- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
Gözün aydın sağlıkla inşallah hep güzel haberlerle canımBugün görüş günümüzdü 1 aydır görmemiştim mutlu oldum görünce2447gr 44cm olmuş paşam haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Nst ye girdim çıkan sonucu beğenmedi bebek hep uyumuş heralde bir daha girmeni istiyorum dedi tekrar girdim tamam sıkıntı yok dedi öyle eve geldim. İkinciyi niye istedi hala tam anlamış değilim. Bebek baş aşağı duruyormuş pozisyonu iyi normal doğum gibi gözüküyor ama hala kesin bişey söylemek için erken dedi. Bakalım hayırlısı.
Eve geldiğimizden beri bebeğin eşyalarını yıkıyoruz. Gerçekten zormuş arkadaş. 5 parti çamaşır çıktı hala yıkamaya devam. Bütün işler gerçekten bitecek ve rahat edecek miyim gerçektenherşey gözümde büyümeye başladı iyice
İnşallah canım benim doğumdan sonea düzeliyormuş çoğununSağlıkla kucağına alırsın inşallah.. ❤ Allah korusun hiç bişey de olmaz o böbrek sorunu da kalkar ortadan allahın izniyle
Cok şükür minnoş kiz iyiymis ins Az daha bekler bu sipalar zamanında gelirler sevindim iyi olmanızamuayene iyi gecti. kizin suyu vs iyi. 30haftada donmus ve dogum pozisyonu almisti. simdi zibidik geri tepetaklak donmus. dr o kadar kasilman olunca gel birkac gun yatiririz serum veririz vs dedi. bu haftalarda bu agrilar normal degil. ama sizin durumunuza gore normal diyrz dedi. rahim kasilmayi birakmiyr ne yazik ki... nst de yine cikti sevgili sancilarim ama onu da artik benim kendimle kiyasliyor, en azindan stabiller dedi. vucudunuz kasilmaktan yorgun dustu farkindayim ama az daha sabir dedi. 2-3 haftaya daha ihtiyacim var dedi. erken dogacayi belli ama insallah tutmaya calisiyoruz dedi. disari cikmam hala yasakmis. sicak komplikasyonlari artirirmis.
rahim agzi acilmamis, rahim boyu kisalmamis sukur. minnos pazartesi 2000 g , 44cm di. bugun 2300 g , 45 cm olmus. artik haftada 2 gun kontrole gidecekmisim. kanama ya da su gelirse de acil sezeryana almasi gerekecekmis. biz de boyle.
masallah bebeklerimiz hızla büyüyor bundan sonra hızla kilo almaya basliyorlarmis doktorlarda her hafta cagiriyor artik.. nts ye girmeden once cikolata yada pop kek tarzi biseyler yemek gerekiyormus bebegin ne kadar hareket ettigine ve kalp atisina da bakiliyor.Bugün görüş günümüzdü 1 aydır görmemiştim mutlu oldum görünce ☺ 2447gr 44cm olmuş paşam haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Nst ye girdim çıkan sonucu beğenmedi bebek hep uyumuş heralde bir daha girmeni istiyorum dedi tekrar girdim tamam sıkıntı yok dedi öyle eve geldim. İkinciyi niye istedi hala tam anlamış değilim. Bebek baş aşağı duruyormuş pozisyonu iyi normal doğum gibi gözüküyor ama hala kesin bişey söylemek için erken dedi. Bakalım hayırlısı.
Eve geldiğimizden beri bebeğin eşyalarını yıkıyoruz. Gerçekten zormuş arkadaş. 5 parti çamaşır çıktı hala yıkamaya devam. Bütün işler gerçekten bitecek ve rahat edecek miyim gerçektenherşey gözümde büyümeye başladı iyice
Nerden almıştınız? Bunların bile sahtesi yapılıyor belki öyle bir şey olabilir. Bir de her ne kadar göz yakmaz dese de gözüne değdirmemeye çalışın, kimyasal sonuçta.Arkadaşlar merhaba 2,5 yaşındaki oğluma son 1 aydır bu şampuanı kullanıyorum.. Hiç ağlamayan çocuk herr banyoda ağlar oldu .. Bi sürdüm ki gözlerim hala çok fena aciyo çok fena göz yakiyomus meğersem yazık kuzum soyleyemiyor dabide üstüne gerçek göz yakmayan ibaresi koymuşlar.. sizle paylaşmak istedim kuzularımiza yazık aldiginiz sampuani once siz kullanin gerekirse ..
