Normal hatta benım karnım gobek sevıyeme dusmus elımle yukarıdan bastırıyorum baya asagıda kalıyor yumusak oldugu zamanlar. Gogsumden bır karıs kadar asagıda karnımKızlar karnımın bazen yumuşaması normal mi sizde oldu mu normalde çok sert ama bazen içi boş gibi yumuşacık oluyor bı kaç gündür
Dogururken dagilacak kaportamizin hesabini kim verecek?sağol canimson zamanlarda bebek asagiya baski yaptigindan cok sık olan bir durummuş. Daha fazla kaportayi dagitmadan dogursak bari
Ayiptir soylemesi onlar da artık ne halt ettiğini bilmiyor bacım. Bugun kac saat ne hareket vardi ne belirti, sadece top gibi kucagimdaki karın. Aha dedim bisi oldu, az yurume banyo yemek, şimdi kaskatı, ben burdayim diye icerden haber de gonderiyor.Kızlar karnımın bazen yumuşaması normal mi sizde oldu mu normalde çok sert ama bazen içi boş gibi yumuşacık oluyor bı kaç gündür
5 kgdan bahsetti annem de zaten hala 2 öğün yiyor nasıl 5 kg vereck dedi ekmek hiç yemecyk meyve de ucundan dediKilo vermek mi? Ne alaka anlamadım..ben şu son donem yatmaktan +17 olmuşum, dr um hiç kilonun lafını etmiyor..senin dr akraba diye biraz abartıyor mu acaba
bebegi görünce bende mala bagliyorum sanki efsunlanmis gibi oylece kaliyorum...herseyi unutuyorum sanki,esim soruyo bunu sordun mu şunu sordun mu... yoooo unuttum diyorum.. bir ara telefona not aliyodum unutmamak icinDeniz efendi uyanıktı bu defa, ağzını açıp kapatarak emme refleksi yapıyordu ve gözleri de açıktı. Kapatıp açıyordu. Ölçülerini zor aldı doktor teyzesi. Çok hareketli bu dedi. Dedim neler çektiğimi anlıyor musunuz? Bi de bişey hoşuna gitmedi. Dudaklarını içeri çekti kaşlarını çattıSen nerden öğrendin sinirlenmeyi ya bacaksız . 2,500 gr olmuş. 1 hafta önden gidiyor dedi de zaten sat tarihimi geri çektiği için aslında haftası ile uyumlu gidiyor. boyuna da 45-46 cm dedi. Normal doğuma uyumlusun , 38. de çatına bakarız dedi. Ne zaman geleceğini kendi belirler diye de ekledi.
Böbrek taşlarım içinde dayana7mayacak sancın olursa gel yatırırım dedi. Ben de gayet rahat alışkınım ben çekerim dedimdoktor rahat ben rahat. Kadın güzel şeyler söyleyince ben tüm şikayetlerimi unutup çıkıyorum ya bebeği görünce yelkenler fora oluyor aklım başımdan gidiyor.
30. Haftaya kadar almamstm kilo ;(Oki kısa zamanda birden aldı diye dikkat et diyebilir o zaman ama yine de kilo ver gel demek tuhaf
Bu ay da kilo almadiysam cok mutlu olacağımK kudra07 I ikuaykoPiaLeon kilo.konusunda istediginiZ kadar zorlasan.bu haftadan.sonra 3 kiloyu gecemezsiniz dedi bol.su dedi diyet onerilmez kilon ideal dedi diyet onermesi.bence de saçma tansiyon.kontrol etmekte herkes edicek tuz seker un kesin mantiginda her doktor ama kilo ver iddiali haklisiniz cati muayenesi olmadan.sezeryan da iddialı
En iyisi not alip gitmekbebegi görünce bende mala bagliyorum sanki efsunlanmis gibi oylece kaliyorum...herseyi unutuyorum sanki,esim soruyo bunu sordun mu şunu sordun mu... yoooo unuttum diyorum.. bir ara telefona not aliyodum unutmamak icin
Minik pay vardir oda odemdir sakin ol.sampiyon.yetim.birakma.mutlucuguBu ay da kilo almadiysam cok mutlu olacağım
Gerci biricik kocam surekli bacaklarimin ne kadar kalinlastiginda bahsetmekte ama göreceğiz.
Acaba hamilelikte cinayet isleyince indirim oluyor mudur cezada?
Normalde son aylar çok alınır dediler ama ben de almadımBu ay da kilo almadiysam cok mutlu olacağım ❤
Gerci biricik kocam surekli bacaklarimin ne kadar kalinlastiginda bahsetmekte ama göreceğiz.
Acaba hamilelikte cinayet isleyince indirim oluyor mudur cezada?
Doktor değişimindn korkmyrm aslında her şey seyrinde diye ama kime gitsek tatile gidiyor yavrumun kendi istegyle erken gelmesni mi beklyymK kudra07 I ikuaykoPiaLeon kilo.konusunda istediginiZ kadar zorlasan.bu haftadan.sonra 3 kiloyu gecemezsiniz dedi bol.su dedi diyet onerilmez kilon ideal dedi diyet onermesi.bence de saçma tansiyon.kontrol etmekte herkes edicek tuz seker un kesin mantiginda her doktor ama kilo ver iddiali haklisiniz cati muayenesi olmadan.sezeryan da iddialı
inanirmisin, daha simdi bende onu dusunuyordum. bebek cok sakin, karnim asiri yumusak, sanki ici bos gibi. bikac gundur gunduzleri hamile degilmisim hissine kapiliyorum, cok tuhaf. senle aramizda bir gun var, ayni seyi yasiyosak normal sanki?Kızlar karnımın bazen yumuşaması normal mi sizde oldu mu normalde çok sert ama bazen içi boş gibi yumuşacık oluyor bı kaç gündür
Tatil.muhabbetine almak.istiyorlardır muhtemelen kafani.karistirmak istemem.amaDoktor değişimindn korkmyrm aslında her şey seyrinde diye ama kime gitsek tatile gidiyor yavrumun kendi istegyle erken gelmesni mi beklyym
Hatırladım canım, nickin değiştiği için bi an çıkaramamıştım..bulantıların vardı senin30. Haftaya kadar almamstm kilo ;(
Biliyorsun ki benim doktorumun muhtemel dogum tarihimde burada olmayacagi basindan belliydi, baska doktorla basla istersen dedi bakariz ya dedim devam ettim.Doktor değişimindn korkmyrm aslında her şey seyrinde diye ama kime gitsek tatile gidiyor yavrumun kendi istegyle erken gelmesni mi beklyym
Sende çıban çıkmıştı di mi? Nasıl oldun?Ayy bu aralar bir tuhaf oldum herkesten ilgi bekliyorum bazen göremeyince hemen duygulanıyorum
Aslında Direk Dedi Zaten Öyle Ama Birde Bahane Lazım olmyn tansymm soylediTatil.muhabbetine almak.istiyorlardır muhtemelen kafani.karistirmak istemem.amahani alalim.gitsin.mantigi
Ama her aman 11 7 tansynm tüm tahllrm her zmaan temizdi. Ben beklycgm sanırımHatırladım canım, nickin değiştiği için bi an çıkaramamıştım..bulantıların vardı senintansiyon çok önemli, ona bişey diyemem, zaten onda terslik olsa hissedersin ama kilo konusunu sallamam yerinde olsam :)
Hepimiz.tansiyon takip ediyoruz o hepimizde sorunAslında Direk Dedi Zaten Öyle Ama Birde Bahane Lazım olmyn tansymm soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?