2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şeker olmasaydı 20 leri görürdüm kesin
Olsun seker olup dıkkat etmeyen var ıyı yapıyorsun kılo almak sorun degıl bır o kadar da odem gelıyor bende bebıs ıcın son ay ne kadar alırsam +9 kılo ıle geldımbu haftaya artık 6 7 kac alırsam bılmıyorum bebıs normal kıloda olsunda ben razıyım kıloya. Sen bebıs kılosu dusuk olsun dıye ben bıraz daha yuksek olsun dıye ugrasıyorum hayat ıste

Kurban olduğum allahım.. Allah sağlık versin yavrularımıza..

Bilmiyorum ki cnm kan idrar tahlili aldılar biraz önce bakalım ne gelir nidilati 6 dan 4 e düşürdü

Sut gelmeden neden emziriliyomus canim

Sut gelmeden neden emziriliyomus canim
Süt gelsin diye bebiş emerek uyaracak ki süt gelsin
bi de sezaryanda hemen süt gelmez palavrası var, ona inanmayın sakın. Ilkinde epidural sezaryan oldum, odada bebişi getirdikleri gibi emzirmeye başladım ❤ süt gelmemesi ihtimalini aklınızdan geçirmeyin, hepimizin bol bol sütü olacak

Benim dogumumda hastane vermisti cikana kadar. Sadece evde kullanabildim kendi aldiklarimi. Bence hastaneler verir ya. Etrafin kan olmasini istemezler.

Evet bebişin doğumunu lohusalığı emmesini büyümesini ek gıdayı yürümesini konuşmasını geçtim, oturduğum yerde 0-3yaş oyun gruplarına bakıyorum neresi iyiymiş diye yorum okuyorum yanlızlık çekmesin arkadaşları olsun diye haftada 3-4 gün götürebiliyormuşuz. Yani delirdim herhalde bilmiyorum niye buna şuan bakıyorsam

Ana olmak bebişiiimm :)

Benim hiç aklımda yoktu perdeleri yıkamak. Eşim söyledi yıkayacaksan bugün yapalım diye ee bunu duyan ben durur muyum durmadım ve yıkadık :)) sudo krem bebek diye yaz Google ye ilk gelen linkte zaten hemen sayfada çıkıyor canım :)

Anladim canim sagolasin aklimfa bulunsun

Kızlar sudo krem numune istemiştik hatırlarsanız. Kazananlar kendi sayfalarında liste halinde yayınlanmış. Liste baya uzun tabiki ben şanssız olarak talihliler arasında yokum girip bakın hemen
Bin tane yere numune talebi yazmistim o ara, kimseden bisi gelmedi.
Yakamiza kirmizi gul takiyo muyuz saat kacta bide
Sevnus 9da zeynep kamil e gelecek, 10 gibi isi bitse dedim 10.30 da cafede bulusuruz. Kimse de saate bisi demedi
Penguen gibi yuruyen veya oturan boğa gibi oturan birini gorursen o benim, kos gel
Kızlar hasta bezı mı depend mı aldınız hastane ıcın yoksa ped mı gotureceksınız
Bugün bunu aldim, hastane ilk gun veriyoruz dedi yarim agiz. Bir de gece pedi koyacagim. Bu arada kotex fiyatlarina ne olmuş öyle ya

Avm ye gittik bugün Decathlon için. Baya da dalga gectik pazar günü avmye giden insan olduk sonunda diye. Orda bi saat kaldiysak 10dk da e bebek te kaldık. Gogus kalkani aldim, lohusa pedi, bi 5li hastane çıkışı ve temiz icerikli olan yenidoğan köpüğü.

https://www.e-bebek.com/hellobaby-b...yenidogan-hastane-cikisi-p-18khbluset001-0011
https://www.e-bebek.com/mycey-gogus-kalkani-seti-p-myc-m09610
https://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-kopuk-sampuan-150-ml-p-bae-20076

Gule gule kullan canim bende bugün gittim göğüs kalkani kullan at alt acma, göğüs ucu kremi ve bebek icin burun aspiratoru aldim. Büyük eksikler bitti sayilir artik

Gule gule kullan canim bende bugün gittim göğüs kalkani kullan at alt acma, göğüs ucu kremi ve bebek icin burun aspiratoru aldim. Büyük eksikler bitti sayilir artik
Hastane icin terlik baktim decathlon da, havuz kismindakileri fiyat olarak cosmustu. Yine kırk donucem almadan once, bin kere fikir degistiricem demek.
Perde siparisi verdim bu arada

Alt acma icin bir sistem ayarlayamadim hala. Onu cozmem lazım.

Gözün aydın canım...
Peki hastanede hangi mama önerildi? Ben de onu merak ediyorum.

tum camlar silindi perdeler yikandi, halilar yikandi,haftaya da koltuklari yikattim mi super olcak
Oh mis super olmus! Yine aklima perdelerim dustu dogumdan once temizlikci ablayi bidaha cagirmayi dusunuyorum ben. duz temizligi guzel yapmiyo o konuda artik eminim. banyoya girmeyide sevmiyo. ver kadina camlari kapilari dolaplari piril piril yapsin.
gecen geldiginde iki odayi paspasladim demesin mi, yerler supurulmeden. icime siner mi sinmedi sonraki gun (yani dun) heryere makine tuttum ardindan tekrar paspasladim. konuyu dagittim yaa, ne diyodum, heh bidaha getirticem mutfak dolaplarini bosaltip sildirecegim. camlari kapilari tekrar yaptirip banyoya sokucam bu defa. evi supurme silmeyi kendim yaparim.

Kiz kac kere liste paylastim gormedin mi temmzu annelrrinde okudum.hepsi.memnundu dependden fazla kalmamasi.onemliymis 5 saatten fazla
kuzum ped, ustelik biz dogum sonrasi hayvan gibi kanarken, 5 saat asla durmamali (hijyen acisindan ici dolmasa bile). bendeki ‘ilk yardim karti’nda en fazla 2 saat diyor. hatta her tuvalette gittiginde mecburen degiseceksin yaziyo.
bana iki paket gelmis sigortamdan hediye kutumdan cikti. ebe cuma gunu geldiginde 2 paket daha al dedi. bitane ‘buyuk!’ boy aldim (gece icin veya cok kanamam olursa ilk gunlerde), bitane de normal boy.

Alt acma icin bir sistem ayarlayamadim hala. Onu cozmem lazım.
Iki dolabin vardi ikiside yuksekti dimi canim. acaba yataginin uzerine bisey mi taksan, kaldirip tekrar koyabilecegin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…