Günaydın cnm anneler ❤
Fırsat buldukça okuyorum. Erken doğum riski olanlara Allah yardım etsin. Inşallah hepimizin bebeği zamanında ve sağlıkla gelir.
Kızlar ben artık geceleri sağa sola dönmekten yoruluyorum resmen ve çok zorlanıyorum. Her sabah sırt ağrısıyla uyanıyorum. Gece eşime diyorum ki sabah olsa keske hemen geceleri hiç sevmiyorum artık. Gerçekten çok zor geçiyor bin kez uyanıyorum. Bir de hep kabuslar görüyorum...
Bu ara misafirimde baya geldi. Acayip yoruluyorum. Dün eşime dedim. Dayanamıyorum artık yemek yap servis yap patates oluyorum artık kimseyi kabul etmeyelim. Ayıp olmasın diye ben kayıp olcam haberi yok
Günaydın güzel anneler ve minnoşları, dolap yerleştirme işleri bitti sadece kurulan beşiği sileceğim o kaldı. Annemler gelince de beşiğe cibinlik ve dekoratif amaçlı dönence yapacak :)
Çok güvenme :) Inş zamanında sorunsuz bir şekilde gelir tabi delikanlıAceleci erkek yoksa birazdaha yavaştan alabilirim.o zaman
Canım çok teşekkür ederim. Kitikate den bir tulum almıştım onun yaka önlüğü ve muslin bezi vardı. O takıma ait bu örtüdeMaşallah tertemiz, düzenli ve kiz olduğu için çok şirin herşey canım Müslim örtünü nerden aldın?
Çok teşekkür ederim canim güze mesajın içinayyy ne.kadar sistemli.düzgün minnos prenses dolabı bugule.gule saglikla.kullanin.icimiz acildi
geçmiş.olsun tatlim yarin doktoruna git istersen
Herkese gunaydinnn en.guzel.anneler ve en tatli civcivler saglikli.mutlu ağrısız gunleriniz olsun
Ahh ahh aylardır düzgün temizlendiği yok evin halılar berbat güya pzt halıları verecektim yıkamaya Annemde 10 gün sonra gelip saracaktı hayatlar planlar işte annem salı yada çarşamba gelir kendi verip temizler artıkGünaydınlar herkeseee
İnanamıyorum nst zamanlarının geldiğine.
Hamileliğimizi öğrendiğimiz zamanlar çok yakınmış gibi geliyor bana
Ben hiç girmedim henüz, doktor felan da şu zamanda gel gir demiyor.
Haftaya çalışabilir raporu almaya gittiğimde sorayım bakayım.
Biz de bugün halıları yıkamaya göndereceğiz.
Salı günü de tüm ev badana yapılacak.
3 kişi gelip bir gün de halledecekler inşallah.
Ertesi günde düzenli gelen ablamız gelip evi temizleyecek.
Sonraki gün de bir daha alıp perdeleri yıkatıp ütületip astıralım dedi eşim.
Aslında iyi durumdayım, çok şükür ağrım sızım sıkıntım yok, işe gidiyorum, günlük ütüleri yemeği vs rahatlıkla yapıyorum, akşamları dışarı çıkıyoruz neredeyse her akşam; ama büyük ev temizliği ve o kadar perde gözümde büyüyor.
Evimiz 200 metrekare birdeee
Tüm bunların tam göbeğine eşimin yakın arkadaşı geliyor yarın il dışından.
4-5 gün kalacak.
Bakalım yemek işini dışarıdan felan yapacağız artık.
Bence artık misafir alma dönemini kapatmalıyız.
Şahsen ben de 29-30 a kadar ağırladım ama artık yeter.
Yaaa bayıldım!
