2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar merhaba 2,5 yaşındaki oğluma son 1 aydır bu şampuanı kullanıyorum.. Hiç ağlamayan çocuk herr banyoda ağlar oldu .. Bi sürdüm ki gözlerim hala çok fena aciyo çok fena göz yakiyomus meğersem yazık kuzum soyleyemiyor da bide üstüne gerçek göz yakmayan ibaresi koymuşlar.. sizle paylaşmak istedim kuzularımiza yazık aldiginiz sampuani once siz kullanin gerekirse ..

Eklentiler

• Screenshot_20190629-212010_Google.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 34
Gözün aydın sağlıkla inşallah hep güzel haberlerle canım iş bitmeezz yavaş yavaş devam et yorma kendini dinlene dinlene

Cok şükür minnoş kiz iyiymis ins Az daha bekler bu sipalar zamanında gelirler sevindim iyi olmanıza

masallah bebeklerimiz hızla büyüyor bundan sonra hızla kilo almaya basliyorlarmis doktorlarda her hafta cagiriyor artik.. nts ye girmeden once cikolata yada pop kek tarzi biseyler yemek gerekiyormus bebegin ne kadar hareket ettigine ve kalp atisina da bakiliyor.

Nerden almıştınız? Bunların bile sahtesi yapılıyor belki öyle bir şey olabilir. Bir de her ne kadar göz yakmaz dese de gözüne değdirmemeye çalışın, kimyasal sonuçta.

ne kadan da seksi bir hamiş güle gule giy cok hos görünüyor..

.

Canım zaten o markayı önermiyolar

Eklentiler

• Screenshot_20190629_215459.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 31

İkizler de genelde bu tip sıkıntılar oluyor, sıkma canını.
İnşallah ikisi de küveze girmelerine gerek kalmayacak haftada doğarlar.

Çok sevindiiimmm
Burası anne karnı buradan çıkış yok!

Benim Ağustos sonu olunca hep geriden geliyoruz.
Mesela 2-3 gündür yeni yeni vuruşları güçlendi.
Hem de baya baya güçlendi.
Hatta dün aşağı doğru bi damara baskı yaptı, canım yandı.
Korktum noluyoruz diye.
Hepiniz de olmuştur muhtemelen değil mi?

masallah cnm.

Cok şükür minnoş kiz iyiymis ins Az daha bekler bu sipalar zamanında gelirler sevindim iyi olmanıza
Saol cnm. Cok sukur hala nidilat (nidicard) ile tutuyorum kizi :)
Sen nasilsin suan? Nst cekilmistir yine. Var mi gelisme?

Saol cnm cok sukur :)
Ne basmalar ne tekmeler na can yakmalat. Hepsini yapiyor elemanlar.

Gözün aydın sağlıkla inşallah hep güzel haberlerle canım iş bitmeezz yavaş yavaş devam et yorma kendini dinlene dinlene
Sağol canım amiin inşallah ☺ Bitmiyor valla işlerrr yavaş yavaşta nasıl bitecek bakalım
Simran_ masallah pasaya lutfen.yorma kendini acelesi.yok.biseyin yavas yavas
Acele etmiyorum kuzum artık saldım bende vallahi bakalım

Rabbim nazardan korusun bütün bebişlerimizi sağlıkla kavuşalım inşallah Evet doğru canım 2. Nst de tatlı bişeyler yememi istedi doktor. Şekerim yüksek diye meyve suyu içmemi söyledi. Kalp atışı normaldi aslında hareketsizdi sadece ama benim oğlan gündüz sakin gece kıpır kıpır zaten

R Rzg14 sağol canım

Aynen daha yeni ağırlaştı bizimkiler aşağıya vuruyor arada çıkıcak zannediyorum

10dakikada 1 olunca sanci olmuyor mu? Yoksa dolaşırken karnimda sertlsnce sancı mi oluyor biri anltsa çok sevincm
Suan o haldeyim yarim.saat yurudum karincalanma kasilma vb vb gece uzun sanki K kudra07 benim hep sert dag yapiyor cumayi bekliyorum insallah cikmaz 1 ay once 30 falandi nst doktor bebek hareket ediyorsa ardindan korkma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…