Düzelecek tabi inşallah.. Bebişler gelişmeye devam ediyor doğduktan sonra gelişimini tamamlıyor çoğu organlar Allah sağlık versinİnşallah canım benim doğumdan sonea düzeliyormuş çoğunun
ne kadan da seksi bir hamişkizlaaar nasilsiniz bakalim, ne cok dokturmusuz anca okudum! bugun bana yedek araba almaya gittik malum arabamla kaza yapmisti esim. sukur ayagimi yerden kesti yeniden1,5 saat yol gittik valla. gitmisken birazda o cevredeki buyuk bi sehiri gezelim dedik. keyifle gezdik dolastik. baktik ki hint-festivali var, bi gezip dolasalim ne var ne yok dedik:) cok severim hint mutfagini, bol baharatli yemeklerini. esimde tam tersi hic sevmez. degisik yemeklerinden birer porsiyon alip birlikte tadalim dedik, arkadas sevmiyom sevmiyom diyip porsiyonlarin nerdeyse tumunu goturuyo bebegim sevdi bence hic degisik bi tepki vermedi ama tabi ben suya doyarmiyim, ayaga kalktigimda karnimda tsunami var sanki
bide bir iki burada olmayan magazaya da girdik. annemin getirdigi lohusa pijama setini gormeden bugun dayanamayip evde hala etiketi 6 aydir uzerinde duran VS sabahligima uyan renkte pijama aldimtam uymadi uymus gibi giycem artik napiim
Eki Görüntüle 2283430
kolsuz, rahat rahat giyerim sicak olursa hava diye dusundum. 3 tane kulot hazirlamistim, 4 tane daha aldim bugun.
terligim yoktu hastanede giymek icin, bazilarinizin ki gibi suslu modeller tacla beraber falan kullanamam ben, herzaman giyebilecegim rahat terlikler aldim.
Eki Görüntüle 2283431
bebegim hazirdi, simdi bende hazirim sukur:)))
.Arkadaşlar merhaba 2,5 yaşındaki oğluma son 1 aydır bu şampuanı kullanıyorum.. Hiç ağlamayan çocuk herr banyoda ağlar oldu .. Bi sürdüm ki gözlerim hala çok fena aciyo çok fena göz yakiyomus meğersem yazık kuzum soyleyemiyor dabide üstüne gerçek göz yakmayan ibaresi koymuşlar.. sizle paylaşmak istedim kuzularımiza yazık aldiginiz sampuani once siz kullanin gerekirse ..
Kızlar bugün kontrol vardı geldim bebeklerin birinin gelişimi durmuş o yüzden yatış verdi ciğer geliştirici iğne için bugün hastanede kalıcam eğer gelişmezse aynı devam ederse erken doğum olacakmış
muayene iyi gecti. kizin suyu vs iyi. 30haftada donmus ve dogum pozisyonu almisti. simdi zibidik geri tepetaklak donmus. dr o kadar kasilman olunca gel birkac gun yatiririz serum veririz vs dedi. bu haftalarda bu agrilar normal degil. ama sizin durumunuza gore normal diyrz dedi. rahim kasilmayi birakmiyr ne yazik ki... nst de yine cikti sevgili sancilarim ama onu da artik benim kendimle kiyasliyor, en azindan stabiller dedi. vucudunuz kasilmaktan yorgun dustu farkindayim ama az daha sabir dedi. 2-3 haftaya daha ihtiyacim var dedi. erken dogacayi belli ama insallah tutmaya calisiyoruz dedi. disari cikmam hala yasakmis. sicak komplikasyonlari artirirmis.
