 haftadır hemen hemen aynı kiloda devam ediyor birininki cnm gelişim durmuş o yüzden onlem almak istedi haftaya da gelismemis olursa bebekleri alabiliriz dedi iğnenin bir dozu yapıldı biride gece 1.30 da yapcakmislarBence gayet iyiler cnm..arada da aman aman bi fark yok..dr önlem almak istemiş demekki ne okur ne olmaz diye
Ciddi mi? Serum içeriğinde bir besin yok ki benim bildiğim su ve elektrolit kaybını önlüyor. Su kaybı azalınca kasılmalar da azaldığından kasılma durumlarında işe yarıyor ya da ishal kusma gibi durumlarda. Ama bebeği büyütecek besini sağladığı hakkında bir bilgim yoktu şaşırdımArkadasin bebegi.gerideydi 34 ten.sonra serumla topladilar hem.sana hem.bebege fayda durman.hata yiyemiyor.halsizsen.hemen.git.doktora kalk gecmis.olsun kuzum.tekrardan
En son 11 kiloydu kilom şuan tartılmadım gören aaaaa karnin kucuk aaaa zayifsin sadece göbek gogus var aaa bebek.normal.mi karnin baya küçük 6 7 ay tarzi deyip moral.bozuyor dis seslere kulak.tikayin bayanlar bende fitim tas gibiyim.ohhhh diyorum bebek.sukur haftasıyla.uyumlu gelisimi.iyiydi bir ay.önce yiyorum iciyorum kilo aldim bence yeterli seviyede illa o yuvarlanan giden hamile.olcan rezil dagitmis paspal gucsuz bitik izin vermeyin güçlü dur mutlu dur herkes art niyetli kiskanc kem.gozÇok kilo alsam heryerim şiş olsa bu kadar şey yapmayacamda her gören maşallah çok iyisin diyipte bunların kıskançlığından moral bozmaya çalışması sinir bozucu sadece
Varmis canim.ben de duyunca inanamadim anne ve bebege etki ediyormuş iki.hafta geriden.gelme olunca veriliyormus selcuk.unv fakultesinde biliyorsun orasi.erken.doğum çocuk.konusunda turkiyede 1Ciddi mi? Serum içeriğinde bir besin yok ki benim bildiğim su ve elektrolit kaybını önlüyor. Su kaybı azalınca kasılmalar da azaldığından kasılma durumlarında işe yarıyor ya da ishal kusma gibi durumlarda. Ama bebeği büyütecek besini sağladığı hakkında bir bilgim yoktu şaşırdım
Ek yapiyim n11 de e. Bebekte ucretsiz kargo var tulumlar ucuzE bebekte bebek bezlerinde ikinci ürüne %30 indirim var bilginize..molfix canbebe slepy vs
Öğrenmiş oldum ben de sayende tatlı anneVarmis canim.ben de duyunca inanamadim anne ve bebege etki ediyormuş iki.hafta geriden.gelme olunca veriliyormus selcuk.unv fakultesinde biliyorsun orasi.erken.doğum çocuk.konusunda turkiyede 1
kiyamam ben onaaa. enfeksiyon sen temiz degilsin diye degildir cnm. bazen kuvezden bazen de dis etkenlerden alabiliyorlar. sukur ki duzelmis. taze nane al cnm. yika saplariyla ve buzdolabina koy. sabaha kadar sogusun. al dirak meme uzerine koy. yarisini birine yarisini birine. sislik ve ates icin iyi gelir. bi de lahana yapragi vardi diye hatirliyorum. hem o sutude artiriyordu yanlis degilsem. yapragi yine buzdolabinda sogutup memeye kapatiyrdun.çok sağolun geçen hafta emzirmeye vermişlerdi enfeksiyon kapti sonra vermediler şükür 1 hafta tedavi gördü simdii iyeye gidiyor yarın tekrar emzircem inşallah sıkıntı çıkmaz temizliğimi de dikkat ettim ama neden kaptı bilmiyorum 4 5 kadın da aynı yerde emzirdik sözde özel hastane ama dikkat yok. neyse bebişim sağ salim gelsin de geçer bu günler inşallah duanızda unutmayın Rabbim sizleri de bu nefeste sağ salim kurtarsın. pompadan da yeterince gelmiyor diye göğüslerim ağrı ateş yapıyor aglayarak geçiyor bi kaç günüm. insalh bu zor günler geçer..
