2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Süt sagmayi da onun için şiddetle tavsiye ediyorlar demek. O da uyarıyor muhtemelen
Aynen canim. Vucut talebe gore arz mantiginda. Mesela bebeğin gece kalkmadigi zamanlarda sut uretimin olmayacak. Ya da cok sik uyanirsa o saatlerde de goguslerin sisecek. Ne kadar siklikla bebegi emzirdigini vucut kaydediyor. Bebegi memede tutmak bu kadar bilgiyi veriyor vücuda. O yuzden sut olmasa bile bebegi memede bol bol tutmakta yarar var. Bu sekilde sut oluyor. Sagmakla bebegin cekis gucu de ayni degil bu arada. Sevdiğibizda sut az cikabilir. Buna kafayi takmayin. Bebek sagmaktan daha fazlasini urettiriyor ve cekiyor memeden

Yok tam terdi, 4 degil 3 cekmeceli aldım ki boyum kurtarsın. Üstüne ayrica satilan bir alt değiştirme mobilya aparati/eki bulamadim. İkinci el satan gordum mesajima cevap vermedi. İkea sistemleri birlesik, ayri satis yine bulamadim. Sevgilimden rica edeyim de yapsin bize. İcine de bir sey alirim artik (senin aldigina benzer)

Bu cok guzelmis. Ama bebekler dönmeye başladıktan sonra sorun olur. Yerlerinde durmuyorlar. Kacip gitmek istiyorlar. O zaman yerde ya de yatakta alt degistirme mati uzerinde degistirmek daha iyi olabilir. Gerci genelde ayakta zorla giydirmek seklinde oluyor bizimkisi artikkulot bez reklamlarindaki gibi kaciyo biciriklar.

Sen ne pozitif bir insansın canım ya maşallah sana❤

Çokkk sevindim hızla toparlanıyorlar ne güzel Emme eğitimi dediğin nasıl oluyor?

Acikcasi bir fikrim yok carsamba gunu gorecegim. Burada bilmefigim bir cok sey var. Mesela premature bebekler icin hastaneden ciktiktan sonra gidecekleri gelisimlerini hizlandiracak ozel egitimler de varmis. Norolog ve fizyoterapistler gelip aktivite yapiyorlarmis bebeklerle gorecehiz hepsini. Yazarim buraya da

bunu duymak cok guzel gercekten. Sizlere iyi geliyorsam ne mutlu

Gözün aydın canım...
Peki hastanede hangi mama önerildi? Ben de onu merak ediyorum.

canim benim sutum iyi geliyor mama kullanmiyoruz. Pompa ila sagip hastanenin mama teknisyenine veriyorum. O icine demir d vit gibi seyler ekleyip bebeklere getiriyor. Ilk uc gun mama verdiler sadece onlar da aptamildi.

Günaydın canlar ♥ Berbat bir gece geçirdim fena bir kabus gördüm hala etkisinden çıkamıyorum. Çok korkunçluydu yahu Galiba bu dönemlerde psikolojiyi etkileyecek şeyler izlememek gerekiyormuş onu anladım. Yada totom baya baya açık kaldı. Başka açıklaması olamaz! :)

Temizliği abartıp dötü başı dağıtmayınn :) Görüş günü olanlar güzel haberlerle geliin inşallah. Sancısı, kasılması olanlar aman diyim doğurmayın, az daha sabır. Hasta ve yorgun olanlar güzelce yatıp dinleniinn ♥

Kabussuz, ağrısız sızısız, dertsiz, kedersiz, mutluluk, huzur ve sağlık dolu haftalarr herkeseeee ♥

Gunaydinnnn en guzel anneler ve minnos.bebisler herkese mutlu sağlıklı gunler diliyorum ..
Bacagimdaki krampla gune baslamak kalkamamak ikiye cikarsanda mg hapini nafile
Henüz krampla tanışmadım hamileliğim boyunca. Bikaç kere girecek gibi oldu gerinirken hemen saldım kendimi. Ama ne lanet ne leş birşeydir o iyi bilirim. Günlerce kramp giren yer ağrır, yürümek çekilmez hale gelir. Allah yardımcın olsun kuzum. Benimde başım şu karpal tünel sendromuyla dertte. Gerçi azaldı baya ama yinede rahatsız ediyor. Neyse az daha sabredicez yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik geçecek hepsi ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…