Oh mis super olmus! Yine aklima perdelerim dustu
dogumdan once temizlikci ablayi bidaha cagirmayi dusunuyorum ben. duz temizligi guzel yapmiyo o konuda artik eminim. banyoya girmeyide sevmiyo. ver kadina camlari kapilari dolaplari piril piril yapsin.
gecen geldiginde iki odayi paspasladim demesin mi, yerler supurulmeden. icime siner mi sinmedi sonraki gun (yani dun) heryere makine tuttum ardindan tekrar paspasladim. konuyu dagittim yaa, ne diyodum, heh bidaha getirticem mutfak dolaplarini bosaltip sildirecegim. camlari kapilari tekrar yaptirip banyoya sokucam bu defa. evi supurme silmeyi kendim yaparim.
kuzum ped, ustelik biz dogum sonrasi hayvan gibi kanarken, 5 saat asla durmamali (hijyen acisindan ici dolmasa bile). bendeki ‘ilk yardim karti’nda en fazla 2 saat diyor. hatta her tuvalette gittiginde mecburen degiseceksin yaziyo.
bana iki paket gelmis sigortamdan hediye kutumdan cikti. ebe cuma gunu geldiginde 2 paket daha al dedi. bitane ‘buyuk!’ boy aldim (gece icin veya cok kanamam olursa ilk gunlerde), bitane de normal boy.
Iki dolabin vardi ikiside yuksekti dimi canim. acaba yataginin uzerine bisey mi taksan, kaldirip tekrar koyabilecegin?