2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydinnnn en guzel anneler ve minnos.bebisler herkese mutlu sağlıklı gunler diliyorum ..
Bacagimdaki krampla gune baslamak kalkamamak ikiye cikarsanda mg hapini nafile
Canım günde bir tane sade maden suyu iç oda krampları azaltıyor

Günaydın minnoşlar ❤
Ilk defa bu gece cok zor gecti bana.. 2 saatte bir kasilmayla uyandim
Ben de 2 gün baya çektim kasılma dan gece bile kalktım bol su içtim 2 gündür ve vantilatörün önünde yatmadım geçti çok şükür benimkini onlar tetiklemiş galiba.. Sen de bol su iç

Bebişler doğar doğmaz yapışır çuçulara inşallah benim göğüs uçları kupkuru oldular var ya Bi de bi hassaslaştılar yanlışlıkla elim çarpsa acıyo anlamadım neyin kuruluğu bu
Bol su içiyor msn canım belki vücudun geneline yayılan bir kurulktr. Havalar sıcak bol su içme ve banyo ile degisir belki. Ben uçlarına dokunmyrm hic zeytinyağı surdgmde bile oraya sürmüyorum

Bebişler doğar doğmaz yapışır çuçulara inşallah benim göğüs uçları kupkuru oldular var ya Bi de bi hassaslaştılar yanlışlıkla elim çarpsa acıyo anlamadım neyin kuruluğu bu
Ben de ucu kayboldu diyorum kocam sorun yok sana oyle geliyor diyor ama hayırlısı.
Günaydın minnoşlar ❤
Ilk defa bu gece cok zor gecti bana.. 2 saatte bir kasilmayla uyandim
Su anda bir bebegi kabuk edemem kusura kalma. Kasilma falan yok.

Bol su içiyor msn canım belki vücudun geneline yayılan bir kurulktr. Havalar sıcak bol su içme ve banyo ile degisir belki. Ben uçlarına dokunmyrm hic zeytinyağı surdgmde bile oraya sürmüyorum
Vücutta yok ya ama uçlar ve o kararmış kısım sadece pütür pütür böyle zeytinyağı sürdüm ben de bakiyim nolcak su tüketimini de arttırdım biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…