2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende hastane için bu tarza yakın terlik aldım, o süslülerle hastane tuvaletine girmek istemedim foto çekimi için belki alırım yanıma

sukur onun biseyi yok kuzum, verilmis sadakamiz varmis esimi fena fircaladim yalan yok. hak etti. dikkatini cok cok dagitiyo araba kullanirken o yuzden kaza yapmis zaten.

bebek dogmadan son gezmelerimiz son rahat kafayla keyiflenmelerimiz diye son zamanlarda guzel havalarla beraber kendimizi bol bol disari atar olduk:))

Suslu terlik yanina.bundan aldim elaide
cok cok tatliii, ama yakmaz mi kuzum agustos sicaginda?

ne kadan da seksi bir hamiş güle gule giy cok hos görünüyor..
sagol canimm, ay ne seksiligi, bu seksiyse eger bugun magazada elime ic cekerek neleri aldim aldim geri astim hic gorme esim ‘geri as, olmaz artik, baska hayatta kaldi artik’ yorumlariyla da cok moral verdi sagolsun

Bende hastane için bu tarza yakın terlik aldım, o süslülerle hastane tuvaletine girmek istemedim foto çekimi için belki alırım yanıma
hastanede foto cekimi demeyin bana icim gidiyo ayarlamadim, ayarlamiicamda galiba

Kızlar ben 3 4 hafta önce ciğer geliştirici iğne vuruldum doktor bu hafta tekrar yapacaz dedi kafam karıştı bu sürekli tekrarlanması gereken bi iğne mi

Kızlar ben 3 4 hafta önce ciğer geliştirici iğne vuruldum doktor bu hafta tekrar yapacaz dedi kafam karıştı bu sürekli tekrarlanması gereken bi iğne mi
2 kere yapılıyor 34. Haftadan sonra gerek olmuyor diye okumuştum canım

Çok hoş tam kız ismi gibi değil mi :) ikna edersiniz inşallah

İki isme bende karşıyım tercih meselesi tabi ki :)
Kız ismi olarak biz Miray'a karar verdik. Çok hevesliydim meğer son 5 yılda en çok konulan isimlerden biriymiş
Sağlıkla giysin ins <3
Bende girmedim kuzum ama bu hafta çarşamba nts var dedi doktor
Daha erken ama sıkıntı olmadığı sürece normalde 34 ve sonrası sokuyorlar..benimde iki hafta sonra başlayacak nst ler
İyi bari yanlız değilmişim

Suan o haldeyim yarim.saat yurudum karincalanma kasilma vb vb gece uzun sanki K kudra07 benim hep sert dag yapiyor cumayi bekliyorum insallah cikmaz 1 ay once 30 falandi nst doktor bebek hareket ediyorsa ardindan korkma dedi
Dağ yaparken aşağıdan ya da belinden de baskı hissediyor musun? Ben mesela aşağıda da baskı hissesiyordum ama sıpa makat geliş pozisyonunda olduğu için kafayı yukarı ayakları aşağı dayadı geriniyor diyordum :) öyle uzanıp kendimi de dinlemezdim hiç..şimdi dinlenme modunda bebe hareketleriyle sancıyı ayırt edebiliyorum artık bebe hareketleri farklı noktalarda kısa kısa oluyor ama sancı aynı bölgeden ard arda, daha uzun süren, rahatsız edici baskılar oluyor..bunların da duzenli tekrarlaması, süresi ve şiddeti önemli..rahat bir gece geçirirsin umarım, yürüme uzan dinlen, düzenli ağrılar mı dikkat et bakalım

Arada baski oluyor vajina kisminda gobekten ara ara bende ufak.ufak.takip etmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…