2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sakin bir lohusalık geçiriyorum..acil.dogum.olunca birde bebiş küvezde olunca aileden başka.gelen giden yok telefonla geçmiş olsun dilekleri..ye- iç-wc ye git-süt sag bunun disinda yaptigim bisey yok..kocam saolsun cok ilgili herşeyimle ilgileniyor ondan bisey istememe gerek.kalmadan kendisi yapıyor saolsun..kv ler yanımda olduğu halde sabah ise gitmeden kahvaltı mi bile hazırlayıp odaya getiriyor..biraz daha yazarsam nazar degdircem herifelohusalık depresyonu teyet gecti şimdilik.. bebiş gelince durumlar nasıl olur değişir mi görücez

insallah kendiliginden gelir

MERHABA Evet yakında meleğim kucağımda olacak inşallah, tabiki amniyosentez öneririrm, kesin sonuç çünkü sonradan öğrendim ki nifty de tarama testiymiş. korkmayın ama amniyosentez önerdi bana da tüm dr lar. Sağlıkla sizde güzel haberleri alırsınız inşallah :)

Merhaba kizlarr, dün 15.30da dogdu minik melegim, mis kokulu kizim cok mutluyum.. Allah hepinize kolayliklar versin yardim etsin
gozunuz aydin ikinizin de. gule gule buyutun.

Merhaba kizlarr, dün 15.30da dogdu minik melegim, mis kokulu kizim cok mutluyum.. Allah hepinize kolayliklar versin yardim etsin
Süper haberler gözünüz aydın kızlar, hoşgelmiş mis kokulu prensesleriniz ❤ allah analı babalı büyütsün inşallah

@lavanta11canim gozunuz aydin olsunnn darısı digerlerinin basina

Kizlar ben dogumdayken oglani da sunnet ettirdim cok iyi.oldu hic bi agrisi falan olmadi
Kesinlikle tavsiye ederim
Evet ya, 8 senedir her erkek bekleyen gebeye tavsiyemdir ama burda konusu olmayınca unuttuk bahsetmeyi oğlumun bi kan değerinde sıkıntı vardı, hastaneden çıkmadan yaptiramadik ama 6 günlükken ilk kontrolünde sünnet ettirmistik..pansuman bile gerekmedi sonrasında, çok rahat anlamadan atlattı

Maşallah eşine de sana da Poyraz paşanın sağlığı nasıl, ne zaman kuvezden çıkacağına dair gelişme var mı?

Benimki de benim ki de o yüzden her gün temizlik yapıyorum bu gün doğurursam oğlum temiz eve gelsin diye ama gün sonu yine bir şey yok
.bende oyleyim valla surekli evi temiz tutmaya calisiyom, hergun tuvalet banyo temizligi, balkon yikama , ev supur toz al..kas goz biyik işimi hallettim...lohusa yatagimi bile hazirladim ...

Kızlar dogum olunca çalıştığımız iş yerine (kamu) dogum belgesi falan verilmesi gerekiyor mu
hastanenin verdigi isbasi tarihini gosteren raporu vermen gerekiyor.. bebegin kimligi ciktiginda da eşin kendisinin calistigi kuruma bebegin kimlik görüntüsünü versin ki agisi ona gore tekrar hesaplanir.

Selamlar herkeseee
Bugünkü planım koltuktan koltuğa yuvarlanmak, boşluğa bakmak, sosyal medyayı talan etmek, tv de yaz dizilerinin bin kere yayınlanan tekrarlarını izlemem filandı
Ama gelin görün ki dayanamayıp 1 itibari ile sokaklara attık yine kendimizi

Maşallah ne çok doğum yapan olmuş.
Çok şükür çok büyük sorunları yok hiç birinin de.
Ben de bir ayım var diye hesap ediyordum ama sizleri gördükten sonra artık 10 günüm varmış gibi düşünsem iyi olacak

Arwien Çok fena bi talihsizlik olmuş.
Sonuna kadar peşinde dur, yapabileceğin tüm cazgırlığı yap.
Ben de armoni çikolata diye bi instagram sayfasından aldım.
Tasarımı tarif ettim, yaptılar onay verdim.
Çok şükür bi aksilik yaşanmadı.
Normalde avm mağazaları dışında alış veriş yapmam ama bebek sürecinde her şey instagramda sanki.
Aldık mecburen bi iki bi şey.
Bir de çoğu için hakem heyeti felan da çare etmez gibi geliyor.
İnşallah siz halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…