Helal olsun canım ne demek.Sevindirici haberlerini alayım yeter kiAminnnnn canım benim ins cvp yazdim ama gitmemiş hakkını helal et
Evet haftada 1 iğnem var,sabah aksm progestan.Kalp atışını duyduk cok sükür.Senin devam ediyormu cnm kalp atışı falan duydunmu cnm ben yarın duycaktim kontrol vardi
ay o bende de varAynen cnm ben 4 senedir bekliyorumaslında ama elimde olmadan bazen söyleniyorum sıkılıyorum bide bu hormonlardan mıdır nedir anlamadım ki durduk yere ağlıyorum aniden sinirlenmiyorum saçma sapan bır psikolojıye gırdım
Bende oldum hala atlatamadım.Drum sadece parol ve ıhlamur dedi abartmamak kaydıyla.Günaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktıyarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
Ben de sinüzit varGünaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktıyarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
parol içebilirsiniz. bir migren hastası olarak ilk gebeliğimde içmiştim. ama size tavsiyem ilaçları kırmayın yüzey alanlarını değiştirerek emilimini değiştirirsiniz. yapılmaması gerektiğini okumuştum. hamilelik için değil sadece genel hayatımızda. doktor yarım al demediği sürece ilaçları kırmayalım.Günaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktıyarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
grip icin mutlaka dr.a gidin. gebelikte ates cok onemli.Günaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktıyarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
Gecmis olsun canim hamileyken grip olmak ne kadar agirmis Allah yardimcimiz olsun bende bugün gidemedim işe ve hala ateşim var senin kullandigin parol 500 mg mi ve günde kaç tane aliyorsunBende oldum hala atlatamadım.Drum sadece parol ve ıhlamur dedi abartmamak kaydıyla.
Yalnız ben calısıyorm.Parolu içince bütün vücudum gevşedi uyku yaptı cok.
Gecmis olsn cnm
Ben 1 kere kullandım aynen 500 mgGecmis olsun canim hamileyken grip olmak ne kadar agirmis Allah yardimcimiz olsun bende bugün gidemedim işe ve hala ateşim var senin kullandigin parol 500 mg mi ve günde kaç tane aliyorsun
Cok geçmiş olsun size de Allah yardimcimiz olsun ben de dun gece dayanamadim internetten baktim ve içtim sonra kendimi kötü hissetttimBen de sinüzit var
dr danıştım parol içebilirsin dedi sormadan bakmıştım günde 3 taneye kadar serbest ben çok dayanamazsam bir tane içiyorum
Haklısınız ama daha önce de acile gitmistim sadece serum yapmislardi sanırım ilk üç ayda antibiyotik kullandirmiyorlargrip icin mutlaka dr.a gidin. gebelikte ates cok onemli.
Haklisiniz ama gece internetten baktim kullanin dedikleri parol 150 mg di bendeki de 500 olunca korktum o yüzden kirayim dedimparol içebilirsiniz. bir migren hastası olarak ilk gebeliğimde içmiştim. ama size tavsiyem ilaçları kırmayın yüzey alanlarını değiştirerek emilimini değiştirirsiniz. yapılmaması gerektiğini okumuştum. hamilelik için değil sadece genel hayatımızda. doktor yarım al demediği sürece ilaçları kırmayalım.
Cok tesekkur ederim rabbim hepimize sifa versin insallahBen 1 kere kullandım aynen 500 mg
Ama elim ayağım salındı böyle almadım bidaha cnm.
Tavuk suyu çorba,bol karabiberli .Bol dinlen,uyu.
Cok geçmiş olsn cnm.
anribiyotik icin degil canim.Haklısınız ama daha önce de acile gitmistim sadece serum yapmislardi sanırım ilk üç ayda antibiyotik kullandirmiyorlar
Bende bugün kalp atışını gördüm ama dr dinletmedi bebek ıyi kanama alanı yok dedi kanama nerden bilmiyoz ama düşük tehdidi dinlen dedi günde 3 progestan a devam gün aşırı pruloton vurulcam kanamam biraz devam ediyor ins ıyi gelir iğnem allah korusun bebeklerimizi insEvet haftada 1 iğnem var,sabah aksm progestan.Kalp atışını duyduk cok sükür.
iğne koruyor evet ama iğne oldm diye dinlenmemezlik yapmayın.
Persembe iğne oldm.Cuma az lekem oldu yine.Allaha emanet tamamen.
İns hayırlı haberler verirsiniz
Canim bence senin ďoktorun felaket tellaligi yapmis. Ben gastroentoloji bolumunde prof gorundum bebege su an icin hicbir zarari olmauacagini soyledj takip edecegiz dedi kadin dogum dr da aynisi bebege bir zarari olmadigini icimi rahat tutmami soyled koleztaz dediginiz olay zaten 6 aydan sonra ortaya cikiyor bu ilk haftalarda gebelik hormonlari ve aldigimiz takviyelere bagli olarak enzimlerde yukselme olabiliyormus bircok test istendi benden de . Ben dr guveniyorum hakkimizda hayirlisi artikBenim alt 62 ast 43 .gecen hafta da 45 e 48 di.hemen takibe aldilar.safra asidi tahlili istendi.alt batin ultrasonu istendi.kolestaz denen durumdan korkuluyor.ve bu degerlerle bile dr gebeligimi sonlandirmaktan bahsetti.bebegi idteyip istemedigimi dotdu.dusukten olu doguma bahsrtmedigi ol7msuz durum kalmadi.ustelik benim bazi degerlerin yuksek cikmasi beklenen bir durumdu onceden gecirdigim bir operasyona bagli olarak.verrahim normal panik yok derken kadin dogumcu psikolojimi altust etti.cuma kalp atisi dinlemeye gidecegiz ama sevinemiyorum bile.sanki degerlerim yukselmeye devam edecek ve kurtaj diyecekler gibi.kendimde degilim haftalardir.ama karaciger enzimlerinin yuksek cikmasi hafife alinacak bir durum degil muhtemelen sen de takibe alinip ,folik adit haric kullandigin baska destekler varsa kesili3 5 gunde bir kan vererek y7kselip yukselmedigine baktiracaksin.benden istenen tahlil ve ultrasonlar srnden de istenir.umarim daha fazla yukselmeden sabitlenir ya da dusmeye baslar.yoksa malesef 10.haftalarda grbeligi sonlandirma secenegini sunscaklar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?