Duamız seninle Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah.. ❤ ❤Kızlar hepinizden de Allah razı olsun çok teşekkür ederim desteğiniz dualarınız için tek tek alıntı yapamadım net biraz sıkıntılı nidilat ve pruloton başlattı rahim ağzı açılmamış ama yumuşamış heran açılabilir dedi sancilar 90 99 çıkıyor
Valla oyle caresız kaldm kendımı yordum hasta oldum yaz gunu. Pazartesı tekrar doktora gıdecegım bakalm ne dıyecekGeçmiş olsun canım ya Allah şifa versin.. Kefir tüket yoğurt tüket.. İştahını kesse de bebiş için yemek zorundasın mutlaka ama
Once.onla yikadim.duruladim hazir suyla ardından hazir suyla tencerede 5 dakika.kaynattim sabaha kadar temiz bir odada kuruttum cunku icinde hava kabarcık.kalmisti sabah gecmis sonra kutu ve kilitli posetKızlar biberon ve emzikleri nasıl dezenfekte ettiniz. Kaç dakika kaynattınız, unibaby biberon ve emzik temizleyicisi aldım kullanan var mı
Seruma gittin mi canımValla oyle caresız kaldm kendımı yordum hasta oldum yaz gunu. Pazartesı tekrar doktora gıdecegım bakalm ne dıyecek
Cesitlilik cok desene. Bu sefer ucuncu geliyor degil mi?Benimkiler tam tersi oğluş başka renk kız başka renk
Merakla bekliyoz bu nasıl bi tip olacak acaba diyeCesitlilik cok desene. Bu sefer ucuncu geliyor degil mi?
Mersi canım, bütün işi bitirdimde onlar kaldıOnce.onla yikadim.duruladim hazir suyla ardından hazir suyla tencerede 5 dakika.kaynattim sabaha kadar temiz bir odada kuruttum cunku icinde hava kabarcık.kalmisti sabah gecmis sonra kutu ve kilitli poset
Bacim insallah cok.da.şaşırtmaz zuhahah yoksa muge anliMerakla bekliyoz bu nasıl bi tip olacak acaba diye
Ogrencez tatlimm.ogrencezMersi canım, bütün işi bitirdimde onlar kaldıcahillik çok zor öğreneceğim
Bacim insallah cok.da.şaşırtmaz zuhahah yoksa muge anli
Dna zengin napim.sec begen al yaptim dersinHerif diyormuş bi de bu ne ya bu kadar çeşit normal mi hahah
canim Allah yardimciniz olsun insallah sorunsuz ilerlersiniz bikac hafta dahaKızlar bugün kontrol vardı geldim bebeklerin birinin gelişimi durmuş o yüzden yatış verdi ciğer geliştirici iğne için bugün hastanede kalıcam eğer gelişmezse aynı devam ederse erken doğum olacakmış
en azindan kotuye gitmiyo durumunuz aynen devam ediyo. Allah guc kuvvet versin size, az biraz daha sabirmuayene iyi gecti. kizin suyu vs iyi. 30haftada donmus ve dogum pozisyonu almisti. simdi zibidik geri tepetaklak donmus. dr o kadar kasilman olunca gel birkac gun yatiririz serum veririz vs dedi. bu haftalarda bu agrilar normal degil. ama sizin durumunuza gore normal diyrz dedi. rahim kasilmayi birakmiyr ne yazik ki... nst de yine cikti sevgili sancilarim ama onu da artik benim kendimle kiyasliyor, en azindan stabiller dedi. vucudunuz kasilmaktan yorgun dustu farkindayim ama az daha sabir dedi. 2-3 haftaya daha ihtiyacim var dedi. erken dogacayi belli ama insallah tutmaya calisiyoruz dedi. disari cikmam hala yasakmis. sicak komplikasyonlari artirirmis.
rahim agzi acilmamis, rahim boyu kisalmamis sukur. minnos pazartesi 2000 g , 44cm di. bugun 2300 g , 45 cm olmus. artik haftada 2 gun kontrole gidecekmisim. kanama ya da su gelirse de acil sezeryana almasi gerekecekmis. biz de boyle.
hahah tabiki dokulmiicez canim ne alaka. daha dogumu var bunun, nasil cikaricaz onu kondisyonumuz yerlerde olursa son haftalarda yatmaktan?İnat ettim dokulmiycem!
