2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan
Anneyimben... erkek sezeryan
Afroditi...kiz sezeryan
Lavanta111...kiz normal.dogum
Nazah35....kiz.normal.dogum
Adanamerkez...erkek.sezeryan

Sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim bebeğinize.. darısı bize

Düzenli mi ağrı aralıkların canım
Düzenli canım devamlı olan bir ağrı belli aralıklarla gelmiyor yani.

udg06 iç güdülerim de yok artık herşey birbirine karıştı ne yerdeyim ne gökte ben bende değilim doğuma hiç hazır değilim eşimin işten gelmesini bekliyorum duruma göre gidicem sanırım hastaneye ne olur ne olmaz içimiz rahat etsin en azından.

Evet Doğum anı yaklaşınca büyük abdestini yapacakmışsın gibi bir his geliyor bebeğin baskısı öyle hissediliyor benim ilk doğumumu az kalsın wc de yapacaktım ben ebe bakmam gerek dedi de masada doğdu
Evet Doğum anı yaklaşınca büyük abdestini yapacakmışsın gibi bir his geliyor bebeğin baskısı öyle hissediliyor benim ilk doğumumu az kalsın wc de yapacaktım ben ebe bakmam gerek dedi de masada doğdu
ben duşa girip hastaneye gideyim en iyisi

Bi tuhaflık hissediyor insan zaten gerçek sancı gelince.. Sen git görün

Ben de o günleri bekliyordum amma daha erken de olsa no problem 15 ten sonra serbest

Merak etme canim bizimkilerin gelesim yok

Benimki de benim ki de o yüzden her gün temizlik yapıyorum bu gün doğurursam oğlum temiz eve gelsin diye ama gün sonu yine bir şey yok
Temizliğe kardesim ve görümcem bakiyo sagolsunlar da bende yürüyüp duruyorum :) yururken de cok baski ve belde agrim oluyo ama devam etmiyor . Günlerimiz ayni seninle ben en son persembe gittim ve su miktarı3.8 gibi birşeydi . Önceden 6 larda 5 lerfr çıkardı. Doktor suya yorum yapmadi ama hareketlerinasil diye sordu iyi dedim. Senin son kontrolünde ne kadardi hatirliyor musun ?

benim oglus beklemedi saliyi bugun sbaah nisanim geldi ve sezeryani oldum :) darisi bekleyenlere
Ah şu nişan
Benim kültür yapılmıştı ve mantar enfeksiyonu vardi hep akıntım oluyor doktorda dogum yakin diye ilac fitil falan vermiyor. Bu akinti çokluğu ve renginden dolayi nişan gelse anlayamayacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…