rahim agzi acilmamis, rahim boyu kisalmamis sukur. minnos pazartesi 2000 g , 44cm di. bugun 2300 g , 45 cm olmus. artik haftada 2 gun kontrole gidecekmisim. kanama ya da su gelirse de acil sezeryana almasi gerekecekmis. biz de boyle.
masallah cnm.Bugün görüş günümüzdü 1 aydır görmemiştim mutlu oldum görünce ☺ 2447gr 44cm olmuş paşam haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Nst ye girdim çıkan sonucu beğenmedi bebek hep uyumuş heralde bir daha girmeni istiyorum dedi tekrar girdim tamam sıkıntı yok dedi öyle eve geldim. İkinciyi niye istedi hala tam anlamış değilim. Bebek baş aşağı duruyormuş pozisyonu iyi normal doğum gibi gözüküyor ama hala kesin bişey söylemek için erken dedi. Bakalım hayırlısı.
Saol cnm. Cok sukur hala nidilat (nidicard) ile tutuyorum kizi :)Cok şükür minnoş kiz iyiymis ins Az daha bekler bu sipalar zamanında gelirler sevindim iyi olmanıza
Saol cnm cok sukur :)İkizler de genelde bu tip sıkıntılar oluyor, sıkma canını.
İnşallah ikisi de küveze girmelerine gerek kalmayacak haftada doğarlar.
Çok sevindiiimmm
Burası anne karnı buradan çıkış yok!
Benim Ağustos sonu olunca hep geriden geliyoruz.
Mesela 2-3 gündür yeni yeni vuruşları güçlendi.
Hem de baya baya güçlendi.
Hatta dün aşağı doğru bi damara baskı yaptı, canım yandı.
Korktum noluyoruz diye.
Hepiniz de olmuştur muhtemelen değil mi?
Gratisten almıştımNerden almıştınız? Bunların bile sahtesi yapılıyor belki öyle bir şey olabilir. Bir de her ne kadar göz yakmaz dese de gözüne değdirmemeye çalışın, kimyasal sonuçta.
10dakikada 1 olunca sanci olmuyor mu? Yoksa dolaşırken karnimda sertlsnce sancı mi oluyor biri anltsa çok sevincmCanım benim 2.olmasına rağmen aynı şeyi yaşadım üzülmebebe başını ittiriyor, geriniyor dediğim seyler sancıymış
Sağol canım amiin inşallah ☺ Bitmiyor valla işlerrr yavaş yavaşta nasıl bitecek bakalımGözün aydın sağlıkla inşallah hep güzel haberlerle canımiş bitmeezz yavaş yavaş devam et yorma kendini dinlene dinlene
Acele etmiyorum kuzum artık saldım bende vallahi bakalımSimran_ masallah pasaya lutfen.yorma kendini acelesi.yok.biseyin yavas yavas
Rabbim nazardan korusun bütün bebişlerimizi sağlıkla kavuşalım inşallahmasallah bebeklerimiz hızla büyüyor bundan sonra hızla kilo almaya basliyorlarmis doktorlarda her hafta cagiriyor artik.. nts ye girmeden once cikolata yada pop kek tarzi biseyler yemek gerekiyormus bebegin ne kadar hareket ettigine ve kalp atisina da bakiliyor.
Aynen daha yeni ağırlaştı bizimkiler aşağıya vuruyor arada çıkıcak zannediyorumİkizler de genelde bu tip sıkıntılar oluyor, sıkma canını.
İnşallah ikisi de küveze girmelerine gerek kalmayacak haftada doğarlar.
Çok sevindiiimmm
Burası anne karnı buradan çıkış yok!
Benim Ağustos sonu olunca hep geriden geliyoruz.
Mesela 2-3 gündür yeni yeni vuruşları güçlendi.
Hem de baya baya güçlendi.
Hatta dün aşağı doğru bi damara baskı yaptı, canım yandı.
Korktum noluyoruz diye.
Hepiniz de olmuştur muhtemelen değil mi?
Suan o haldeyim yarim.saat yurudum karincalanma kasilma vb vb gece uzun sanki10dakikada 1 olunca sanci olmuyor mu? Yoksa dolaşırken karnimda sertlsnce sancı mi oluyor biri anltsa çok sevincm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?