2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Su saatten sonra gelseler bile risk az senin haftanda lutgen sakin ol gercekten ben eminimki onlae tedbir alacaklardir her turlu ihtimalde de o bebeklee kendileeine kurtaracak haftan iyi cunku Allah in izniye

saol cnm.
ben de esimi ele gecirmisken kizin yatagini temizletip serdirdim. uzerini de kocaman carsafla kapattik toz olmasin diye. geriye sadece hediyeljk kolonyalari yapmamiz kaldi.

Hay Allah ya

Allah yardımcın olsun ne kadar süre daha beklenecekmiş sizin zaten birazda erken alınacaktı dimi bebekler geçmiş olsun tekrar

Allahim insallah duracak cnm. benim 100lerdeki 2dk arayla olunca nidilac yanina endol de eklemislerdi. belki sana da yaparlar cnm. insallah sabredecek minnoslar.
Nidilat verdiler cnm pruloton iğne yaptılar çok şükür rahim ağzı kapalı ama yumuşamış heran açılabilirmis

Hay Allah ya

Allah yardımcın olsun ne kadar süre daha beklenecekmiş sizin zaten birazda erken alınacaktı dimi bebekler geçmiş olsun tekrar
Sagol cnm 37. Haftada demişti doktor ama bugün çok karamsardı 35 i tamamlasak iyidir dedi şimdilik ilac iğne verdi durum takibi yapılacak dedi

Kızlar mesajların hepsini okuyamadım okuycam ins bir haftadır fln artmıştı kasılmalar ama ben önemsemiyordum hiç cahillik böyle birşey heralde hemşire o kasılmalar sancı deyince aaa oylemiymis dedim ben sancı diye baya ağrı fln beklediğimden cahilliğin gözü kör olsun

Canım benim 2.olmasına rağmen aynı şeyi yaşadım üzülme bebe başını ittiriyor, geriniyor dediğim seyler sancıymış

Geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin.. Kefir tüket yoğurt tüket.. İştahını kesse de bebiş için yemek zorundasın mutlaka ama

Sağlıkla inşallah az daha dayan annesi.. Elinden geleni yaptın sen inşallah Rabbime emanetsiniz ikiniz de güzel olacak yoluna girecek herşey

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. ❤ Allah korusun hiç bişey de olmaz o böbrek sorunu da kalkar ortadan allahın izniyle

Biri maşallah iyi 2085 gr olmus diğeri yerinde sayıyor dopleri iyi şükür ama kasılmalar var ama önemli dgl düzensizler çünkü
İnşallah ikisi de iyi olacak annesi.. Duanı eksik etme bebişler den.. Allaha emanetler.. Çok daha minik doğan bebişler var ve herşey yoluna giriyor inşallah seninkiler de eminim toparlanacaklardır hemencecik gönlünü ferah tut

Bebişin toparlanır inşallah kucağına alıp evine gidersin.. Şifa versin rabbim ona göğsüne ılık duş yap sabunla masaj yap çok iyi geliyor o süt damarları kitleniyor resmen sütü sağamayınca göğüs ucunu nemdendirip elinle de sağmayı dene öyle öyle açılıyor kanallar.. Allah yardımcın olsun canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…