sifa olsun cnm. duzelecek o minnos....hop diye buyuyecek seni korkuttuguyla kalacak.2 haftadır hemen hemen aynı kiloda devam ediyor birininki cnm gelişim durmuş o yüzden onlem almak istedi haftaya da gelismemis olursa bebekleri alabiliriz dedi iğnenin bir dozu yapıldı biride gece 1.30 da yapcakmislar
Canım gecmis olsun şuan naslsnz bizi mutlaka haberdar et dualarm sizinleKızlar bugün kontrol vardı geldim bebeklerin birinin gelişimi durmuş o yüzden yatış verdi ciğer geliştirici iğne için bugün hastanede kalıcam eğer gelişmezse aynı devam ederse erken doğum olacakmış
Canım bugün doğum.okulunda doktor 34 tamamlynca artık hiç korkmyn dedi. Senin De 34 zaten bisey olmaz Allahın izni ileInş cnm evet ikizlerde oluyormuş genelde doktor 35 i tamamlasak iyi dedi ama bakalım Allahtan ümit kesilmez hakkımız da hayirlisi belki de zamnında gelirler herşey düzelir de
Allah hayirlisi saglikli kolay olanini versin canim dualarimiz seninle insallahKızlar hepinizden de Allah razı olsun çok teşekkür ederim desteğiniz dualarınız için tek tek alıntı yapamadım net biraz sıkıntılı nidilat ve pruloton başlattı rahim ağzı açılmamış ama yumuşamış heran açılabilir dedi sancilar 90 99 çıkıyor
Allahim insallah duracak cnm. benim 100lerdeki 2dk arayla olunca nidilac yanina endol de eklemislerdi. belki sana da yaparlar cnm. insallah sabredecek minnoslar.Kızlar hepinizden de Allah razı olsun çok teşekkür ederim desteğiniz dualarınız için tek tek alıntı yapamadım net biraz sıkıntılı nidilat ve pruloton başlattı rahim ağzı açılmamış ama yumuşamış heran açılabilir dedi sancilar 90 99 çıkıyor
İnşallah dururlar canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun bebişlerin sağlıkla kucağına gelsin.Kızlar hepinizden de Allah razı olsun çok teşekkür ederim desteğiniz dualarınız için tek tek alıntı yapamadım net biraz sıkıntılı nidilat ve pruloton başlattı rahim ağzı açılmamış ama yumuşamış heran açılabilir dedi sancilar 90 99 çıkıyor
Ooooo aramiza hosgeldinikicicek-birbocek dualarımız seninle canım
R Rzg14 günün güzel haberi senden minnak kapıları açamamış, onu 2 hafta daha direnmeye çağırıyorum
Bel ağrısı demiş çoğu kişi, bende de başladı ama yatmadım, bünye alışkın değil.
Kızın Eşyaları ayırdım renklerine göre, 1 makina yıkadım.
Kuaföre gidip geldim
Birazcık mola!
Dualarımız seninleçok sağolun geçen hafta emzirmeye vermişlerdi enfeksiyon kapti sonra vermediler şükür 1 hafta tedavi gördü simdii iyeye gidiyor yarın tekrar emzircem inşallah sıkıntı çıkmaz temizliğimi de dikkat ettim ama neden kaptı bilmiyorum 4 5 kadın da aynı yerde emzirdik sözde özel hastane ama dikkat yok. neyse bebişim sağ salim gelsin de geçer bu günler inşallah duanızda unutmayın Rabbim sizleri de bu nefeste sağ salim kurtarsın. pompadan da yeterince gelmiyor diye göğüslerim ağrı ateş yapıyor aglayarak geçiyor bi kaç günüm. insalh bu zor günler geçer..
99Kızlar hepinizden de Allah razı olsun çok teşekkür ederim desteğiniz dualarınız için tek tek alıntı yapamadım net biraz sıkıntılı nidilat ve pruloton başlattı rahim ağzı açılmamış ama yumuşamış heran açılabilir dedi sancilar 90 99 çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?