Neden acaba, bende doymuyorum 2 gündür ama yememek için direniyorumAyyyyyy daraldım...
mantardan cok cok farkli su akar gibi bol geliyor ve renkli pembemsi kahverengimsi sonra kanli olarak geliyorAh şu nişan
Benim kültür yapılmıştı ve mantar enfeksiyonu vardi hep akıntım oluyor doktorda dogum yakin diye ilac fitil falan vermiyor. Bu akinti çokluğu ve renginden dolayi nişan gelse anlayamayacakmışım gibi geliyor
darlama kendini canım sakin ol. o duyguları hepimiz yaşıyoruz. benim 2. bebeğim aynı şeyleri düşünüyorum yetebilcekmiyim diye.Ay kızlar benim psikolojim çok kötüAğlayıp duruyorum Bebek ne zman nasıl gelcek bilmiyorum ,belirsizlik korkutuyor beni.Bir yandan ilk bebeğim ona yetebilecek miyim iyi bir anne olabilecek miyim endişesi var,sütüm gelcek mi acaba endişesi ,doğum da birşey olursa korkusu ,hepsi bir yandan.Temzilk biraz rahatlıyordu onu da yapamıyorum pek, geçen kendmi yorunca gece ağrılarım olmştu.Erken gelir diye korkuyorum. Perdeler yıkancak camlar silincek yakınımda yapcak kimse yok.Eşim e de söyleye söyleye bıktım artk.Kaç gündür evden de çıkmadım.Sürekli yatıyorum.Bir yandan kaynanama kızıyorum.Bunalımlardayım çok fena
Aynen buharlastimasiri sicak bugun.
yok kuzum ben paniklemiyorum hikayelerden valla simdilikSabahinda minik kan akintilari basladi, sonra regl agrisi duzensiz olarak, sonra duzenli oldu, zaten dogum kasilmalari dedikleri sey regl agrilarinin asiri siddetlisiymis. Cok detaylandirip sizleri panikletmek istemiyorum acikcasihepinize Allahim kolayliklar versin..
aaaah hadi gozunuz aydin canim masallah!! Allah saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsinBende 25 temmuzda doğum yaptim 35+4 haftalık olarak kizim çok iyi normal dogumla 2395 kg doğdu ben böyle bir aşk böyle bir sevda gormedim mis kokulum hayat kaynağım çok guzel bir duyguymuş bu allahım hepinizibir avazda kurtarsın ins
valla gayet relaks bi hikaye haha, sen sagligina kavustuktan dinlendikten sonra bebegin geldikten sonra bence bu duzen hic bozulmaz. masallah kocacigina vallahi billahi!Çok sakin bir lohusalık geçiriyorum..acil.dogum.olunca birde bebiş küvezde olunca aileden başka.gelen giden yok telefonla geçmiş olsun dilekleri..ye- iç-wc ye git-süt sag bunun disinda yaptigim bisey yok..kocam saolsun cok ilgili herşeyimle ilgileniyor ondan bisey istememe gerek.kalmadan kendisi yapıyor saolsun..kv ler yanımda olduğu halde sabah ise gitmeden kahvaltı mi bile hazırlayıp odaya getiriyor..biraz daha yazarsam nazar degdircem herifelohusalık depresyonu teyet gecti şimdilik.. bebiş gelince durumlar nasıl olur değişir mi görücez
aaa seninde gozun aydin canim masallah!! Allah saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsin:))benim oglus beklemedi saliyi bugun sbaah nisanim geldi ve sezeryani oldum :) darisi bekleyenlere
Hayırlı olsun hemşehrimbenim oglus beklemedi saliyi bugun sbaah nisanim geldi ve sezeryani oldum :) darisi bekleyenlere
Canım bana miktar olarak suyun ne kadar olduğunu söylemedi sadece suyumuz iyi dedi. O yüzden bilmiyorumTemizliğe kardesim ve görümcem bakiyo sagolsunlar da bende yürüyüp duruyorum :) yururken de cok baski ve belde agrim oluyo ama devam etmiyor . Günlerimiz ayni seninle ben en son persembe gittim ve su miktarı3.8 gibi birşeydi . Önceden 6 larda 5 lerfr çıkardı. Doktor suya yorum yapmadi ama hareketlerinasil diye sordu iyi dedim. Senin son kontrolünde ne kadardi hatirliyor musun ?
darlama kendini canım sakin ol. o duyguları hepimiz yaşıyoruz. benim 2. bebeğim aynı şeyleri düşünüyorum yetebilcekmiyim diye.
benimde temizlik yapacak kimsem yoktu perdelere bakıp ağlamak istiyordum artık. hele o camlar .temizliğe bir kadın tuttum oldu bitti. artık biri dokunsa oturup ağlayacak durumdaydım. hamileliğin verdiği duygusallıkları yaşıyoruz. birde benim 2 yaş sendromuna girmiş bir oğlum var. bizde kalsın diyor babannesigil asla diyorum biri doğdu diye oğlumu başımdan gönderemem. Rabbim vermişse o gücüde veriri sabrıda verir diyorum..
