2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktı yarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi

Senin devam ediyormu cnm kalp atışı falan duydunmu cnm ben yarın duycaktim kontrol vardi
Evet haftada 1 iğnem var,sabah aksm progestan.Kalp atışını duyduk cok sükür.
iğne koruyor evet ama iğne oldm diye dinlenmemezlik yapmayın.
Persembe iğne oldm.Cuma az lekem oldu yine.Allaha emanet tamamen.
İns hayırlı haberler verirsiniz

ay o bende de var
Eve takmış durumdayım.Garip bi sekilde evimden soğudumValla cok farklı duygularms

Günaydın kızlar. Size bir sey danışmak istiyorum. Grip oldum dun gece ateşim çıktı yarım parol içtim. 9 haftalik hamileyim. Gebelikte Parol kullanımı hakkında bilginiz var mi
Bende oldum hala atlatamadım.Drum sadece parol ve ıhlamur dedi abartmamak kaydıyla.
Yalnız ben calısıyorm.Parolu içince bütün vücudum gevşedi uyku yaptı cok.
Gecmis olsn cnm

Ben de sinüzit var
dr danıştım parol içebilirsin dedi sormadan bakmıştım günde 3 taneye kadar serbest ben çok dayanamazsam bir tane içiyorum

parol içebilirsiniz. bir migren hastası olarak ilk gebeliğimde içmiştim. ama size tavsiyem ilaçları kırmayın yüzey alanlarını değiştirerek emilimini değiştirirsiniz. yapılmaması gerektiğini okumuştum. hamilelik için değil sadece genel hayatımızda. doktor yarım al demediği sürece ilaçları kırmayalım.

kızlar günauydın. 8+4 teyim. doktorum 1 hafta önce folik asiti kestirip duosvit diye bir takviyeye başlattı. ama içinde balık yağı yüksek miktarda var balığıda pek sevdiğim söylenemez. dün gece bir tane yuttum 5 dakika geçmeden kustum. kullanan var mı aranızda acaba ?

grip icin mutlaka dr.a gidin. gebelikte ates cok onemli.

Bende oldum hala atlatamadım.Drum sadece parol ve ıhlamur dedi abartmamak kaydıyla.
Yalnız ben calısıyorm.Parolu içince bütün vücudum gevşedi uyku yaptı cok.
Gecmis olsn cnm
Gecmis olsun canim hamileyken grip olmak ne kadar agirmis Allah yardimcimiz olsun bende bugün gidemedim işe ve hala ateşim var senin kullandigin parol 500 mg mi ve günde kaç tane aliyorsun

Gecmis olsun canim hamileyken grip olmak ne kadar agirmis Allah yardimcimiz olsun bende bugün gidemedim işe ve hala ateşim var senin kullandigin parol 500 mg mi ve günde kaç tane aliyorsun
Ben 1 kere kullandım aynen 500 mg
Ama elim ayağım salındı böyle almadım bidaha cnm.
Tavuk suyu çorba,bol karabiberli .Bol dinlen,uyu.
Cok geçmiş olsn cnm.

Ben de sinüzit var
dr danıştım parol içebilirsin dedi sormadan bakmıştım günde 3 taneye kadar serbest ben çok dayanamazsam bir tane içiyorum
Cok geçmiş olsun size de Allah yardimcimiz olsun ben de dun gece dayanamadim internetten baktim ve içtim sonra kendimi kötü hissetttim

Haklisiniz ama gece internetten baktim kullanin dedikleri parol 150 mg di bendeki de 500 olunca korktum o yüzden kirayim dedim

Haklısınız ama daha önce de acile gitmistim sadece serum yapmislardi sanırım ilk üç ayda antibiyotik kullandirmiyorlar
anribiyotik icin degil canim.
atesine mudahele icin gitmelisin.
ben de gecirdim enfeksiyon. daha yeni toparliyorum. atesim yukselmedi diye gecistirdiler. eger ates olursa yatirarak bile tedavi ediyoruz dediler. sen bir gorun canim.

Bende bugün kalp atışını gördüm ama dr dinletmedi bebek ıyi kanama alanı yok dedi kanama nerden bilmiyoz ama düşük tehdidi dinlen dedi günde 3 progestan a devam gün aşırı pruloton vurulcam kanamam biraz devam ediyor ins ıyi gelir iğnem allah korusun bebeklerimizi ins

Canim bence senin ďoktorun felaket tellaligi yapmis. Ben gastroentoloji bolumunde prof gorundum bebege su an icin hicbir zarari olmauacagini soyledj takip edecegiz dedi kadin dogum dr da aynisi bebege bir zarari olmadigini icimi rahat tutmami soyled koleztaz dediginiz olay zaten 6 aydan sonra ortaya cikiyor bu ilk haftalarda gebelik hormonlari ve aldigimiz takviyelere bagli olarak enzimlerde yukselme olabiliyormus bircok test istendi benden de . Ben dr guveniyorum hakkimizda hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…