2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay gözün aydın canım ya Allah analı babalı büyütsün bebeler geliyo anammm çok heyecan yaptım yine..

peridrol84 Maşallah hem sana hem eşine
Yazdıklarından moralini de baya yüksek gördüm çok sevindim
Bugünlerin tadını çıkar, oh yatakta kahvaltılar daha ne olsun

B Bluemom44 Canım maşallah haftasına göre bebek ne kadar güzel kiloda.
Belki bi tık erken gelmiş gibi olacak ama daha sonraya kalsaydı da normal doğum zorlaşabilirdi.
İnsan akışına bırakınca her şeyin hayırlısı, güzeli oluyor işte

@greyfurt_ çok geçmiş olsun canım.
Fitil felan bir şey de mi vermedi.
Verilebilirdi aslında.

Son zamanlar akıntı arttıkça iltihaplanma artıyor galiba.
Bir çoğumuz da aynı sıkıntılar olmaya başladı. sanki.

Zeytinliii bize daha çok var diye düşünmesek iyi olacak sanki
Beybiler kaming çok çok suuuunnn sanki
Ayy ben de nasıl heyecan yapıyorum okudukça var ya gelsinler gelsinler yaa kalmak istemiyorum teee Ağustosun sonuna kim beklicek ya 2 hafta sonra bizimkiler de gelsin pliiisss

Tecrübeli anneler tuvalete gidiyorum kabızlık hissi var ama yapamıyorum bişey bebeğin kafasının baskısı olabilir mi?
Evet Doğum anı yaklaşınca büyük abdestini yapacakmışsın gibi bir his geliyor bebeğin baskısı öyle hissediliyor benim ilk doğumumu az kalsın wc de yapacaktım ben ebe bakmam gerek dedi de masada doğdu

benim oglus beklemedi saliyi bugun sbaah nisanim geldi ve sezeryani oldum :) darisi bekleyenlere
Ah ne kadar güzel. Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun. Ben de doğumumun kendi başlamasını isterdim sezeryan günümden önce. Maşşallah çok iyi olmuş. hemen toparlanırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…