2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun cnm aman ilaçlarını ihmal etme fitil iyi geliyor mantara

elaide elaide anlattim plesanta ayrilmis diye normal mi dedi normal olabilir mi sence dedim ne biliyim dedi, ambulans hastane bilmemne, no comment adam.
o icinde onu bi soyle dusunmustur yorum yapmasada merak etme sen

nasil oldun bakalim?
senin ve afroditi nin yuzunden sabaha kadar uykusuzlugumun arasinda kendimi de dogum kafasina soktum nisanim geldi mi, bebis cok hareketli, iniyo mu, asagilar niye agriyo diye hesap kitap yaptim durdum.

Yalnız fark ettiniz mi bilmem bu perşembe cumalarda bir bereket var
Geçen haftada aynı bu şekilde doğumlar, sancılar olmuştu
vallaaaa haklisin heee haftaya persembe dogsun diyip duruyorum kendi kendime valla bende!

Kediyi belediyeye verdim, onlar da barinaga goturecek. Hamile olmasam belediye vetine goturup ayakta tedavi şansı denerdim, hamilelik buna da engel oldu. Oturup agliycam şimdi, barinaga giden yavru kedinin hastalik kapmadan cikmasi cok zor.
tatlim sen elinden geleni yaptin bence, kendine yuklenmesene? ayaklarina saglik goturdun, bisii olmaz insallah

Karacabeylimisin cnm benim eşim oralı karacabey boğazının havasi güzel iyi gelir inşallah fişini bulursun bulamazsan doğumdan sonra giyersin onu cnm iner şişlikler herlde

belim agriyip duruyo dun hic de iş yapmadim ama onemli si sanci gibi girip cikmasi.dmei
simdi kuzum beline sanci gibi duzenli agri mi giriyor, yoksa devamli mi agriyor?

doktorum bana sanci belinden, karnindan yada ust bacaklarinin ic kismindan girebilir demisti.
belinden de girme ihtimali var, o yuzden duzenli mi degil mi ona dikkat et bence.

ayrica benim kalca kemiklerim sizliyo dünden beri, iniyo minigim asagiya diye seviniyorum valla

İlla öyle olmuyormuş işte canım internetten bakabilirsin doktorumda onayladı bazen öyle olur, normali sarı yeşil arası bişey beyaz peçete üzerinde kendini belli etmeli dedi
Benimde bahadır o şekilde akıntı var. Doktor bu zamanlar normal dedi. Fazla oluyor dediğimde fitil verdi. Yine ara ara oluyor ki. Hamile günlüğünde de yazıyor. Akıntı normal olabilir diye.

doktor randevum vardi bugun, arayip iptal ettim. nst’ye almazsaniz gelirim dedim nst odasi zaaaten firin, 25 dereceyken disarisi orasi 30 derece. bugun ise 37 derece olacakmis, o oda 42 yani. kalp krizi geciremem ben. bebegin gelesi yok biliyoz, doktor zaten ultrasona da baglamiyo. haftaya persembe giderim normal hava sartlarinda

bu avrupalilarin (almanlar ozellikle) gerizekaliliklarina da burdan sovuyorum. hicbir devlet dairesinde, hastanede, klinikte, klima yok. yok babam yok. sordugunda ise sanki boyle bes yildizli otel komforu bekleyen simarik bi insanmissin gibi bakis atiyolar bide son 5 senedir her yaz kavurucu sicaklar var, e taksaniza. pis cimriler.

agriyo nadiren zonkluyo yok bu dogum sancisi degil

doyeceksiniz simdi bunun ikinci dogum doye
benim kizda 40 hafta boyunca hic agrim olmadi suniyle yapinca emin olamiyorum

Hanımlar aranızda epidural normal doğum tecrübesi olan var mi kendinin veya yakınının ??
Bu suni sancı durumundan dolayı daha cok düşünmeye başladım da ben bunu ..
Ben epiduralle normal doğum yaptım. 4 cm açıklık olmadan epidurali yapmıyorlar. Benim doğum çok yavaş ilerleyince doktor bir de epidural deneyelim demişti, 12 saatte sadece 4 cm açılma olmuştu epidurali takınca tak diye 9 cm oldu ama bu sefer de sancı gitti, bu sefer suni sancı verdiler ama onu hiç hissetmedim, epiduralden 6 saat sonra da doğumu yaptım. Epiduralden sonrası çok güzeldi :)

agriyo nadiren zonkluyo yok bu dogum sancisi degil

doyeceksiniz simdi bunun ikinci dogum doye
benim kizda 40 hafta boyunca hic agrim olmadi suniyle yapinca emin olamiyorum
eheheh masallah ne guzel iste rahat gecmis ilk dogumun! gogusler buyudu, karnimiz kocaman, vucudda bisuru ödem ve ekstra kilo..bel naapsin kuzum tasirken aliskin olmadigindan elbette agriicak.
bununla gecmis olsun
canim bu arada ben okumadim o 6. cuzude kendin okudun ama senin icin hatim duasi yaptim, ekstra ekstra dua ettim Rabbim kabul etsin

benimki pazar gününe denk geliyo onun öncesinde alsam yani perşembe cuma günü mesela sorun olur mu ?
31+4 veya +5 de alsam ?
Olmaz sanırım 32+1 gibi de alabilirsiniz.3 güne kadar sorun olmuyor demişlerdi ama yine de bunu hastanedeki o raporu hazırlayan kişiler daha iyi bilir. Onlara sormak daha iyi olur.

amin Allah kabul etsin inşallah canim
vucut ne yapsin haklisn

Çok alakasız olacak ama ben hunharca şişerken kocamın diyete girip iki günde iki kilo vermesi üzdü..........
Gel bacim sarilalim. 120den 105e düştü, spor salonuna basladi, aksamlari zaten bisiklete biniyor, gidayi cok azaltti, hedefi 90mis.
Nereye bayiliyoruz?

Kediyi belediyeye verdim, onlar da barinaga goturecek. Hamile olmasam belediye vetine goturup ayakta tedavi şansı denerdim, hamilelik buna da engel oldu. Oturup agliycam şimdi, barinaga giden yavru kedinin hastalik kapmadan cikmasi cok zor.
Canım sen yapabileceğini yaptın üzme canını. İnşallah yavru kedi güçlü çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…