2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Koca milletine yaranilmiyo acımamak lazim ben biraktim yemek yapmayi falan isten geliyor yemegi yapıyor gidip yiyorum surda az zamanimiz kaldi bebek gelince uykusuz kalcaz simdiden dinlenelim yapsinlar bi zahmet yemeği

Gecmis olsun canim ALLAH sifa versin
Sağol canım
Geçmiş olsun canım, dikkat et
Sağol canım
@greyfurt_ Allah im su mantar denen illettin ettigine bak gozu kor olasica... Cok gecmis olsun nasil bintedaviye baslatti doktor
Ebe de şaşırdı baya yoğun dedi zaten sirkeli su yapmaktan iki gecede bi gına gelmişti. Dikkat de ediyorum hep iki kere gerekirse üç kere çamaşır değiştiriyorum günde tedavi olarak bişey vermedi dr sanırım bebek yakında diye çünkü geçen fitil verdiğinde bebek daha yukarıda sıkıntı olmaz demişti
Geçmiş olsun cnm aman ilaçlarını ihmal etme fitil iyi geliyor mantara
Sağol canım geçenlerde kullandım ama tekrar etti uyuz şey
Çok geçmiş olsun canım. Evet enfeksiyon mantar sebebiyet verebiliyormuş.
Sağol canım bir de İshal oldum muhtemelen ağrıyı o da yaptı.. havalar sıcak diye hiç korunmuyorum üşütürüm böyle işte

Sennhic dalga gecmeseydin keske o zaman gaza gelip kilo veriyolar tecrubeyle sabit benimki de tatliyi kesmis bu ara kilo aldim diyo ulan ben ne haldeyim dedim kilo vermenin zamani simdi cok lazimdi hayir bide hamilelik bitse de hemen kilo da veremem suan onun zayiflamasi benim icin en kotu sey

Bak ishal oldugunu okudum o da yapar sanci ben 3 4 hafta evvel yerleede surunuyodum ishal sancisindan sanirsin doguruyorum tuvalete gidince anladim...

Çok şükür bence güzel haber bunlar normal için bekliyorlar herlde ufak tefek sancin başlamış inşallah acilmanda olur cnm benm bebeğin boynuna dolali kordonu 1 aydır düzelmedi korkma doktr bi sorun olmaz dedi

Valla şaşırtıcı hakikaten zaten hava 35 derece iken hamileler 70 hissediyor.
Almanya gibi bir yerde klima olmaması enteresan.Bizim burada bi kere çalışan itiraz eder en başta klima olmayan odalara.

Koca milletine yaranilmiyo acımamak lazim ben biraktim yemek yapmayi falan isten geliyor yemegi yapıyor gidip yiyorum surda az zamanimiz kaldi bebek gelince uykusuz kalcaz simdiden dinlenelim yapsinlar bi zahmet yemeği
vaktim bol evdeyim artik, enerjim de yerinde (sicaklari saymazsam), gayet rahat yapiyorum yemegimi kendi canimin istedigini sorun yok. ama kalkip eline saglik karicim yerine abuk subuk mizmizlanmasin. degecek seylere soylensin degmeyecek seylere degil.
ayrica tepene cikarmaya hic gelmiyo bu erkek milleti haklisin arada bi frenlemek lazim kasiniyorlar.

Tesekkur ederim :) epidural uygulandiktan sonra yürüyebiliyor muyuz yoksa yatiyor muyuz

Tavsiye ediyorsun yani :)

Valla şaşırtıcı hakikaten zaten hava 35 derece iken hamileler 70 hissediyor.
Almanya gibi bir yerde klima olmaması enteresan.Bizim burada bi kere çalışan itiraz eder en başta klima olmayan odalara.
vallahi yok, genelde klimat kontrol sistemler olur hollandada, almanya da oda yok (benim gittigim devlet binalarinda yoktu daha dogrusu, özel sektor tabikide farklidir bu arada). dogum yapacagim hastanenin bilgilendirme aksaminda sicaktan pistik. orada klimaniz varmi odalarda diye sordum, kadin bana ‘burasi otel degil, bir hastane’ dedi. bakisini gormen lazimdi sanki kufur etmisim yahu. inan klima konusunda ulkemiz cok daha önde.

Karacabeylimisin cnm benim eşim oralı karacabey boğazının havasi güzel iyi gelir inşallah fişini bulursun bulamazsan doğumdan sonra giyersin onu cnm iner şişlikler herlde
Yok canm Karacabey li değilim. Ama denizi ve havası çok güzel gerçekten.
Terlikleri ayaklarım inerse giyerim iner diye düşünüyorum
artık olmazsa da misafir için evde durur.

İnşAllah bekler canım. 18-19-20 ağustos civarı kısmetse.
Valla ben eşimin tişört larını giyiyorum bazen. Evde kıyafet kalmadı şu an hiç birler olmuyor maalesef

Geçen ishal olduğumda sancıları ayırd edemediğim için en yakın Devlet hastanesinin aciline gittik. O esnada Bursa genelinde büyük bir elektrik kesintisi yaşandı ve işyerlerinde klimalar kapanmış. Jeneratörler sadece pclere yönlendirilmiş. 5 saat falan da gelmedi. Ben hastane de o kadar saat serumun bitmesini bekledim ve klimaları çalışıyordu O esnada şükrettim yani hava çok sıcaktı zaten işyerinde duramazmışım. gerçekten hamileyken anladım serin ortam büyük nimetmiş.

gecr 2-4 arasi resmen kivrandim aglama noktasina geldim. cok uykusuzum.
sabah nst de sancilar iyice duzene girmis dedi dr. 3 dk da bir... siddeti cok yuksek degil Allahtan. ince bir cizgideyiz lutfen dikkat edin yorulmayin dogurmayin dedi . 2 agustosa kadar dayansin istiyor. 3100 g olmus hanim. hala makat gelisli. pazartesi carsamba nst. carsamba dogumla ilgili konusacakmisiz cuma da dogum dedi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…