kizlaaar nasilsiniz bakalim, ne cok dokturmusuz anca okudum! bugun bana yedek araba almaya gittik malum arabamla kaza yapmisti esim. sukur ayagimi yerden kesti yeniden
1,5 saat yol gittik valla. gitmisken birazda o cevredeki buyuk bi sehiri gezelim dedik. keyifle gezdik dolastik. baktik ki hint-festivali var, bi gezip dolasalim ne var ne yok dedik:) cok severim hint mutfagini, bol baharatli yemeklerini. esimde tam tersi hic sevmez. degisik yemeklerinden birer porsiyon alip birlikte tadalim dedik, arkadas sevmiyom sevmiyom diyip porsiyonlarin nerdeyse tumunu goturuyo
bebegim sevdi bence hic degisik bi tepki vermedi
ama tabi ben suya doyarmiyim, ayaga kalktigimda karnimda tsunami var sanki
bide bir iki burada olmayan magazaya da girdik. annemin getirdigi lohusa pijama setini gormeden bugun dayanamayip evde hala etiketi 6 aydir uzerinde duran VS sabahligima uyan renkte pijama aldim
tam uymadi uymus gibi giycem artik napiim
Eki Görüntüle 2283430
kolsuz, rahat rahat giyerim sicak olursa hava diye dusundum. 3 tane kulot hazirlamistim, 4 tane daha aldim bugun.
terligim yoktu hastanede giymek icin, bazilarinizin ki gibi suslu modeller tacla beraber falan kullanamam ben, herzaman giyebilecegim rahat terlikler aldim.
Eki Görüntüle 2283431
bebegim hazirdi, simdi bende hazirim sukur:)))