Rabbim sabrıda o gücüde veriyor inan bana bugünlerin tadını çıkarmamız lazım doğduktan sonra karnındaki hareketlerini özlüyor insan
Canım sakin ol. İkinci üçüncü için hazırlanan bizler bile aynı duyguları yaşıyoruz. Sen sakin kal. Her şey yavaş yavaş yoluna girecek. Tabiki bebeğine yeteceksin. Onu çok sevecek onun tarafından çok sevileceksin. Her şey güzel olacak. Hamilelikte de bir sürü zorluk yaşadın az daha alışma süreci olacak sonrA gittikçe her şey kolaylaşacak. Tatlı canını üzme. Bunları şimdi düşünme. Oldukça başına geldikçe aşacağın zorluklar olacak bunlar. İnan bana yaşarken o kadar da zor gelmeyecek. Moralini yüksek tut. Neredeyse her kadının bunları yaşadığını düşünİnşAllah canım ya.1saati geçti ağlıyorum gözyaşlarım durmuyor resmen ,ne biçim bişey anlamadım.Senin işin çok daha zor.Allah yardımcın olsun canım.
Ayy vallahi içimi rahatlattınız kız ister istemez bi korku oluyo içimde o da gitti makyajımı yapar giderim doğuma o zamnHahhahahah doğru ama 3. Çocuktan sonra normal Doğum özellikle daha kolay oluyormuş. Teyzem 4. Çocuğunu kendi Evde doğurmuş. Hadi o 40 yıl önceymiş diyorum daİzmir de bir kuzenim kadın Doğum uzmanı kendisi, 4. Çocuk da birden sancıyı tutup suyu gelince süreç çok hızlı ilerlemiş, yalnızmış evde eşi gelene kadar havluları alıp banyoya girmiş ve doğurmuş
İnşallah sen de böyle pıt diye doğurursun tatlımmm
Canım sakin ol. İkinci üçüncü için hazırlanan bizler bile aynı duyguları yaşıyoruz. Sen sakin kal. Her şey yavaş yavaş yoluna girecek. Tabiki bebeğine yeteceksin. Onu çok sevecek onun tarafından çok sevileceksin. Her şey güzel olacak. Hamilelikte de bir sürü zorluk yaşadın az daha alışma süreci olacak sonrA gittikçe her şey kolaylaşacak. Tatlı canını üzme. Bunları şimdi düşünme. Oldukça başına geldikçe aşacağın zorluklar olacak bunlar. İnan bana yaşarken o kadar da zor gelmeyecek. Moralini yüksek tut. Neredeyse her kadının bunları yaşadığını düşün
Yarın tanışmaya gideceğiz bakalım kucukbeyle..Bi aksilik çıkmazsa pazartesi sanirimSüper haberlergözünüz aydın kızlar, hoşgelmiş mis kokulu prensesleriniz ❤ allah analı babalı büyütsün inşallah
Evet ya, 8 senedir her erkek bekleyen gebeye tavsiyemdir ama burda konusu olmayınca unuttuk bahsetmeyioğlumun bi kan değerinde sıkıntı vardı, hastaneden çıkmadan yaptiramadik ama 6 günlükken ilk kontrolünde sünnet ettirmistik..pansuman bile gerekmedi sonrasında, çok rahat anlamadan atlattı
Maşallah eşine de sana daPoyraz paşanın sağlığı nasıl, ne zaman kuvezden çıkacağına dair gelişme var mı?
Buna benzer hamile oldugumu ögrendigimde oğluma yaptırdım ben..üzerine giydirip babasının karşısına cikarmistimEki Görüntüle 2293078
Az önce oğluma bunu sipariş ettimson haftaya kalınca fazla araştıramadım, basitliğine göre biraz da kazık oldu ama inşallah çok dandik çıkmaz
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallahbenim oglus beklemedi saliyi bugun sbaah nisanim geldi ve sezeryani oldum :) darisi bekleyenlere
Doğum yaptın mı cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün ins bn cuma doğum yaptım pzt evrakları işyerine verdi 5 gün haftaiçi izinliydi pzt başlayacak işeiyi dilekler icin cok tesekkurler herkese tek tek yazamadim begenemedim kusura bakmayin :)
bu babalik izninde haftasonu sayiliyormu bilen varmi nasil oluyor ? simdi cumartesi dogdu 5 gun bugunden mi sayilacak pazartesi mi ?
Sen o bebişi kucağına al inşallah sağlıkla bak gör nasıl uzman anne olmuşsun öyle Bi içgüdü geliyor ki bebek doğar doğmaz sana da annelik yükleniyor.. Asla canını sıkma sağlıklı bi şekilde evinize döneceksiniz inşallahİnşAllah canım ya.1saati geçti ağlıyorum gözyaşlarım durmuyor resmen ,ne biçim bişey anlamadım.Senin işin çok daha zor.Allah yardımcın olsun canım.
Ay hadi sen de oğluşunu alıp evine dönersin artık allahın izniyle..Yarın tanışmaya gideceğiz bakalım kucukbeyle..Bi aksilik çıkmazsa pazartesi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?