O modelden bende de var. Yaklaşık olarak üç haftadır diyette. Diyorum bırak doğumdan sonra beraber yaparız yürüyüş yaparız yok göbeğim çıktı baksana diyorÇok alakasız olacak ama ben hunharca şişerken kocamın diyete girip iki günde iki kilo vermesi üzdü..........
Şartların diyelim.senin elinden.şuan o geliyor yapman.gerekn buydu uzulme tatlim barinaklari yoksa hepimiz biliyoruz Allah yardimcisi olsun ufakligin umarim kazanir yasam.mücadelesiniKediyi belediyeye verdim, onlar da barinaga goturecek. Hamile olmasam belediye vetine goturup ayakta tedavi şansı denerdim, hamilelik buna da engel oldu. Oturup agliycam şimdi, barinaga giden yavru kedinin hastalik kapmadan cikmasi cok zor.
Aminnn inşallah hayirli zamandaBen de bu gece rüyamda ilm kez bebeğimi gördüm. Emziriyorum ve bana bakıp gülümsüyor. Içim eriyodu rüyamda. Nasıl güzel hissettim. Allahım nasip et ❤
İnsallah canim korkma gece boyu karnim toplanmisti gittim dun sifir sancindumduz... Senin de gorursun oyle olacak insallahBugun cuma kıZlar dualarınızı bekliyoruz bugun 4 kisi falan doktor kontrolu var insallah ben de sancısız çıkarım doktordan 14.00 randevu biraz gerginim.açıkçası insallah RAbbim korkumla.sınamaz
Gel bacim sarilalim. 120den 105e düştü, spor salonuna basladi, aksamlari zaten bisiklete biniyor, gidayi cok azaltti, hedefi 90mis.
Nereye bayiliyoruz?
O modelden bende de var. Yaklaşık olarak üç haftadır diyette. Diyorum bırak doğumdan sonra beraber yaparız yürüyüş yaparız yok göbeğim çıktı baksana diyorsen doğumdan sonra direk zayiflicaksin tabi ben kalicam böyle diyor :)) sanıyor ki doğumdan sonra bebis çıkar çıkmaz eski kiloma döneceğim :))))
Olmaz sanırım 32+1 gibi de alabilirsiniz.3 güne kadar sorun olmuyor demişlerdi ama yine de bunu hastanedeki o raporu hazırlayan kişiler daha iyi bilir. Onlara sormak daha iyi olur.
teşekkür ederim bayanlar32+ yı geçirme canım. 31+5 de Cuma günü alabilirsin benimde o şekilde pZar a geldi diye bir iki gün önce almıştım çalışabilir raporunu
Inslh canım sancısız sıkıntısız çıkarsın kontrolden. Içini ferah Tut inslhBugun cuma kıZlar dualarınızı bekliyoruz bugun 4 kisi falan doktor kontrolu var insallah ben de sancısız çıkarım doktordan 14.00 randevu biraz gerginim.açıkçası insallah RAbbim korkumla.sınamaz
Herhalde kocalar bu aralar bunalıma giriyorlar. Bir nevi lohusa bunalımı :)))) diyet falan ondan sanırım :)Ahahaha vay zalımlar yaBizimkiyle ben dalga geçiyordum ooo 3 haneli diye, hemen 2 haneli oldu hain. Görür o ben de hemen zayıflamazsammm (ZAYIFLAMADI)
Ay evetDiyor ki sen zaten 2-3 haftaya eskiye döneceksin. Sanki 9 ayda iki kilo aldık doğumda vereceğiz
Yakınmış o zaman otobandan şehir hastanesine bile çok kısa sürede ulaşırsınız. Aman bişey olmasın sen sezeryan gününü bekleKaracabey boğazında canım. Mesafe yakın ya. Karacabey merkezi 30 dk zaten. Çatı ağrım var. Olmasa ve normal doğum olsa yüzer bol bol yürürdüm ama sezaryen olduğu için fazla hareket etmemem lazım☺.
Hastanede giymek için flo dan terlik almıştım. 38 numara Dün giyeyim dedim olmuyor ve acıtıyor, fişini de bulamadım☹ Sinir oldum ya
Çok geçmiş olsun canım. Evet enfeksiyon mantar sebebiyet verebiliyormuş.Kızlar günaydın yazamadım gece, yoğun mantar ve enfeksiyon var dedi ebe, o ağrı yapıyormuş bi de üşütmüşüm sanırım midem de bulanıyo, alttan muayene etti açıklık yok nst de bişey çıkmadı ama ben o anda bile kıvranıyodum.. serum verdiler hafifledi biraz gece 3 tü eve geldiğimizde.. ne yalan söyliyim doğurcam sandım ama değilmiş
Az kaldi. Korkma canimm hayirlisiyla kolaylikla.saglikla.gelsin ufaklik sen sakin ol guzel.olcakgunaydin kizlar.. bizden kontrolden geldik doktorum izinliydi baska doktora muayene oldum
ufak tefek sancilar cikti, bebegin kordonu boynuna cok yakin yerdeymis dikkat et hareketlerini takip et dedi.. kilosuna 3090 gr (+400 -400) cikabilirmis. kan verdim yine.. turnusol kagidi gibi kagit verdi camasirina koy maviye donerse suyundur dedi.. yine alttan muayene oldummacilma yok yumusama varmis.
günaydın bayanlar merhaba,
bebnden 2 ay öndesiniz muhtemelen soracağım durumu yapan arkadaşlar vardır. çalışabilirlik izni için hangi hafta da doktora gitmek lazım ? 32+0 mı 31+0 mı ? yada 33+0 mı ?
Diyen hala işte32+0 'da raporunu alman gerekir. Doktorlar sat ile oynayabiliyorlar. Eğer geç kalırsan oynatırsın ama bence 32+0 ı kaçırmadan gitmen. Kaçırdığında sistemin kabul etmediği, otomatik olarak başlattığı yazıyordu.
37+0'da zaten direk sistem seni raporlu yapıyor, çalışabilirin bitiyor. Eline verilen kağıtta yazıyor.
Zamanında az kalmış zaten canım. Hayırlısıyla alırsın inslh kucağına. Icini ferah Tut. Kilosu da maşallah iyi olmuş :))gunaydin kizlar.. bizden kontrolden geldik doktorum izinliydi baska doktora muayene oldum
ufak tefek sancilar cikti, bebegin kordonu boynuna cok yakin yerdeymis dikkat et hareketlerini takip et dedi.. kilosuna 3090 gr (+400 -400) cikabilirmis. kan verdim yine.. turnusol kagidi gibi kagit verdi camasirina koy maviye donerse suyundur dedi.. yine alttan muayene oldummacilma yok yumusama varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?