2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şaşkınım heyecanlıyım ne hissettigimi hic bilmiyorum aslnda amin sagolasin canm
saglikla kavusun canim
sabaha seni bir guzellik bekliyor

Kızlar sanırım benim nişanım gelmiş şimdi lavabodan geldim (detay verip mide bulandırmak istemiyorum ama tariflere uyuyor gibi) Ama onun dışında herhangi bir şey yok sancı, su vs. Ama çok hafif mide bulantısı var. Ne dersiniz başladım mı acaba ben yavaştan doğuma?

evini hastaneye yakinsa evde kendinizi takip edin biraz sanci baslayinca girersin
Allah yardim etsin canim insallh

Amin canım inşallah. Hastane 15 dk ama eşim işte şu an. Sancı da yok hiç
ya suyunun gelmesi gerekiyo yada sancilarinin araligi 4 dk olmali. burdaki hastane bu iki durumda gel dedi canim.
dus al sicacik, dualar oku, evde yapilacak son isleri hallet, cantani el altina koy. haydi bismillah Allah yardimcin olsun seninde:))

Ortada kalan alanın küçükse olur Ama benim büyük o yüzden almak istiyorum :)

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Gece uyuyamıyorum gündüz uyuyamıyorum. Koltukta rahat oturamıyorum. Çok ayakta kalınca ayaklarım şişiyor. Afacan oğlum sürekli mideme baskı yapıyor midem yanıyor. Çok kilo almama rağmen kendimi taşımakta zorlanıyorum. Ne çok şikayet ettim. Ama her şeye rağmen değer diyorum. Az kaldı yavrularımıza kavuşmaya. Sağlıkla ve kolayca gelsinler inşallah . Üzmesinler bizi. Geçecek bugünlerde sonra kucağımızda bebeklerimizle rahat edeceğiz öyle düşün. Birdaha belki de hamilelik yaşamayacagız. O yüzden bebeğin hareket ettikçe gülümse ayrı bir enerji geliyor :)
KIZLAR BU ARADA GÜNAYDIN :))

Son düzenleme:
şuan kac kilo bebegin?
Kafası büyük diye mi sezeryan yapacak Sen bi dr a daha git 3600-4000 kg doğuma engel değil
Kizlar biz yavrumuza kavustuk darisi sizleein basina
Allah analı babalı büyütsün
Nisan gelince hemen dogum başlarda baslamazda ama dogum çok yakın

şuan kac kilo bebegin?
Kafası büyük diye mi sezeryan yapacak Sen bi dr a daha git 3600-4000 kg doğuma engel değil
Allah analı babalı büyütsün
Nisan gelince hemen dogum başlarda baslamazda ama dogum çok yakın
3.200 dü en son canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…