2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın canım,
Bursa çok sıcak zaten yazlığa gitmeniz iyi olur. Nerede yazlık? Acil durumda ulaşabileceğin bir hastane vardır inşallah gerçi 1 saat uzun mesafe değil
Karacabey boğazında canım. Mesafe yakın ya. Karacabey merkezi 30 dk zaten. Çatı ağrım var. Olmasa ve normal doğum olsa yüzer bol bol yürürdüm ama sezaryen olduğu için fazla hareket etmemem lazım.
Hastanede giymek için flo dan terlik almıştım. 38 numara Dün giyeyim dedim olmuyor ve acıtıyor, fişini de bulamadım Sinir oldum ya

Kızlar günaydın yazamadım gece, yoğun mantar ve enfeksiyon var dedi ebe, o ağrı yapıyormuş bi de üşütmüşüm sanırım midem de bulanıyo, alttan muayene etti açıklık yok nst de bişey çıkmadı ama ben o anda bile kıvranıyodum.. serum verdiler hafifledi biraz gece 3 tü eve geldiğimizde.. ne yalan söyliyim doğurcam sandım ama değilmiş

gecmjs olsun cnm

gunaydin canim nasilsin var mi? sancilari hissediyor musun? gece boyu ne yaptin aklimiz sende kaldi detay istiyoruz merakta birakma bizi

Hanımlar aranızda epidural normal doğum tecrübesi olan var mi kendinin veya yakınının ??
Bu suni sancı durumundan dolayı daha cok düşünmeye başladım da ben bunu ..
hic acikligim yokken suyum gelmeye basmadığı icin suni sanci aldim. 4 ya da 5cm acilma oldugunda epidural aldim. Epidural alinca ağrılar kayboldu. Sadece biraz ikinma hissi kaldi. Onun disinda sakin sakin bekledim. Dogum aninda ikinmam zor oldu. Tam anlamiyla ikinamadim ama bebegin cikis ani v.s. buyuk agri cekmedim. Hatta dikisi v.s. hic hissetmedim. Dogumdan cikinca da bir yarim saat ayaklarım uyusuktu. O da acildi kisa sure icinde.

Günaydınlar herkeseee
Sonunda cumaaaa!

afroditi inşallar hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Yada beklemesini istiyorsan biraz daha beklesin minik
Erkekler böyle anlarda kriz felan yönetemiyor bence
Benim eşimde öyle. Bizim buraya en yakın aile 1000 km olduğu için geçen diyor ki ben nasıl araba kullanacağım böyle bi anda
Dedim sen hiç sıkıntı yapma, ben kullanırım

@greyfurt_ çok geçmiş olsun. Demek ki ne kadar ağrın oldu ki doğum zannettin.
İnşallah kısa zamanda geçer enfeksiyon.

@vuslata hasretim Siz n’aptınız nasıl oldun?

Gecmis olsun canim ALLAH sifa versin

Geçmiş olsun canım, dikkat et

günaydın bayanlar merhaba,
bebnden 2 ay öndesiniz muhtemelen soracağım durumu yapan arkadaşlar vardır. çalışabilirlik izni için hangi hafta da doktora gitmek lazım ? 32+0 mı 31+0 mı ? yada 33+0 mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…