Sabahinda minik kan akintilari basladi, sonra regl agrisi duzensiz olarak, sonra duzenli oldu, zaten dogum kasilmalari dedikleri sey regl agrilarinin asiri siddetlisiymis. Cok detaylandirip sizleri panikletmek istemiyorum acikcasi hepinize Allahim kolayliklar versin..
Düzenli canım devamlı olan bir ağrı belli aralıklarla gelmiyor yani.
udg06
iç güdülerim de yok artık herşey birbirine karıştı ne yerdeyim ne gökte ben bende değilim doğuma hiç hazır değilim eşimin işten gelmesini bekliyorum duruma göre gidicem sanırım hastaneye ne olur ne olmaz içimiz rahat etsin en azından.
Evet Doğum anı yaklaşınca büyük abdestini yapacakmışsın gibi bir his geliyor bebeğin baskısı öyle hissediliyor benim ilk doğumumu az kalsın wc de yapacaktım ben ebe bakmam gerek dedi de masada doğdu
Evet Doğum anı yaklaşınca büyük abdestini yapacakmışsın gibi bir his geliyor bebeğin baskısı öyle hissediliyor benim ilk doğumumu az kalsın wc de yapacaktım ben ebe bakmam gerek dedi de masada doğdu
Yani sancıların 5 dk da bir gelirse hastaneye gitmelisin.. Aralık nasıl yok ya ay sen 3 cm açıklıkla niye eve gittin ki zaten.. Uzan dinle bakiyim kendini sancını
Düzenli canım devamlı olan bir ağrı belli aralıklarla gelmiyor yani.
udg06
iç güdülerim de yok artık herşey birbirine karıştı ne yerdeyim ne gökte ben bende değilim doğuma hiç hazır değilim eşimin işten gelmesini bekliyorum duruma göre gidicem sanırım hastaneye ne olur ne olmaz içimiz rahat etsin en azından.
nazah35
, Llavanta111
, adanamerkez
kızlar gözünüzyadınhayırlı evlat olsunlar inşAllah. Sütünüz bol olsun.
Valla maşallah doğuran doğurana, nasıl ağustos bebekleri bunlar yahu
halıları yıkamaya verdim ev de pis inşallah doğurmam kendimi 18-20 Ağustos a odaklamıştım
nazah35
, Llavanta111
, adanamerkez
halıları yıkamaya verdim ev de pis inşallah doğurmam kendimi 18-20 Ağustos a odaklamıştım
nazah35
, Llavanta111
, adanamerkez
Temizliğe kardesim ve görümcem bakiyo sagolsunlar da bende yürüyüp duruyorum :) yururken de cok baski ve belde agrim oluyo ama devam etmiyor . Günlerimiz ayni seninle ben en son persembe gittim ve su miktarı3.8 gibi birşeydi . Önceden 6 larda 5 lerfr çıkardı. Doktor suya yorum yapmadi ama hareketlerinasil diye sordu iyi dedim. Senin son kontrolünde ne kadardi hatirliyor musun ?
Ah şu nişan
Benim kültür yapılmıştı ve mantar enfeksiyonu vardi hep akıntım oluyor doktorda dogum yakin diye ilac fitil falan vermiyor. Bu akinti çokluğu ve renginden dolayi nişan gelse anlayamayacakmışım gibi geliyor