2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol canım demekki geçenlerde keseyi ölçmüştü şimdi içinden bebeği ölçtü içimi rhaatlattın canım evet kalp atım hızı bu ayarda giderse kız diyorlardı galiba bende çok bilmiyorum

Cok sevindim canim Allah ol dedikten sonra hersey olurmus senin durumda tam buna örnek rabbim yüzünüzü güldürmüs. Sag selamet kucagimiza alacagimiz günlerde gelir insallah.

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar kanamaniz olunca biraktinizmi iğneyi yada kanama alanı varken böle bisy yasayan varmi

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar kanamaniz olunca biraktinizmi iğneyi yada kanama alanı varken böle bisy yasayan varmi
Benim doktorum bıraktırmadı sulandırıcı iğneyi. Damardan almadığın için kanamayı etkilemez dedi. Forum sitelerinde baya okumuştum geneli bırakmıyor iğneyi. Progestan 2 ye çıktı ve hemen o gün iğne yaptı kalçadan. 3 proluton iğne yazdı 5 günde bir vurdur dedi. Kanama alanı vardı bende inşAllah kapanmıştır. 5 gün sonrası başka doktora girmiştim kanama alanı yok demişti bana. Hatta sulandırıcı iğne olmanıza gerek bile yok bence pıhtılaşma çok düşük dedi. Ama şuan bu iğneler bana umut oldu. 2 bebeğimi kaybettim ve başka sorun görülmüyor. O yüzden doktor bırak demeden asla bırakmam. Yarını bekleyeceksin sanırım.ilaçlarını al yat. Bize de gelince yaz mutlaka. Günlerimiz aynıydı sanırım seninle. Allah yardımcın olsun

Günün en en güzel haberi çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah

Cok sevindim canim Allah ol dedikten sonra hersey olurmus senin durumda tam buna örnek rabbim yüzünüzü güldürmüs. Sag selamet kucagimiza alacagimiz günlerde gelir insallah.
Cok tesekkurler o kadar umutsuz gittim ki doktora ama cok sukur guzel haberler aldim insallah haftaya dahada duzelir

Evet cnm günlerimiz aynı şimdi acilde pruloton vurdurdum ve gecede 2 adet progeston fitil atacağım ins bebeğim iyidir yarin sabah gidicem dr uma sen kalp atışını duydunmu cnm benim normal randevum yarındı zaten

Şuan durumun nasil cnm geçtimi kanaman cnm

Hormonlardan canım her kustuğumda ağlıyorum bugün yine fena oldum ateşim de çıkıyo benim kustuktan sonra baş dönmesi oluyo çok halsiz bırakıyor beni

Hormonlardan canım her kustuğumda ağlıyorum bugün yine fena oldum ateşim de çıkıyo benim kustuktan sonra baş dönmesi oluyo çok halsiz bırakıyor beni
Ben şimdiye kadar bir kere kustum akşama dek kendime gelemedim Allah kolaylık gelsin ama ateşin niye yükseliyor ki sordun mu doktoruna

Şuan durumun nasil cnm geçtimi kanaman cnm
Evet çok şükür geçti kanamam. Şuan bir sıkıntı yok çok şükür,kahve lekelerde kesildi. Benim kontrol Çarşamba günü, 5+3 te kalp atışlarını gösterdi yanıp sönüyordu ama dinletmedi çok küçük ama kalbi atmaya başlamış dedi. Sonra 6+0 da başka doktora rapor yazdırmaya gitmiştim o da baktı kalp atışlarını gördük yine. 10 gün sonra gel dinleriz dedi. Hepsi karından bakıldı. Belki vajinal baksalardı duyulurdu ama olsun. Beklerim ben sağlıkla gelsinler de
Şimdi nasılsın iğne çok etkili oluyor 1-2 güne kesilir Allah’ın izniyle. yarın 6+6 olcaksın değil mi? bana haber ve doktor neler diyecek, kalp atış hızını da sor bakalım. Sonra cinsiyet tahmini yaparız:)

Yok cnm yarın 7+2 olcam cnm ins ıyi oluruz unutmazsam sormayı cnm kalp atışı kaç dye hayırlısı ins

Merhaba yazamadim bir sure.biliyorsunuz karaciger enzimlerim yuksek cikmisti.her hafta kan verdim.gecen cuma normale dusmustu.sevincten aglayarak gittim kalp atisini dinlemeye o gun.ilk dr gebeligi sonlandirmaya kalkinca bu yuzden kendimde degildim 1 haftadir.yeni druma ilk kez cuma gittim.kalp atisini dinledim.kac attigini sordum soylemedi.biz saymiyoruz onu dedi.ama gebelige devam karari icin gastroentoroloji uzmanindan kagit getirmemi istedi.her ne kadar bakin bu safra asidi vs normal.3 yil onceki mide bypassi ameliyatimla ilgili.bu da genel cerrahimin gorusu desem de yok mutlaka gastreontroloji dedi.sanmiyorum gebelik sakincalidir diyecegini ama 9.hafta bitmeden acil hemen git .gerekirse kurtaj icin gec kalmayalim diye.yine sinirlerim bozuldu yani.carsamba aksami gastro icin bir prof tan randevu aldik.bir muayenesi 800 tl.zaten kucuk ilcrdeyim bir de sehir merkezine gidecegiz
Bosu bosuna maddi manevi yoruyorlar beni.napalim bebis saglikli olsun da bu sekilde ciksin diye teselli ediyorum kendimi.

Çok geçmiş olsun. Onlar iyi olsun da Elimizden geleni yaparız canım. Allah dermansız dert vermesin. Para bir şekilde kazanılıyor moralini yüksek tut Allah’ın izniyle bi kaç zaman sonra cinsiyet muhabbetleri yapmaya başlayacağız. Elbet geçecek bugünler de. Başka kadın doğumcunun da fikrini alabilirsin aslında ama ilçedeyim demişsin doktor seçeneğin mi kısıtlı canm?

Tamm canm güzel haberler ile gelirsin inşAllah. Benim beklenen tarih 28. Ağustos aramızda 3 gün var sanırım
Evet cnm 3 gün var ama 5+3 ken hiç kalp atışı görünüyor falan demedi sadece kese göründü kafama takıldı şimdi cnm

En iyisi dediler gittim 6.haftada gebeligi sonlandirmaya kalkti.gecen hafta da dr degistirdim iste.bunu da cok tavsiye ettiler .garantiye almak istiyordur kendini ve beni. bir sey diyemiyorum sonucta 3 yil onceki ameliyatim onun uzmanlik alani degil.etkilerini sonuclarini bilmemesi de normal.surekli dr degistirmek istemiyorum ben de.baslayayim sonuna kafar guvenebilecegim,bilgisinden ve yonlendirmelerinden suphe duymayacagim biri olsun istiyorum.ilk dogumumda dr la iliskimiz boyleydi.cok riskli bir gebelikti.dusunun tip fakultesinde 1.5 ay yatisim yapuldi ordakiler moral bozdukca kantine iner gibi yapip kendi dr umun muayenehanesine kaciyordum resmen.sirf moralimi yuksek tutmam icin bile beni ve esimi sohbete arardi drum.keske memleketimiz antalyaya donebilsek ve orda gecirebilsrydim bu sureci.

Şu pregesteron beni de mahvetti. Mide yanması, şişkinlik, bulantı... Sağlam adamı yatağa düşürür bu nasıl bir ilaç Elim gitmiyor ilacı içmeye nefret ettim artık
Günde iki alıyorum birini yatarken alıyorum o sorun olmuyor ama diğeri gündüz 45 dakika beni sarsıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…