Allah yardimcin olsun canim, insallah gecer bu zor gunlerin. Sana bisuru bisuru enerji ve pozitiflik gonderiyorum, keyfini yerine getirecek bir iki ufak bisey yapmak iyi gelir sankiçok sağolun geçen hafta emzirmeye vermişlerdi enfeksiyon kapti sonra vermediler şükür 1 hafta tedavi gördü simdii iyeye gidiyor yarın tekrar emzircem inşallah sıkıntı çıkmaz temizliğimi de dikkat ettim ama neden kaptı bilmiyorum 4 5 kadın da aynı yerde emzirdik sözde özel hastane ama dikkat yok. neyse bebişim sağ salim gelsin de geçer bu günler inşallah duanızda unutmayın Rabbim sizleri de bu nefeste sağ salim kurtarsın. pompadan da yeterince gelmiyor diye göğüslerim ağrı ateş yapıyor aglayarak geçiyor bi kaç günüm. insalh bu zor günler geçer..
Maşallah darısı bizim bücürlere insAllah korusun.. Ciddi bir durum olursa müdahale ederler, sık sık kontrollere gidin, olumlu düşünün.
Ne güzel ayrılık olmuş. Bir yıl sonra dönünce de böyle güzel karşılayacaklardır sizi..
Şimdi biraz dinlenme vakti :)Ğ
Geçmiş olsun.. Annenizle hemen kolaylarsınız..
6 kilo mu? Ne güzel.. Ben 10 kilo aldım
Bunu benim doktorum her seferinde yapıyor. İlk üç ay zaten sadece alttan muayene oldum. Ultrosonda bebeği daha sağlıklı gördükleri için bu yöntemle bakıyorlar.
Sonrasında da sürekli vajinal bölge mantar vs var mı diye bakıyorlar. Rahatsız edici olsa da jinokolojik muayene çok kısa sürüyor, endişe edilecek birşey yok.
Çok güzel bir hediye. Ben de Kenya'yı ziyaret ettiğimde Kızılay'ın açtırdığı su kuyularından görmüştüm. Gerçekten büyük bir hizmet.
Evet bizde de aynı şeylerden bahsettiler. Şeker zaten çok zararlı. Bol bol salata ve su.. Dr. Öz inekler süt yapmak için helva yemiyor demişti bir tv programında. Çok gülmüştüm ama haklı :)
evet ama mavi gözü, yanakta gamzeyi kim istemez :)
Ben de yeşil gözlü, sarışın, çekik gözlü bir bebek hayal ediyorum ama DNAsı güçlü olan eşim :)
Hastalara geçmiş olsun.ikicicek-birbocek endişelenmeyin. Umarım herşey yolunda tamamlanır bu süreç ama kuvöz giren bebekler sağlıksız diye birşey yok. Eltim de yeni doğum yaptı, bebeği iki hafta kuvözde kaldı, çıktı evinde. Nasıl tatlı, üstelik gelişimi de çok iyi, minicik doğmasına rağmen şimdi kendi ayındakilerle aynı kiloda.
Diğer hastalara, kötü hissedenlere de çok geçmiş olsun dileklerimle.
Pazartesı gunu kendı doktoruma gıtcem cumartesı pazar doktora soralm dedık burda hastaneler ıyı degıl malum gıtsek yıne bısey demezler. Doktor yatıs fılan derse aradakı gerılık artarda en ıyısı kadın dogumcuya danısmak.Seruma gittin mi canım
amin cnm.canim Allah yardimciniz olsun insallah sorunsuz ilerlersiniz bikac hafta daha ♥
en azindan kotuye gitmiyo durumunuz aynen devam ediyo. Allah guc kuvvet versin size, az biraz daha sabir ♥ Ayrica masallah nasil guzel buyumusaramizda 1 gun var seninle, benimkide asagi yukari 2300 gr ve 45 cm oldu ozaman
hahah tabiki dokulmiicez canim ne alaka. daha dogumu var bunun, nasil cikaricaz onu kondisyonumuz yerlerde olursa son haftalarda yatmaktan?
