Bende 25 temmuzda doğum yaptim 35+4 haftalık olarak kizim çok iyi normal dogumla 2395 kg doğdu ben böyle bir aşk böyle bir sevda gormedim mis kokulum hayat kaynağım çok guzel bir duyguymuş bu allahım hepinizibir avazda kurtarsın ins
Bende 25 temmuzda doğum yaptim 35+4 haftalık olarak kizim çok iyi normal dogumla 2395 kg doğdu ben böyle bir aşk böyle bir sevda gormedim mis kokulum hayat kaynağım çok guzel bir duyguymuş bu allahım hepinizibir avazda kurtarsın ins
Çok sakin bir lohusalık geçiriyorum..acil.dogum.olunca birde bebiş küvezde olunca aileden başka.gelen giden yok telefonla geçmiş olsun dilekleri..ye- iç-wc ye git-süt sag bunun disinda yaptigim bisey yok..kocam saolsun cok ilgili herşeyimle ilgileniyor ondan bisey istememe gerek.kalmadan kendisi yapıyor saolsun..kv ler yanımda olduğu halde sabah ise gitmeden kahvaltı mi bile hazırlayıp odaya getiriyor..biraz daha yazarsam nazar degdircem herifelohusalık depresyonu teyet gecti şimdilik.. bebiş gelince durumlar nasıl olur değişir mi görücez
Kuzum ya gel birlikte serinleyelim aklımda hep doğum detayları ve hazırlıklar olduğu için çok ta tadını çıkaramıyorum aslında, heryerim ağrıyor ama yine de hafta sonu için kaçalım dedik
MERHABA Evet yakında meleğim kucağımda olacak inşallah, tabiki amniyosentez öneririrm, kesin sonuç çünkü sonradan öğrendim ki nifty de tarama testiymiş. korkmayın ama amniyosentez önerdi bana da tüm dr lar. Sağlıkla sizde güzel haberleri alırsınız inşallah :)
Düzenli canım devamlı olan bir ağrı belli aralıklarla gelmiyor yani.
udg06
iç güdülerim de yok artık herşey birbirine karıştı ne yerdeyim ne gökte ben bende değilim doğuma hiç hazır değilim eşimin işten gelmesini bekliyorum duruma göre gidicem sanırım hastaneye ne olur ne olmaz içimiz rahat etsin en azından.
Durumun bu kadar ileride olacağını zannetmiyorum korkma canım belki sindirim ile ilgili bir ağrı da eşlik etmiştir. Sen korkma ama yine de git için rahat etsin. Böyle korkuyla evde beklemek seni daha çok vereceği için sancın artar. Güzel haberlerle dön umarım canım.
Arwien
Çok fena bi talihsizlik olmuş.
Sonuna kadar peşinde dur, yapabileceğin tüm cazgırlığı yap.
Ben de armoni çikolata diye bi instagram sayfasından aldım.
Tasarımı tarif ettim, yaptılar onay verdim.
Çok şükür bi aksilik yaşanmadı.
Normalde avm mağazaları dışında alış veriş yapmam ama bebek sürecinde her şey instagramda sanki.
Aldık mecburen bi iki bi şey.
Bir de çoğu için hakem heyeti felan da çare etmez gibi geliyor.
İnşallah siz halledersiniz.
Doğru söylüyorsun canım, instagramda genelde küçük esnaf oluyor onların da marka kaygıları olmadığı için hakem heyeti kar etmiyor.
Yetkilisiyle görüştük, sosyal medyada da durumu çevremdekilere bahsettim dedim. Çok da edebilirsiniz dedi. Çok da müşteri kaygıları Yok anladığım kadarıyla.
Hak hukuk yemekten falan bahsedince şimdi yeni bir çözüm buldu. Yine para karşılığı sadece kutu kapağı, çikolata kağıdı (işçiliğini ben yapacağım) ve magnet göndereceklerini söylediler. Ben de ben bi daha faka basmak istemiyorum önce gönderin dedim. Yarım saat konuşma sonunda içinizin rahat edeceği rakamı gönderin dedi. Dur bakalım ne yapacaklar şimdi merak ediyorum.
Ayy ben de nasıl heyecan yapıyorum okudukça var ya gelsinler gelsinler yaa kalmak istemiyorum teee Ağustosun sonuna kim beklicek ya 2 hafta sonra bizimkiler de gelsin pliiisss
Hahhahahah doğru ama 3. Çocuktan sonra normal Doğum özellikle daha kolay oluyormuş. Teyzem 4. Çocuğunu kendi Evde doğurmuş. Hadi o 40 yıl önceymiş diyorum da İzmir de bir kuzenim kadın Doğum uzmanı kendisi, 4. Çocuk da birden sancıyı tutup suyu gelince süreç çok hızlı ilerlemiş, yalnızmış evde eşi gelene kadar havluları alıp banyoya girmiş ve doğurmuş
İnşallah sen de böyle pıt diye doğurursun tatlımmm
Hahhahahah doğru ama 3. Çocuktan sonra normal Doğum özellikle daha kolay oluyormuş. Teyzem 4. Çocuğunu kendi Evde doğurmuş. Hadi o 40 yıl önceymiş diyorum da İzmir de bir kuzenim kadın Doğum uzmanı kendisi, 4. Çocuk da birden sancıyı tutup suyu gelince süreç çok hızlı ilerlemiş, yalnızmış evde eşi gelene kadar havluları alıp banyoya girmiş ve doğurmuş
İnşallah sen de böyle pıt diye doğurursun tatlımmm