2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar günaydın hayırlı günler. Size bir sorum var sabah tuvalete kalktığımda pecetede renksiz mukus vardı. Nisan olabilir mi acaba ? İlk dogumumda da gelmişti ama o pembemsiydi. Renksiz olunca bilemedim ama strese girdim şuan.

Benim gunlerdir var akinti deyip geciyorum oglen kontrol sorucam ama.sanmıyorum degildir pembemsi kanimsi oluyormus

Benim gunlerdir var akinti deyip geciyorum oglen kontrol sorucam ama.sanmıyorum degildir pembemsi kanimsi oluyormus
İlla öyle olmuyormuş işte canım internetten bakabilirsin doktorumda onayladı bazen öyle olur, normali sarı yeşil arası bişey beyaz peçete üzerinde kendini belli etmeli dedi

Ay kıyamam ona ya. Bende böyle alıyorum dışarıda gördüğümde. Sonra derdime dert ekliyorum sanki az derdim varmış gibi umarım sıkıntısı neyse atlatır.

Endişelenme canım gelebilir normal, hemen doğacak diye birşey yok. Bir hafta sonrada olabilir önemli olan kasılmalarının düzenli olması. Benimde geldi yeşilimsi bişey doktoruma gösterdim fotoyu onayladı 36dan sonra olabilecek birşey önemli olan su patlaması ve sancıların dedi

Günaydın kızlar;
afroditi merak ediyorum. Doğmuştur inşallah bebişi.
Gece okuyunca böyle aklım hep burda kalıyor. Rüyalarıma bile giriyor.
Sabah ilk işim açıp okumak oluyor.

Kontrole gidenlerden bugün güzel haberler bekliyoruz
Bakalım kaç kilo olmuşlar bizim minnoşlar. Bugün artık herkes doğumu hakkında az çok bilgi alır.

Birde yapısı önemli haftalar ilerledikçe akıntılarda değişiyor canım, doktoru telefonla arayıp tarif edebilirsin aslında boşuna telaş yapmamış olursun

Gunaydin canlar
Hala dogurmadim son nstde de sancilar var birazdan muayeneye alicakmis ebe aciklik var mi diye.. Acilma yok bence ne bileyim bu kiz bana giciklik olsun diye yapiyo diye dusunmekteyim
benim uzerime 2 gebe geldi 1 saatte dogurdular masallah
Ben doktorumu bekliyorum bakalim ne diyecek

Allah yardımcın olsun inşallah hızlı açılman olur ve kolayca doğum yaparsın❤

Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Haftası gayet güzel gelse de sorun olmaz. Allah yardımcınız olsun..
günaydın Ağustos böcekleri veee anneleri
Hayırlı cumalar, yaşasın hafta sonu
Oğlum annemlerin yazlıkta bugün iş çıkışı eşimle gidicez 3 gün kalıp pzt işe döncez. Umarım oralarda doğurmam. 1 saatlik mesafede. Sorun olmaz değil mi.
Sonuçta işe de 1 saatte geliyorum

Kizlar valla cantalarinizi tam takim hazirlayin adamdan ne istediysem eksik ya da yanlis getirmis hastane dosyami unutmus deodorantim diye baska bisey almis getirmis kendine corap ve hirka almamis atletimi zaten bulamamis hahahah neyseki hazirladigm cantalari almayi basardi ama onu da odaya getirmedi arabada birakip gelmis

Günaydın canım,
Bursa çok sıcak zaten yazlığa gitmeniz iyi olur. Nerede yazlık? Acil durumda ulaşabileceğin bir hastane vardır inşallah gerçi 1 saat uzun mesafe değil

İlla öyle olmuyormuş işte canım internetten bakabilirsin doktorumda onayladı bazen öyle olur, normali sarı yeşil arası bişey beyaz peçete üzerinde kendini belli etmeli dedi
4 gundur geliyor bakalimmm ne dicek beyazimsi sarimsi bendeki yesil yok bazenc seffaff bazen sumukumsu muhabbete bak ya

Hala kocasina geciyor tovbe tövbe kizzz adam napsin paniktir sen sarma adama canin yanıyor mu kasılmadan insallah hemencecik olur kuzum dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun

hadi ya. Ben de bi çanta hazırladım diye içim rahat . Ama babaya ait hiç bişey koymadım. Ben haftasonu tekrar gözden geçireyim şu çanta olayını. Dediğin gibi koyulması gereken ne varsa koymak lazım.
Ama onlara da yazık kim bilir nasıl telaşeli ve endişelidir. Erkekler zaten böyle durumlarda getir götür işini pek beceremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…