2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar karnımın bazen yumuşaması normal mi sizde oldu mu normalde çok sert ama bazen içi boş gibi yumuşacık oluyor bı kaç gündür
Normal hatta benım karnım gobek sevıyeme dusmus elımle yukarıdan bastırıyorum baya asagıda kalıyor yumusak oldugu zamanlar. Gogsumden bır karıs kadar asagıda karnım

sağol canim son zamanlarda bebek asagiya baski yaptigindan cok sık olan bir durummuş. Daha fazla kaportayi dagitmadan dogursak bari
Dogururken dagilacak kaportamizin hesabini kim verecek?
Kızlar karnımın bazen yumuşaması normal mi sizde oldu mu normalde çok sert ama bazen içi boş gibi yumuşacık oluyor bı kaç gündür
Ayiptir soylemesi onlar da artık ne halt ettiğini bilmiyor bacım. Bugun kac saat ne hareket vardi ne belirti, sadece top gibi kucagimdaki karın. Aha dedim bisi oldu, az yurume banyo yemek, şimdi kaskatı, ben burdayim diye icerden haber de gonderiyor.
Yaklasik 10 gündür hic durmadi, bugun kac saat yoktu ortada.

Kilo vermek mi? Ne alaka anlamadım..ben şu son donem yatmaktan +17 olmuşum, dr um hiç kilonun lafını etmiyor..senin dr akraba diye biraz abartıyor mu acaba
5 kgdan bahsetti annem de zaten hala 2 öğün yiyor nasıl 5 kg vereck dedi ekmek hiç yemecyk meyve de ucundan dedi ben meyveye düşmüştm aslnda ama bilemyrm nasıl olcak

K kudra07 I ikuayko PiaLeon kilo.konusunda istediginiZ kadar zorlasan.bu haftadan.sonra 3 kiloyu gecemezsiniz dedi bol.su dedi diyet onerilmez kilon ideal dedi diyet onermesi.bence de saçma tansiyon.kontrol etmekte herkes edicek tuz seker un kesin mantiginda her doktor ama kilo ver iddiali haklisiniz cati muayenesi olmadan.sezeryan da iddialı

bebegi görünce bende mala bagliyorum sanki efsunlanmis gibi oylece kaliyorum...herseyi unutuyorum sanki,esim soruyo bunu sordun mu şunu sordun mu... yoooo unuttum diyorum.. bir ara telefona not aliyodum unutmamak icin

Bu ay da kilo almadiysam cok mutlu olacağım
Gerci biricik kocam surekli bacaklarimin ne kadar kalinlastiginda bahsetmekte ama göreceğiz.
Acaba hamilelikte cinayet isleyince indirim oluyor mudur cezada?

Bu ay da kilo almadiysam cok mutlu olacağım
Gerci biricik kocam surekli bacaklarimin ne kadar kalinlastiginda bahsetmekte ama göreceğiz.
Acaba hamilelikte cinayet isleyince indirim oluyor mudur cezada?
Minik pay vardir oda odemdir sakin ol.sampiyon.yetim.birakma.mutlucugu

Doktor değişimindn korkmyrm aslında her şey seyrinde diye ama kime gitsek tatile gidiyor yavrumun kendi istegyle erken gelmesni mi beklyym

inanirmisin, daha simdi bende onu dusunuyordum. bebek cok sakin, karnim asiri yumusak, sanki ici bos gibi. bikac gundur gunduzleri hamile degilmisim hissine kapiliyorum, cok tuhaf. senle aramizda bir gun var, ayni seyi yasiyosak normal sanki?

Doktor değişimindn korkmyrm aslında her şey seyrinde diye ama kime gitsek tatile gidiyor yavrumun kendi istegyle erken gelmesni mi beklyym
Tatil.muhabbetine almak.istiyorlardır muhtemelen kafani.karistirmak istemem.ama hani alalim.gitsin.mantigi

Biliyorsun ki benim doktorumun muhtemel dogum tarihimde burada olmayacagi basindan belliydi, baska doktorla basla istersen dedi bakariz ya dedim devam ettim.
Doktorun kim oldugunu nedense cok onemsemiyorum. Ayda bir 10dk gördüğüm insan sonuçta. Diger ikisini tanimasam da benden fazla dogum ve hamile tecrubeleri oldugu da kesin ki zaten gece gelse veya acil diye en yakin hastaneye gitsem ne doktoru taniyor olacagim ne baska bir sey.
Yani, sen bilirsin. X doktorla kendini guvende hissediyorsan baska kim oldugu muhim degil diyorsan baska.

Ama her aman 11 7 tansynm tüm tahllrm her zmaan temizdi. Ben beklycgm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…