2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok alakasız olacak ama ben hunharca şişerken kocamın diyete girip iki günde iki kilo vermesi üzdü..........
O modelden bende de var. Yaklaşık olarak üç haftadır diyette. Diyorum bırak doğumdan sonra beraber yaparız yürüyüş yaparız yok göbeğim çıktı baksana diyor sen doğumdan sonra direk zayiflicaksin tabi ben kalicam böyle diyor :)) sanıyor ki doğumdan sonra bebis çıkar çıkmaz eski kiloma döneceğim :))))

Günaydın güzel anneler muhteşem bir gün sizinle olsun gece gördüğüm rüya günümün güzel geçmesine sebeb olur umarim doğum yapmışım bebek bi süre küvezde kalmış cikarmaya gidiyoruz cümbür cemaat nasilda tatli üşüyecek diye aklim çıkıyor acemiyim emzirmeye çalışıyorum emiyor sonra eşimin kucağına veriyorum eşim ağlamaya başlıyor kokusu burnuma geldi cok heveslendim

Kediyi belediyeye verdim, onlar da barinaga goturecek. Hamile olmasam belediye vetine goturup ayakta tedavi şansı denerdim, hamilelik buna da engel oldu. Oturup agliycam şimdi, barinaga giden yavru kedinin hastalik kapmadan cikmasi cok zor.
Şartların diyelim.senin elinden.şuan o geliyor yapman.gerekn buydu uzulme tatlim barinaklari yoksa hepimiz biliyoruz Allah yardimcisi olsun ufakligin umarim kazanir yasam.mücadelesini

Bugun cuma kıZlar dualarınızı bekliyoruz bugun 4 kisi falan doktor kontrolu var insallah ben de sancısız çıkarım doktordan 14.00 randevu biraz gerginim.açıkçası insallah RAbbim korkumla.sınamaz
İnsallah canim korkma gece boyu karnim toplanmisti gittim dun sifir sancindumduz... Senin de gorursun oyle olacak insallah

Gel bacim sarilalim. 120den 105e düştü, spor salonuna basladi, aksamlari zaten bisiklete biniyor, gidayi cok azaltti, hedefi 90mis.
Nereye bayiliyoruz?

Ahahaha vay zalımlar ya Bizimkiyle ben dalga geçiyordum ooo 3 haneli diye, hemen 2 haneli oldu hain. Görür o ben de hemen zayıflamazsammm (ZAYIFLAMADI)

Ay evet Diyor ki sen zaten 2-3 haftaya eskiye döneceksin. Sanki 9 ayda iki kilo aldık doğumda vereceğiz

Olmaz sanırım 32+1 gibi de alabilirsiniz.3 güne kadar sorun olmuyor demişlerdi ama yine de bunu hastanedeki o raporu hazırlayan kişiler daha iyi bilir. Onlara sormak daha iyi olur.
32+ yı geçirme canım. 31+5 de Cuma günü alabilirsin benimde o şekilde pZar a geldi diye bir iki gün önce almıştım çalışabilir raporunu
teşekkür ederim bayanlar
acısız sağlıklı doğumlar

Bugun cuma kıZlar dualarınızı bekliyoruz bugun 4 kisi falan doktor kontrolu var insallah ben de sancısız çıkarım doktordan 14.00 randevu biraz gerginim.açıkçası insallah RAbbim korkumla.sınamaz
Inslh canım sancısız sıkıntısız çıkarsın kontrolden. Içini ferah Tut inslh güzel haberlerle döneceksin

Herhalde kocalar bu aralar bunalıma giriyorlar. Bir nevi lohusa bunalımı :)))) diyet falan ondan sanırım :)

koca demeyin sabah sabah sinir etti sabah mizmizligi yok mu Allahim! kahvalti niyetine meyveli yogurt tabagi hazirladim hem ona hem kendime. oturur oturmaz ‘bu cok yaa’ dedi (ki asla cok degil, yedim ama hala karnim doymadi benim mesela). cüssesinden haberi yok herhalde 95 kilo adamin. ustune bide ‘bana bidahaki sefere..’ diye bide nasil yapmam gerektigini anlaticak. kendin yaparsin anlatma bosuna dedim. Allah Allah sabah sabah tum evi paspaslamisim, hafif kahvalti istiyosun diye onu da hazirlamisim. ‘he aksam yemegini de sen dusunursun artik ben yapmiicam’ dedim.

hamile hamile bi eline saglikta yok anasini satiim

Yakınmış o zaman otobandan şehir hastanesine bile çok kısa sürede ulaşırsınız. Aman bişey olmasın sen sezeryan gününü bekle
Ben de evde giymek için 38 numara almıştım bi terlik. Normalde 36 giyiyorum üstten girmedi. Artık çoraplarımı da giyemiyorum. Dün eşim çorabı giydirirken sen artık benim ayakkabılarımı giy bari dedi durum o kadar vahim

Çok geçmiş olsun canım. Evet enfeksiyon mantar sebebiyet verebiliyormuş.

gunaydin kizlar.. bizden kontrolden geldik doktorum izinliydi baska doktora muayene oldum
ufak tefek sancilar cikti, bebegin kordonu boynuna cok yakin yerdeymis dikkat et hareketlerini takip et dedi.. kilosuna 3090 gr (+400 -400) cikabilirmis. kan verdim yine.. turnusol kagidi gibi kagit verdi camasirina koy maviye donerse suyundur dedi.. yine alttan muayene oldumm acilma yok yumusama varmis.

Az kaldi. Korkma canimm hayirlisiyla kolaylikla.saglikla.gelsin ufaklik sen sakin ol guzel.olcak

günaydın bayanlar merhaba,
bebnden 2 ay öndesiniz muhtemelen soracağım durumu yapan arkadaşlar vardır. çalışabilirlik izni için hangi hafta da doktora gitmek lazım ? 32+0 mı 31+0 mı ? yada 33+0 mı ?

32+0 'da raporunu alman gerekir. Doktorlar sat ile oynayabiliyorlar. Eğer geç kalırsan oynatırsın ama bence 32+0 ı kaçırmadan gitmen. Kaçırdığında sistemin kabul etmediği, otomatik olarak başlattığı yazıyordu.
37+0'da zaten direk sistem seni raporlu yapıyor, çalışabilirin bitiyor. Eline verilen kağıtta yazıyor.

Diyen hala işte

Zamanında az kalmış zaten canım. Hayırlısıyla alırsın inslh kucağına. Icini ferah Tut. Kilosu da maşallah iyi olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…