2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçecek bu günler annesi az kaldı inşallah

Bence gayet iyiler cnm..arada da aman aman bi fark yok..dr önlem almak istemiş demekki ne okur ne olmaz diye
2 haftadır hemen hemen aynı kiloda devam ediyor birininki cnm gelişim durmuş o yüzden onlem almak istedi haftaya da gelismemis olursa bebekleri alabiliriz dedi iğnenin bir dozu yapıldı biride gece 1.30 da yapcakmislar

Arkadasin bebegi.gerideydi 34 ten.sonra serumla topladilar hem.sana hem.bebege fayda durman.hata yiyemiyor.halsizsen.hemen.git.doktora kalk gecmis.olsun kuzum.tekrardan
Ciddi mi? Serum içeriğinde bir besin yok ki benim bildiğim su ve elektrolit kaybını önlüyor. Su kaybı azalınca kasılmalar da azaldığından kasılma durumlarında işe yarıyor ya da ishal kusma gibi durumlarda. Ama bebeği büyütecek besini sağladığı hakkında bir bilgim yoktu şaşırdım

Çok kilo alsam heryerim şiş olsa bu kadar şey yapmayacamda her gören maşallah çok iyisin diyipte bunların kıskançlığından moral bozmaya çalışması sinir bozucu sadece
En son 11 kiloydu kilom şuan tartılmadım gören aaaaa karnin kucuk aaaa zayifsin sadece göbek gogus var aaa bebek.normal.mi karnin baya küçük 6 7 ay tarzi deyip moral.bozuyor dis seslere kulak.tikayin bayanlar bende fitim tas gibiyim.ohhhh diyorum bebek.sukur haftasıyla.uyumlu gelisimi.iyiydi bir ay.önce yiyorum iciyorum kilo aldim bence yeterli seviyede illa o yuvarlanan giden hamile.olcan rezil dagitmis paspal gucsuz bitik izin vermeyin güçlü dur mutlu dur herkes art niyetli kiskanc kem.goz

Varmis canim.ben de duyunca inanamadim anne ve bebege etki ediyormuş iki.hafta geriden.gelme olunca veriliyormus selcuk.unv fakultesinde biliyorsun orasi.erken.doğum çocuk.konusunda turkiyede 1

kiyamam ben onaaa. enfeksiyon sen temiz degilsin diye degildir cnm. bazen kuvezden bazen de dis etkenlerden alabiliyorlar. sukur ki duzelmis. taze nane al cnm. yika saplariyla ve buzdolabina koy. sabaha kadar sogusun. al dirak meme uzerine koy. yarisini birine yarisini birine. sislik ve ates icin iyi gelir. bi de lahana yapragi vardi diye hatirliyorum. hem o sutude artiriyordu yanlis degilsem. yapragi yine buzdolabinda sogutup memeye kapatiyrdun.

2 haftadır hemen hemen aynı kiloda devam ediyor birininki cnm gelişim durmuş o yüzden onlem almak istedi haftaya da gelismemis olursa bebekleri alabiliriz dedi iğnenin bir dozu yapıldı biride gece 1.30 da yapcakmislar
sifa olsun cnm. duzelecek o minnos....hop diye buyuyecek seni korkuttuguyla kalacak.

Kızlar hepinize selamlar.
Bugün 12de doğum okulunun ilk günü vardı.
Eşimle beraber katıldık ruh halimizdn beslenmeye emzirmeye kadar konular anlattı doktorlar. Sonra bebek kurabiyesi yaptrmk için hoca geldi kurabiye yaptık gün bitti şuan eve girdik yazılanları okucm şimdi umarım çok ilerlemdnz

Canım gecmis olsun şuan naslsnz bizi mutlaka haberdar et dualarm sizinle

Inş cnm evet ikizlerde oluyormuş genelde doktor 35 i tamamlasak iyi dedi ama bakalım Allahtan ümit kesilmez hakkımız da hayirlisi belki de zamnında gelirler herşey düzelir de
Canım bugün doğum.okulunda doktor 34 tamamlynca artık hiç korkmyn dedi. Senin De 34 zaten bisey olmaz Allahın izni ile

Allah hayirlisi saglikli kolay olanini versin canim dualarimiz seninle insallah

Allahim insallah duracak cnm. benim 100lerdeki 2dk arayla olunca nidilac yanina endol de eklemislerdi. belki sana da yaparlar cnm. insallah sabredecek minnoslar.

ikicicek-birbocek dualarımız seninle canım
R Rzg14 günün güzel haberi senden minnak kapıları açamamış, onu 2 hafta daha direnmeye çağırıyorum
Bel ağrısı demiş çoğu kişi, bende de başladı ama yatmadım, bünye alışkın değil.
Kızın Eşyaları ayırdım renklerine göre, 1 makina yıkadım.
Kuaföre gidip geldim
Birazcık mola!

İnşallah dururlar canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun bebişlerin sağlıkla kucağına gelsin.

Ooooo aramiza hosgeldin kolay gelsin tatlim.kalca agrisi moda bu ara

Dualarımız seninle

99 allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…