2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sabahinda minik kan akintilari basladi, sonra regl agrisi duzensiz olarak, sonra duzenli oldu, zaten dogum kasilmalari dedikleri sey regl agrilarinin asiri siddetlisiymis. Cok detaylandirip sizleri panikletmek istemiyorum acikcasi hepinize Allahim kolayliklar versin..

Anladım canım çok geçmiş olsun tansiyon yükselmesini görmüştüm forumda. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah. Mutlu haberler bekliyoruz. Haftan da çok iyi. Zaten aramızda 3 gün varmış. Çok heyecanlıyız

Ama regl agrilari haberci oluyor ona dikkat @elaida

Bende 25 temmuzda doğum yaptim 35+4 haftalık olarak kizim çok iyi normal dogumla 2395 kg doğdu ben böyle bir aşk böyle bir sevda gormedim mis kokulum hayat kaynağım çok guzel bir duyguymuş bu allahım hepinizibir avazda kurtarsın ins

Canim gozun aydin bende 25 de yaptim

Maslalah masallah hayirli olsun Allahim.anali babali buyutsun.gecmis olsun gozun aydin.tatlim

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35...kiz normal dogum

Ayyy ne güzel canım ya,darısı benim başıma İnşAllah,umarım beni çatı da müsaittirBundan sonra herşey doğal sürecinde ilerlicek ne güzel.

Benim ki bi gelecek gibi yapıp vazgeciyor. Az bi agrim oluyo belde diyorum tamam artacak giderek ve gelecek ama olmuyor

Benimki de benim ki de o yüzden her gün temizlik yapıyorum bu gün doğurursam oğlum temiz eve gelsin diye ama gün sonu yine bir şey yok

Amin canım İnşAllah.Gözünaydın rabbim analı babalı büyütsün.Hayırlı ömürler versin inşAllah.

Amin cnm gözün aydın geçmiş olsun iyi olmaniza sevindim

İç güdülerine güven rahatsız edici ve artıyor ise bence git canım.
tabi bir de yemek kazandik Efelihayat ile . ama dur bakali belki 31 temmuzdq dogururum

kiyamam ;(
O zaman ben de 30 da . Ne inatlaştık arkadaş

Gıcık oldum ya. Ne insanlar var. Bence de peşini bırakma canım.
Cooookk tesekkur ederim canim Allah razi olsun. Allah sizlere kolaylik versin
Sağlıkla büyüsün hayırlı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün amin inşallah

Hayırlı olsun erken gelmiş minik

Hadi yaa çok kötü olmuş bende ordan aldım ama hazır bir tasarımdi benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…