- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Sancılar azalmis cnm son nst de bir iki kere gördü 90 i daha iyiyim 2 tane nidilat ta bana verdiler serum taktılar antibiyotik iğne yaptılar öyle işte cnm ins yarın da iyi giderde herşey çıkarır doktormasallah cnm.
Saol cnm. Cok sukur hala nidilat (nidicard) ile tutuyorum kizi :)
Sen nasilsin suan? Nst cekilmistir yine. Var mi gelisme?
Geçmiş olsun canım inşallah biraz daha durur senin bebişler. İkizler daha erken doğuyor tabi ama kontrol altındaymışsın şükürSancılar azalmis cnm son nst de bir iki kere gördü 90 i daha iyiyim 2 tane nidilat ta bana verdiler serum taktılar antibiyotik iğne yaptılar öyle işte cnm ins yarın da iyi giderde herşey çıkarır doktor
sorun yok cnm..genelde 32-34 haftalarda baslar. ben riskliyim diye 30 da girdim ki iyiki girdimYa herkes nts girmiş sanırım, benim herşeye normal diyen doktorum nts sokmadı
Bende 34+0 da gireceğim belki seninkide o hafta başlar daha başlamadı doktorum
korkma cnm. kullan ilaclarini.Kızlar bugün kontrolde doktora akıntımın çoğaldını ilişkide ağrı ve yanma olduğunu söyledim mantardan şüpheleniyordum ama kaşıntım falan yok şükür bi krem ve fitil verdi alttan bakmadıı çok sevindim korkuyorum napıyımminşallah faydası olur
yok cnm..toplam 2 doz. benimkini 24 saat arayla yapmisti. dogdu dogacak oldugu icin kisa aralikla yapilmisti.Kızlar ben 3 4 hafta önce ciğer geliştirici iğne vuruldum doktor bu hafta tekrar yapacaz dedi kafam karıştı bu sürekli tekrarlanması gereken bi iğne mi
Allahim agiz tadiyla kullanmani nasib etsin cnm. melegin icin de sabir versin.Kızlar geçen sene bu zamanlar bir bebek karyolası almıştım ama o bebeğim 5 buçuk aylıkken ölünce kurduramadan kaldırmıştık. Bugün onu kurdurduk şimdi benim yatağımın yanında duruyor kısmet buguneymis
aaa duymadim ben 3.cu igneyi.2 kere yapıldı şimdi tekrar yapmak istiyor
kesin kan eksildi sende cnm.elaide ayaklarim.cok usuyor.benim ağustos.olsada muhtemelen kan.kaybi falan usurum
sukur cnm. antibiyotik 7gun kullandirildi bana. kesenjn erken acilma ihtimaline karsi enfeksiyondan korumak icinmis. sen acele etme eve gidecegim diye. kal hastanede lutfen.Sancılar azalmis cnm son nst de bir iki kere gördü 90 i daha iyiyim 2 tane nidilat ta bana verdiler serum taktılar antibiyotik iğne yaptılar öyle işte cnm ins yarın da iyi giderde herşey çıkarır doktor
Bakalım cnm doktor ne derse öyle yapıcaz işler öyle karıştı ki bnm cephede artık eşimin kuzeninden yardım istiycez bir iki günlüğüne kardeşim salı askere gidiyor diye annem gelemedi birde ztn aniden gelişti bnm bu durum eşim pzt ise gitcek mecbur bakalım nasıl etcez sipalar bir hafta daha uslu duramadı yardımcı olacak kimsemiz yok yakinimizda eşimin kuzeni dışında olmazsa yarın haber vercez ona artık yalnız olmaz çünkü tehlike canları çaldıAllahim agiz tadiyla kullanmani nasib etsin cnm. melegin icin de sabir versin.
aaa duymadim ben 3.cu igneyi.
kesin kan eksildi sende cnm.
sukur cnm. antibiyotik 7gun kullandirildi bana. kesenjn erken acilma ihtimaline karsi enfeksiyondan korumak icinmis. sen acele etme eve gidecegim diye. kal hastanede lutfen.
