2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Maşallah
Cesaretleniyorum böyle doğumları görünce
Sağlıkla büyüt canım kızını amin inşallah

Mutlulukla büyüsün bebeğiniz.
Darısı bize

Ay maşallah maşallah dilini ısır.
Allah’ım nolur bizim kocalar da böyle olsun

Teşekkür ederim inşallah, düşünüyorum bakalım ne yapacağım sağol cevap yzdığın için

İyi düşünmüşsün canım. Git bence de. Hiç bir şey yoksa bile için rahat eder. geçmiş olsun. İyi haberlerini alırız inşallah.

ben duşa girip hastaneye gideyim en iyisi
Durumun bu kadar ileride olacağını zannetmiyorum korkma canım belki sindirim ile ilgili bir ağrı da eşlik etmiştir. Sen korkma ama yine de git için rahat etsin. Böyle korkuyla evde beklemek seni daha çok vereceği için sancın artar. Güzel haberlerle dön umarım canım.

Doğru söylüyorsun canım, instagramda genelde küçük esnaf oluyor onların da marka kaygıları olmadığı için hakem heyeti kar etmiyor.
Yetkilisiyle görüştük, sosyal medyada da durumu çevremdekilere bahsettim dedim. Çok da edebilirsiniz dedi. Çok da müşteri kaygıları Yok anladığım kadarıyla.
Hak hukuk yemekten falan bahsedince şimdi yeni bir çözüm buldu. Yine para karşılığı sadece kutu kapağı, çikolata kağıdı (işçiliğini ben yapacağım) ve magnet göndereceklerini söylediler. Ben de ben bi daha faka basmak istemiyorum önce gönderin dedim. Yarım saat konuşma sonunda içinizin rahat edeceği rakamı gönderin dedi. Dur bakalım ne yapacaklar şimdi merak ediyorum.

Ayy çok güldüm yaa Allah iyiliğini versin hadi inşallah öyle şappadanak gelir haha
Hahhahahah doğru ama 3. Çocuktan sonra normal Doğum özellikle daha kolay oluyormuş. Teyzem 4. Çocuğunu kendi Evde doğurmuş. Hadi o 40 yıl önceymiş diyorum da İzmir de bir kuzenim kadın Doğum uzmanı kendisi, 4. Çocuk da birden sancıyı tutup suyu gelince süreç çok hızlı ilerlemiş, yalnızmış evde eşi gelene kadar havluları alıp banyoya girmiş ve doğurmuş
İnşallah sen de böyle pıt diye doğurursun tatlımmm

Darısı başıma ama yinede evde olmasın ya ilk iki doğumumda kolaydı benim umarım benim bu doğumumda kolay olur yinede hastane de olaun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…