- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Geçmiş olsun cnm aman ilaçlarını ihmal etme fitil iyi geliyor mantaraKızlar günaydın yazamadım gece, yoğun mantar ve enfeksiyon var dedi ebe, o ağrı yapıyormuş bi de üşütmüşüm sanırım midem de bulanıyo, alttan muayene etti açıklık yok nst de bişey çıkmadı ama ben o anda bile kıvranıyodum.. serum verdiler hafifledi biraz gece 3 tü eve geldiğimizde.. ne yalan söyliyim doğurcam sandım ama değilmiş
32+0 da alıyorsunuz.günaydın bayanlar merhaba,
bebnden 2 ay öndesiniz muhtemelen soracağım durumu yapan arkadaşlar vardır. çalışabilirlik izni için hangi hafta da doktora gitmek lazım ? 32+0 mı 31+0 mı ? yada 33+0 mı ?
nasil oldun bakalim?Kızlar sanırım benim nişanım gelmiş şimdi lavabodan geldim(detay verip mide bulandırmak istemiyorum ama tariflere uyuyor gibi) Ama onun dışında herhangi bir şey yok sancı, su vs. Ama çok hafif mide bulantısı var. Ne dersiniz başladım mı acaba ben yavaştan doğuma?
vallaaaa haklisin heeeYalnız fark ettiniz mi bilmem bu perşembe cumalarda bir bereket var
Geçen haftada aynı bu şekilde doğumlar, sancılar olmuştu
tatlim sen elinden geleni yaptin bence, kendine yuklenmesene? ayaklarina saglik goturdun, bisii olmaz insallahKediyi belediyeye verdim, onlar da barinaga goturecek. Hamile olmasam belediye vetine goturup ayakta tedavi şansı denerdim, hamilelik buna da engel oldu. Oturup agliycam şimdi, barinaga giden yavru kedinin hastalik kapmadan cikmasi cok zor.
Karacabeylimisin cnm benim eşim oralı karacabey boğazının havasi güzel iyi gelirKaracabey boğazında canım. Mesafe yakın ya. Karacabey merkezi 30 dk zaten. Çatı ağrım var. Olmasa ve normal doğum olsa yüzer bol bol yürürdüm ama sezaryen olduğu için fazla hareket etmemem lazım☺.
Hastanede giymek için flo dan terlik almıştım. 38 numara Dün giyeyim dedim olmuyor ve acıtıyor, fişini de bulamadım☹ Sinir oldum ya
simdi kuzum beline sanci gibi duzenli agri mi giriyor, yoksa devamli mi agriyor?belim agriyip duruyo dun hic de iş yapmadim ama onemli si sanci gibi girip cikmasi.dmei
benimki pazar gününe denk geliyo onun öncesinde alsam yani perşembe cuma günü mesela sorun olur mu ?32+0 da alıyorsunuz.
Benimde bahadır o şekilde akıntı var. Doktor bu zamanlar normal dedi. Fazla oluyor dediğimde fitil verdi. Yine ara ara oluyor ki. Hamile günlüğünde de yazıyor. Akıntı normal olabilir diye.İlla öyle olmuyormuş işte canım internetten bakabilirsin doktorumda onayladı bazen öyle olur, normali sarı yeşil arası bişey beyaz peçete üzerinde kendini belli etmeli dedi
agriyo nadiren zonkluyo yok bu dogum sancisi degilsimdi kuzum beline sanci gibi duzenli agri mi giriyor, yoksa devamli mi agriyor?
doktorum bana sanci belinden, karnindan yada ust bacaklarinin ic kismindan girebilir demisti.
belinden de girme ihtimali var, o yuzden duzenli mi degil mi ona dikkat et bence.
ayrica benim kalca kemiklerim sizliyo dünden beri, iniyo minigim asagiya diye seviniyorum valla
Ben epiduralle normal doğum yaptım. 4 cm açıklık olmadan epidurali yapmıyorlar. Benim doğum çok yavaş ilerleyince doktor bir de epidural deneyelim demişti, 12 saatte sadece 4 cm açılma olmuştu epidurali takınca tak diye 9 cm oldu ama bu sefer de sancı gitti, bu sefer suni sancı verdiler ama onu hiç hissetmedim, epiduralden 6 saat sonra da doğumu yaptım. Epiduralden sonrası çok güzeldi :)Hanımlar aranızda epidural normal doğum tecrübesi olan var mi kendinin veya yakınının ??
Bu suni sancı durumundan dolayı daha cok düşünmeye başladım da ben bunu ..
eheheh masallah ne guzel iste rahat gecmis ilk dogumun! gogusler buyudu, karnimiz kocaman, vucudda bisuru ödem ve ekstra kilo..bel naapsin kuzum tasirken aliskin olmadigindan elbette agriicak.agriyo nadiren zonkluyo yok bu dogum sancisi degil
doyeceksiniz simdi bunun ikinci dogum doye
benim kizda 40 hafta boyunca hic agrim olmadi suniyle yapinca emin olamiyorum
Aynen bende onu düşündüm sabaha karşı uyandığım da. Bebisler hsftasonuna doğru bir cosuyorlar diye :))))Yalnız fark ettiniz mi bilmem bu perşembe cumalarda bir bereket var
Geçen haftada aynı bu şekilde doğumlar, sancılar olmuştu
Olmaz sanırım 32+1 gibi de alabilirsiniz.3 güne kadar sorun olmuyor demişlerdi ama yine de bunu hastanedeki o raporu hazırlayan kişiler daha iyi bilir. Onlara sormak daha iyi olur.benimki pazar gününe denk geliyo onun öncesinde alsam yani perşembe cuma günü mesela sorun olur mu ?
31+4 veya +5 de alsam ?
amin Allah kabul etsin inşallah canimeheheh masallah ne guzel iste rahat gecmis ilk dogumun! gogusler buyudu, karnimiz kocaman, vucudda bisuru ödem ve ekstra kilo..bel naapsin kuzum tasirken aliskin olmadigindan elbette agriicak.
bununla gecmis olsun
canim bu arada ben okumadim o 6. cuzude kendin okudun ama senin icin hatim duasi yaptim, ekstra ekstra dua ettim Rabbim kabul etsin
Gel bacim sarilalim. 120den 105e düştü, spor salonuna basladi, aksamlari zaten bisiklete biniyor, gidayi cok azaltti, hedefi 90mis.Çok alakasız olacak ama ben hunharca şişerken kocamın diyete girip iki günde iki kilo vermesi üzdü..........
Canım sen yapabileceğini yaptın üzme canını. İnşallah yavru kedi güçlü çıkacaktır.Kediyi belediyeye verdim, onlar da barinaga goturecek. Hamile olmasam belediye vetine goturup ayakta tedavi şansı denerdim, hamilelik buna da engel oldu. Oturup agliycam şimdi, barinaga giden yavru kedinin hastalik kapmadan cikmasi cok zor.
32+ yı geçirme canım. 31+5 de Cuma günü alabilirsin benimde o şekilde pZar a geldi diye bir iki gün önce almıştım çalışabilir raporunubenimki pazar gününe denk geliyo onun öncesinde alsam yani perşembe cuma günü mesela sorun olur mu ?
31+4 veya +5 de alsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?