Kız dolabı nasıl minnoş
Sen nasilsin kuzumm..ne durumda sancılar hafifledi demistin en sonÇok güvenme :) Inş zamanında sorunsuz bir şekilde gelir tabi delikanlı
Seni döverim sen evimi.dusunuyorsun kizzz bosverrr ayyyy sallllll gitsinAhh ahh aylardır düzgün temizlendiği yok evin halılar berbat güya pzt halıları verecektim yıkamaya Annemde 10 gün sonra gelip saracaktı hayatlar planlar işte annem salı yada çarşamba gelir kendi verip temizler artık
Yeşil kutular tchibonun canımGünaydın güzel anneler
Çok cici herşey ❤ iyi günlerde mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inşallahkutuların çok tatlı nerden aldın? Bir de aklında bulunsun ben bu tarz kutulara konmari usulü katlama yapıp yerlestiriyorum daha kullanışlı oluyor
Teşekkür ederim canimÇok güzeller sağlıkla kullanmasını nasip etsin
Kalp kalk miskinlik yapma bitir işini ki kafan rahat olsun dün dedim çok şükür hazırlamıştım herşeyi doğum çantamı bebeklerin kıyafetlerini ya direk doğum dese napardim yapacak kimsede yok kala kalırdım valla tedbir iyidir aldanma güneşin güzelliğineYa ben bu sefer niye boyle oldum bilmiyorum içimden hep başlamak geliyor ama bedenim baslayamiyorherşeyi sıraya koyuyorum ondan heralde sırası gelsin diye bekliyorum..okul kaydimizdan sonra başlarım diyorum hep..sanki hazırlıklara başlamaya engelmis gibi
Çok saol canım aynen bende halıları yikamaya verecem temizlik için yardımcı alacam perdeleride annem gelince yıkayacaz inşallahGünaydınlar herkeseee
İnanamıyorum nst zamanlarının geldiğine.
Hamileliğimizi öğrendiğimiz zamanlar çok yakınmış gibi geliyor bana
Ben hiç girmedim henüz, doktor felan da şu zamanda gel gir demiyor.
Haftaya çalışabilir raporu almaya gittiğimde sorayım bakayım.
Biz de bugün halıları yıkamaya göndereceğiz.
Salı günü de tüm ev badana yapılacak.
3 kişi gelip bir gün de halledecekler inşallah.
Ertesi günde düzenli gelen ablamız gelip evi temizleyecek.
Sonraki gün de bir daha alıp perdeleri yıkatıp ütületip astıralım dedi eşim.
Aslında iyi durumdayım, çok şükür ağrım sızım sıkıntım yok, işe gidiyorum, günlük ütüleri yemeği vs rahatlıkla yapıyorum, akşamları dışarı çıkıyoruz neredeyse her akşam; ama büyük ev temizliği ve o kadar perde gözümde büyüyor.
Evimiz 200 metrekare birdeee
Tüm bunların tam göbeğine eşimin yakın arkadaşı geliyor yarın il dışından.
4-5 gün kalacak.
Bakalım yemek işini dışarıdan felan yapacağız artık.
Bence artık misafir alma dönemini kapatmalıyız.
Şahsen ben de 29-30 a kadar ağırladım ama artık yeter.
Yaaa bayıldım!
Kız dolabı nasıl minnoş
Gece 3 kez daha nst yapıldı 5 nidilat içtim ama şükür durdu sancılar ins bebişin gelişimi de devam ederse sıkıntı yok ama bakalım doktoru bekliyoruz ne diycekSen nasilsin kuzumm..ne durumda sancılar hafifledi demistin en son
Doğru diyorsun valla inşallah salı yada çarşamba başlayım artik bende..Valla hiç biseye başlamayan tek benim heralde..gerçi tek yapacağım yıka ütüle yerleştir.. eksikleri hallettim şükür bi lohusa takımım kaldı o kadarKalp kalk miskinlik yapma bitir işini ki kafan rahat olsun dün dedim çok şükür hazırlamıştım herşeyi doğum çantamı bebeklerin kıyafetlerini ya direk doğum dese napardim yapacak kimsede yok kala kalırdım valla tedbir iyidir aldanma güneşin güzelliğine
Basla gezmekten fırsat bulamadi ki hatunDoğru diyorsun valla inşallah salı yada çarşamba başlayım artik bende..Valla hiç biseye başlamayan tek benim heralde..gerçi tek yapacağım yıka ütüle yerleştir.. eksikleri hallettim şükür bi lohusa takımım kaldı o kadar
Inşallah cnm biraz daha dururlar ama doğsalar da zaten endişe edilecek zamanlar değil.. ❤Gece 3 kez daha nst yapıldı 5 nidilat içtim ama şükür durdu sancılar ins bebişin gelişimi de devam ederse sıkıntı yok ama bakalım doktoru bekliyoruz ne diycek
Doğru diyon valla..yarın da piknik yapalım diyoruzBasla gezmekten fırsat bulamadi ki hatun
Buyur burdan yak yap kiz piknikDoğru diyon valla..yarın da piknik yapalım diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?