;( insallah bir daha olmaz senin de cnm. gerekirse sabah dr.unla bir konus bu durumu ama.
hic guzel canini sikmiyorsun cnm. hersey yoluna girecektir. gerekirse esin izin alir annen musait olana kadar. bir sekilde halloluyor. sen suan bencil ol ve sadece kendini ve bebeklerini dusun. zor evet ama birak gerisini cnm.Bakalım cnm doktor ne derse öyle yapıcaz işler öyle karıştı ki bnm cephede artık eşimin kuzeninden yardım istiycez bir iki günlüğüne kardeşim salı askere gidiyor diye annem gelemedi birde ztn aniden gelişti bnm bu durum eşim pzt ise gitcek mecbur bakalım nasıl etcez sipalar bir hafta daha uslu duramadı yardımcı olacak kimsemiz yok yakinimizda eşimin kuzeni dışında olmazsa yarın haber vercez ona artık yalnız olmaz çünkü tehlike canları çaldı
Inşallah bir daha olmaz sürekli tuvaletim var gidiyorum 1 2 damla ama düzensiz o yüzden cok paniklemedim 7 dk da da oluyor 15 dk da 30 dk da da uykusuzluktan bayılmak üzereyim sanci ceke ceke uyuycam heralde sabah doktora ulasamam haftasonu ama devam ederse bi acile giderim;( insallah bir daha olmaz senin de cnm. gerekirse sabah dr.unla bir konus bu durumu ama.
benimki 21 gundur yalama oldu artik. sanci olmazsa eksik hissediyrm kendimi
hic guzel canini sikmiyorsun cnm. hersey yoluna girecektir. gerekirse esin izin alir annen musait olana kadar. bir sekilde halloluyor. sen suan bencil ol ve sadece kendini ve bebeklerini dusun. zor evet ama birak gerisini cnm.
tabiki de panik olma canim. ama sabah bi acile gidip nst baktir derim yine de.
Inşallah bir daha olmaz sürekli tuvaletim var gidiyorum 1 2 damla ama düzensiz o yüzden cok paniklemedim 7 dk da da oluyor 15 dk da 30 dk da da uykusuzluktan bayılmak üzereyim sanci ceke ceke uyuycam heralde sabah doktora ulasamam haftasonu ama devam ederse bi acile giderim
Haklisin cnm ama işte huyum kötü anacim birşey yolunda gitmedi mi bnm kafada tilkiler başlıyor dolaşmaya neyi nsl yapsam diye keşke azıcık relax azıcık bencillik yapabilsem eşim izin alabilirse alacak ama çok zor onun izin işi bakalım ne olur Allah kerim bir yol bulunur elbet sen ne durumdasın cnm şancin fln mi arttı bu saatte uyumadigina gore;( insallah bir daha olmaz senin de cnm. gerekirse sabah dr.unla bir konus bu durumu ama.
benimki 21 gundur yalama oldu artik. sanci olmazsa eksik hissediyrm kendimi
hic guzel canini sikmiyorsun cnm. hersey yoluna girecektir. gerekirse esin izin alir annen musait olana kadar. bir sekilde halloluyor. sen suan bencil ol ve sadece kendini ve bebeklerini dusun. zor evet ama birak gerisini cnm.
carsamba gununden beri her gece sadece 3 saat uyuyabiliyrm cnm agrilardan. gececek insallah az kaldi diyorumHaklisin cnm ama işte huyum kötü anacim birşey yolunda gitmedi mi bnm kafada tilkiler başlıyor dolaşmaya neyi nsl yapsam diye keşke azıcık relax azıcık bencillik yapabilsem eşim izin alabilirse alacak ama çok zor onun izin işi bakalım ne olur Allah kerim bir yol bulunur elbet sen ne durumdasın cnm şancin fln mi arttı bu saatte uyumadigina gore
Biraksalar uyuycsm cnm bi ilac bi igne bi nst derken bölük pörçük uyudum işte biraz önce gene nst yapıldı uyku kaçtı ama şükür artık sancı çıkmadi son iki nst decarsamba gununden beri her gece sadece 3 saat uyuyabiliyrm cnm agrilardan. gececek insallah az kaldi diyorum
o tilkiler hepimizde var cnm. kisa sureligine kumese sok kitle onlari.. ayrica uyumaya calis. sanci seviyeni azaltir uyumak.
Aynen benimde tam o haftaBende 34+0 da gireceğim belki seninkide o hafta başlar daha başlamadı doktorum
oh masallahm bir sure boyle devam etmesini istiyoruz minislerdenBiraksalar uyuycsm cnm bi ilac bi igne bi nst derken bölük pörçük uyudum işte biraz önce gene nst yapıldı uyku kaçtı ama şükür artık sancı çıkmadi son iki nst de
Inş cnm ins sancı durdu gelişimi de devam ederse eğer Allahın izniyle sıkıntı yok ama gelişim devam etmezse haftaya doğuma alır büyük ihtimaloh masallahm bir sure boyle devam etmesini istiyoruz minislerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?