2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya herkes nts girmiş sanırım, benim herşeye normal diyen doktorum nts sokmadı
Canım senin haftana var daha sanırım. benim doktorum ilk geçen hafta soktu nst ye yanı 34 de doktora göre de değişiyor. 30 dan sonra 2 hafta da bire düşürdü muayeneyi bu nst ye başladığımız hafta itibariylede hafta da bire düştü.

Günaydın cnm anneler ❤
Fırsat buldukça okuyorum. Erken doğum riski olanlara Allah yardım etsin. Inşallah hepimizin bebeği zamanında ve sağlıkla gelir.

Kızlar ben artık geceleri sağa sola dönmekten yoruluyorum resmen ve çok zorlanıyorum. Her sabah sırt ağrısıyla uyanıyorum. Gece eşime diyorum ki sabah olsa keske hemen geceleri hiç sevmiyorum artık. Gerçekten çok zor geçiyor bin kez uyanıyorum. Bir de hep kabuslar görüyorum...

Bu ara misafirimde baya geldi. Acayip yoruluyorum. Dün eşime dedim. Dayanamıyorum artık yemek yap servis yap patates oluyorum artık kimseyi kabul etmeyelim. Ayıp olmasın diye ben kayıp olcam haberi yok

Canım adet tarihin geciktiyse test alsan daha net sonuç alırsın hamileliğin başındaki belirtiler ile adet belirtileri aynı çünkü

Canım ya doğumlarımıza ne kaldı bu halinle misafir ağırlamak olur mu bence de kimseyi kabul etmeyin sizi görmek isteyen sizi davet etsin yazık değil mi sana

yarim saattir araliksiz tekme yiyorum bu cocuk gececi belli oldu gündüz hep sakin aksam azman modunda
Benimki maşallah ne gündüz duruyor ne gece. Sabah 7 de babasını işe gönderiyor. Gece de bizimle 1 2 den önce uyumuyor bazen. 3 4 te bi uyanıyorum ki hala uyanık oğlum uyusana bu saatte niye uyanıksın diyorum tekmeyle cevap veriyor sıpa. :))

Günaydın güzel anneler ve minnoşları, dolap yerleştirme işleri bitti sadece kurulan beşiği sileceğim o kaldı. Annemler gelince de beşiğe cibinlik ve dekoratif amaçlı dönence yapacak :)

Eklentiler

• IMG-20190630-WA0000.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20190630-WA0002.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 114
Günaydın güzel anneler ve minnoşları, dolap yerleştirme işleri bitti sadece kurulan beşiği sileceğim o kaldı. Annemler gelince de beşiğe cibinlik ve dekoratif amaçlı dönence yapacak :)
Maşallah tertemiz, düzenli ve kiz olduğu için çok şirin herşey canım Müslim örtünü nerden aldın?

ayyy ne.kadar sistemli.düzgün minnos prenses dolabı bu gule.gule saglikla.kullanin.icimiz acildi
geçmiş.olsun tatlim yarin doktoruna git istersen

Herkese gunaydinnn en.guzel.anneler ve en tatli civcivler saglikli.mutlu ağrısız gunleriniz olsun

Günaydın güzel anneler
Çok cici herşey ❤ iyi günlerde mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah kutuların çok tatlı nerden aldın? Bir de aklında bulunsun ben bu tarz kutulara konmari usulü katlama yapıp yerlestiriyorum daha kullanışlı oluyor

Gunaydinn kızlarrr ve aceleci bebelerrr..bi yeriniz de durun ne olur yaaa ben daha hiç biseye başlamadım hayırlısıyla çarşamba başlıycam kesin gözümü korkutuyorsunuz benim artik..sancilari olan arkadaslarim hepinizi cok opuyorum ve dualarim.sizinle..
Şimdiye kadar olan 2 doğumda cinsiyet neydi..ve sancılanan arkadaşların cinsiyetleri..kizlar mi bu kadar aceleci acaba..rzg in kızdı ama.dnigerlerini hatirlayamadim

Doğum mu

İkizler 1kiz 1 erkek diye hatirliyrm.
Digert bebegi bilmiyrm ama erken dogma sebebi plesantadan kaynakli yogun kanamaydi cnm!.

Bnmkiler kız labfaresinin kiler bir kız bir erkek diye diye hatırlıyorum canım ilk doğum yapan arkadaş ismini unuttum şimdi onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…