2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Duamız seninle Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah.. ❤ ❤

Kızlar biberon ve emzikleri nasıl dezenfekte ettiniz. Kaç dakika kaynattınız, unibaby biberon ve emzik temizleyicisi aldım kullanan var mı
Once.onla yikadim.duruladim hazir suyla ardından hazir suyla tencerede 5 dakika.kaynattim sabaha kadar temiz bir odada kuruttum cunku icinde hava kabarcık.kalmisti sabah gecmis sonra kutu ve kilitli poset

canim Allah yardimciniz olsun insallah sorunsuz ilerlersiniz bikac hafta daha

en azindan kotuye gitmiyo durumunuz aynen devam ediyo. Allah guc kuvvet versin size, az biraz daha sabir Ayrica masallah nasil guzel buyumus aramizda 1 gun var seninle, benimkide asagi yukari 2300 gr ve 45 cm oldu ozaman

İnat ettim dokulmiycem!
hahah tabiki dokulmiicez canim ne alaka. daha dogumu var bunun, nasil cikaricaz onu kondisyonumuz yerlerde olursa son haftalarda yatmaktan?

Allah yardimcin olsun canim, insallah gecer bu zor gunlerin. Sana bisuru bisuru enerji ve pozitiflik gonderiyorum, keyfini yerine getirecek bir iki ufak bisey yapmak iyi gelir sanki

Maşallah darısı bizim bücürlere ins

kizlaaar nasilsiniz bakalim, ne cok dokturmusuz anca okudum! bugun bana yedek araba almaya gittik malum arabamla kaza yapmisti esim. sukur ayagimi yerden kesti yeniden 1,5 saat yol gittik valla. gitmisken birazda o cevredeki buyuk bi sehiri gezelim dedik. keyifle gezdik dolastik. baktik ki hint-festivali var, bi gezip dolasalim ne var ne yok dedik:) cok severim hint mutfagini, bol baharatli yemeklerini. esimde tam tersi hic sevmez. degisik yemeklerinden birer porsiyon alip birlikte tadalim dedik, arkadas sevmiyom sevmiyom diyip porsiyonlarin nerdeyse tumunu goturuyo bebegim sevdi bence hic degisik bi tepki vermedi ama tabi ben suya doyarmiyim, ayaga kalktigimda karnimda tsunami var sanki
bide bir iki burada olmayan magazaya da girdik. annemin getirdigi lohusa pijama setini gormeden bugun dayanamayip evde hala etiketi 6 aydir uzerinde duran VS sabahligima uyan renkte pijama aldim tam uymadi uymus gibi giycem artik napiim

kolsuz, rahat rahat giyerim sicak olursa hava diye dusundum. 3 tane kulot hazirlamistim, 4 tane daha aldim bugun.
terligim yoktu hastanede giymek icin, bazilarinizin ki gibi suslu modeller tacla beraber falan kullanamam ben, herzaman giyebilecegim rahat terlikler aldim.

bebegim hazirdi, simdi bende hazirim sukur:)))

amin cnm.
Cok sagol.insallah iki hafta daha tikacagim iceri.
İyi yapmissin cnm. Gule gule giy.

Bugün görüş günümüzdü 1 aydır görmemiştim mutlu oldum görünce 2447gr 44cm olmuş paşam haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Nst ye girdim çıkan sonucu beğenmedi bebek hep uyumuş heralde bir daha girmeni istiyorum dedi tekrar girdim tamam sıkıntı yok dedi öyle eve geldim. İkinciyi niye istedi hala tam anlamış değilim. Bebek baş aşağı duruyormuş pozisyonu iyi normal doğum gibi gözüküyor ama hala kesin bişey söylemek için erken dedi. Bakalım hayırlısı.

Eve geldiğimizden beri bebeğin eşyalarını yıkıyoruz. Gerçekten zormuş arkadaş. 5 parti çamaşır çıktı hala yıkamaya devam. Bütün işler gerçekten bitecek ve rahat edecek miyim gerçekten herşey gözümde büyümeye başladı iyice

Geçmiş olsun kaza yapmış eşin problem yok inşallah.. Cana gelmesin de inşallah Allah yerini doldurur malın.. Gezip tozmuşun bebiş öncesi işte iyi olmuş ihtiyaç olacak pijama iyi yapmışsın almakla sabahlık cıvıl cıvıl altındakilerin rengi çok hoş ama güle güle kullan hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…