2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi gecmis.olsun gozun aydin tatlim beklicen

Sezeryan yapmayı düşünüyorum çünkü şundan gibi bir konuşma geçmiş miydi daha önce aranızda?
Çok ilginç geldi bana da..
11 kilo da aşırı bi kilo değil bence, kendini hiç strese sokma.
Doğumdan sonra çok çok rahat verilir.
Sen sağlığınıza odaklan boşver

Daha once dogum metoduna dair bir konusma gecmis miydi yoksa kendisi x tarihte alayim mi dedi? Sorsaydin hocam sezeryan mi dusunuyorsunuz sebebi nedir diye.
Bu hafta konscktk daha önce hiç konusmadik 21 27 arası tatilde olcam benimde 24 görünüyor ya beklemdn aliriz dedi bayramdn önce yani aliriz deynce normal yapmyck anladm

Bu hafta konscktk daha önce hiç konusmadik 21 27 arası tatilde olcam benimde 24 görünüyor ya beklemdn aliriz dedi bayramdn önce yani aliriz deynce normal yapmyck anladm
Normal yapmiycak ne demek?
Anne ve doktorun birlikte karar verecegi bir şey dogum metodu. Doktorun olarak onu istiyorsan bunu konusmalisin. Herhangi bir sağlık sorunu veya korku vs yoksa keyfi kararla sezeryan dememeli doktor.

Işte sadece bugün geçti o tarihte tatilde diye bayramdan sonra aliriz dedi zaten kilonda fazla tansiyon geliseblr dedi ki tansiyonm normaldi bugün de öncesinde de.
Birde 2 hafta sonra kilo vermiş olarak gel dedi

Normal yapmiycak ne demek?
Anne ve doktorun birlikte karar verecegi bir şey dogum metodu. Doktorun olarak onu istiyorsan bunu konusmalisin. Herhangi bir sağlık sorunu veya korku vs yoksa keyfi kararla sezeryan dememeli doktor.
Her şey baştan beri normal toplamda 3 doktora gittim 1i bile farklı bisey demedi en ufak hastalk gecirmedm hamile iken. Ama kilomu fazla buldu tansiyon çıkablr dedi ki benim hiç bir zaman tansym 11 7 den farklı olmadı bugünde tüm tahlilrm de iyi.
Dedgm gibi illa normal olsn demyrm ama nişan olayıni önemsiyorum.

Cok fazla sezeryan var benım makat catlagım var ama goze alıyorum normal yapmak ıstıyorum doktor da normal yapabılırsın dedı catı kontorolu bıle yapmadı daha. Sadece bebek kanalda degıl dedı sancımda vardı haftaya gel dedı bence ben bu hafta ıcı dogururım adet sancısı gıbı bel ahrım var gecmıyor ayaklarm agrıyor ama dayanılmayacak gıbı bır agrı degıl dedım acaba agrı esıgım mı yuksek 60 sancıl var ve ben hafıf bır bel agrısı hıssedıyorum normal mı tecrubelı anneler

argggghhh cildirticak bu adam beni hiz cezasi yedim gecenlerde. esim ben oderim birak dedi. abartmiyorum 5/6 kez sordum odedin mi diye, odedim dedi her defasinda. az once ariyo; mektup gelmis ceza odenmedi diye 100 euro zamlanmis. 180 sana oldu mu 280. ay cildirdim vallahi. ya bu gavurlar hata yapmaz, bizimki hala odedim diyo. ay cildiricam yemin ederim

my god sinirlenme sinirim gercekten 0.

Işte sadece bugün geçti o tarihte tatilde diye bayramdan sonra aliriz dedi zaten kilonda fazla tansiyon geliseblr dedi ki tansiyonm normaldi bugün de öncesinde de.
Birde 2 hafta sonra kilo vermiş olarak gel dedi
Kilo vermek mi? Ne alaka anlamadım..ben şu son donem yatmaktan +17 olmuşum, dr um hiç kilonun lafını etmiyor..senin dr akraba diye biraz abartıyor mu acaba

sağol canim son zamanlarda bebek asagiya baski yaptigindan cok sık olan bir durummuş. Daha fazla kaportayi dagitmadan dogursak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…