Allah yardimcin olsun canim, insallah gecer bu zor gunlerin. Sana bisuru bisuru enerji ve pozitiflik gonderiyorum, keyfini yerine getirecek bir iki ufak bisey yapmak iyi gelir sanki
İyi yapmissin cnm. Gule gule giy.kizlaaar nasilsiniz bakalim, ne cok dokturmusuz anca okudum! bugun bana yedek araba almaya gittik malum arabamla kaza yapmisti esim. sukur ayagimi yerden kesti yeniden1,5 saat yol gittik valla. gitmisken birazda o cevredeki buyuk bi sehiri gezelim dedik. keyifle gezdik dolastik. baktik ki hint-festivali var, bi gezip dolasalim ne var ne yok dedik:) cok severim hint mutfagini, bol baharatli yemeklerini. esimde tam tersi hic sevmez. degisik yemeklerinden birer porsiyon alip birlikte tadalim dedik, arkadas sevmiyom sevmiyom diyip porsiyonlarin nerdeyse tumunu goturuyo bebegim sevdi bence hic degisik bi tepki vermedi ama tabi ben suya doyarmiyim, ayaga kalktigimda karnimda tsunami var sanki
bide bir iki burada olmayan magazaya da girdik. annemin getirdigi lohusa pijama setini gormeden bugun dayanamayip evde hala etiketi 6 aydir uzerinde duran VS sabahligima uyan renkte pijama aldimtam uymadi uymus gibi giycem artik napiim
Eki Görüntüle 2283430
kolsuz, rahat rahat giyerim sicak olursa hava diye dusundum. 3 tane kulot hazirlamistim, 4 tane daha aldim bugun.
terligim yoktu hastanede giymek icin, bazilarinizin ki gibi suslu modeller tacla beraber falan kullanamam ben, herzaman giyebilecegim rahat terlikler aldim.
Eki Görüntüle 2283431
bebegim hazirdi, simdi bende hazirim sukur:)))
Dimi kız o kadar çeşit sunuyoz tebrik etmesi lazım beni halbukiDna zengin napim.sec begen al yaptim dersin
Geçmiş olsun kaza yapmış eşin problem yok inşallah.. Cana gelmesin de inşallah Allah yerini doldurur malın.. Gezip tozmuşun bebiş öncesi işte iyi olmuşkizlaaar nasilsiniz bakalim, ne cok dokturmusuz anca okudum! bugun bana yedek araba almaya gittik malum arabamla kaza yapmisti esim. sukur ayagimi yerden kesti yeniden1,5 saat yol gittik valla. gitmisken birazda o cevredeki buyuk bi sehiri gezelim dedik. keyifle gezdik dolastik. baktik ki hint-festivali var, bi gezip dolasalim ne var ne yok dedik:) cok severim hint mutfagini, bol baharatli yemeklerini. esimde tam tersi hic sevmez. degisik yemeklerinden birer porsiyon alip birlikte tadalim dedik, arkadas sevmiyom sevmiyom diyip porsiyonlarin nerdeyse tumunu goturuyo bebegim sevdi bence hic degisik bi tepki vermedi ama tabi ben suya doyarmiyim, ayaga kalktigimda karnimda tsunami var sanki
bide bir iki burada olmayan magazaya da girdik. annemin getirdigi lohusa pijama setini gormeden bugun dayanamayip evde hala etiketi 6 aydir uzerinde duran VS sabahligima uyan renkte pijama aldimtam uymadi uymus gibi giycem artik napiim
Eki Görüntüle 2283430
kolsuz, rahat rahat giyerim sicak olursa hava diye dusundum. 3 tane kulot hazirlamistim, 4 tane daha aldim bugun.
terligim yoktu hastanede giymek icin, bazilarinizin ki gibi suslu modeller tacla beraber falan kullanamam ben, herzaman giyebilecegim rahat terlikler aldim.
Eki Görüntüle 2283431
bebegim hazirdi, simdi bende hazirim sukur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?