2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay kızlar benim psikolojim çok kötüAğlayıp duruyorumBebek ne zman nasıl gelcek bilmiyorum ,belirsizlik korkutuyor beni.Bir yandan ilk bebeğim ona yetebilecek miyim iyi bir anne olabilecek miyim endişesi var,sütüm gelcek mi acaba endişesi ,doğum da birşey olursa korkusu ,hepsi bir yandan.Temzilk biraz rahatlıyordu onu da yapamıyorum pek, geçen kendmi yorunca gece ağrılarım olmştu.Erken gelir diye korkuyorum. Perdeler yıkancak camlar silincek yakınımda yapcak kimse yok.Eşim e de söyleye söyleye bıktım artk.Kaç gündür evden de çıkmadım.Sürekli yatıyorum.Bir yandan kaynanama kızıyorum.Bunalımlardayım çok fena

mantardan cok cok farkli su akar gibi bol geliyor ve renkli pembemsi kahverengimsi sonra kanli olarak geliyor

darlama kendini canım sakin ol. o duyguları hepimiz yaşıyoruz. benim 2. bebeğim aynı şeyleri düşünüyorum yetebilcekmiyim diye.
benimde temizlik yapacak kimsem yoktu perdelere bakıp ağlamak istiyordum artık. hele o camlar .temizliğe bir kadın tuttum oldu bitti. artık biri dokunsa oturup ağlayacak durumdaydım. hamileliğin verdiği duygusallıkları yaşıyoruz. birde benim 2 yaş sendromuna girmiş bir oğlum var. bizde kalsın diyor babannesigil asla diyorum biri doğdu diye oğlumu başımdan gönderemem. Rabbim vermişse o gücüde veriri sabrıda verir diyorum..
Rabbim sabrıda o gücüde veriyor inan bana bugünlerin tadını çıkarmamız lazım doğduktan sonra karnındaki hareketlerini özlüyor insan

yok kuzum ben paniklemiyorum hikayelerden valla simdilik
seneler önce gozlerime lazer yaptirdim (lenslerden kurtulmak icin). hastaneye ameliyat icin gidene kadar hic ama hicbir sekilde dusunmedim sanki baskasina yapilacak ameliyat, arastirmadim bile dogru duzgun
hastane onlugunu giydik, ameliyat sirasina girdik diger ameliyat olacak olan arkadaslara, bana bi aglama geldi. hem guluyorum halime hem agliyorum korkudan. dogumumda oyle olacak hissediyorum, sanci basladiktan sonra korkudan ben bi temiz aglarim, sonra aglamam gulmeye döner, her sancida bi ayetel kursi derken bi bakmisim bebis dogmus ay insallah!

aaaah hadi gozunuz aydin canim masallah!! Allah saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsin

valla gayet relaks bi hikaye haha, sen sagligina kavustuktan dinlendikten sonra bebegin geldikten sonra bence bu duzen hic bozulmaz. masallah kocacigina vallahi billahi!

benim oglus beklemedi saliyi bugun sbaah nisanim geldi ve sezeryani oldum :) darisi bekleyenlere
aaa seninde gozun aydin canim masallah!! Allah saglik sihhatle buyutmeyi nasip etsin:))

yaw son iki dogum normal dogumdu, tam seviniyodum normal dogumlar cogaldi diye sen simdi sezeryana cevirdin yine haha!

Canım bana miktar olarak suyun ne kadar olduğunu söylemedi sadece suyumuz iyi dedi. O yüzden bilmiyorum sinemist57 de bizimle aynı günlerde belki onun doktoru su miktarını demiştir.

Oh iyi yapıyorsun canım yürü ne güzel :)

İnşAllah canım ya.1saati geçti ağlıyorum gözyaşlarım durmuyor resmen ,ne biçim bişey anlamadım.Senin işin çok daha zor.Allah yardımcın olsun canım.

İnşAllah canım ya.1saati geçti ağlıyorum gözyaşlarım durmuyor resmen ,ne biçim bişey anlamadım.Senin işin çok daha zor.Allah yardımcın olsun canım.
Canım sakin ol. İkinci üçüncü için hazırlanan bizler bile aynı duyguları yaşıyoruz. Sen sakin kal. Her şey yavaş yavaş yoluna girecek. Tabiki bebeğine yeteceksin. Onu çok sevecek onun tarafından çok sevileceksin. Her şey güzel olacak. Hamilelikte de bir sürü zorluk yaşadın az daha alışma süreci olacak sonrA gittikçe her şey kolaylaşacak. Tatlı canını üzme. Bunları şimdi düşünme. Oldukça başına geldikçe aşacağın zorluklar olacak bunlar. İnan bana yaşarken o kadar da zor gelmeyecek. Moralini yüksek tut. Neredeyse her kadının bunları yaşadığını düşün

Ayy vallahi içimi rahatlattınız kız ister istemez bi korku oluyo içimde o da gitti makyajımı yapar giderim doğuma o zamn kuzenine de maşallah

Çok haklısın canım.İnşAllah yavaş yavaş yoluna girer herşey.Allah yardımcımız olsun ne diyim.

Yarın tanışmaya gideceğiz bakalım kucukbeyle..Bi aksilik çıkmazsa pazartesi sanirim

Eki Görüntüle 2293078

Az önce oğluma bunu sipariş ettim son haftaya kalınca fazla araştıramadım, basitliğine göre biraz da kazık oldu ama inşallah çok dandik çıkmaz
Buna benzer hamile oldugumu ögrendigimde oğluma yaptırdım ben..üzerine giydirip babasının karşısına cikarmistim

iyi dilekler icin cok tesekkurler herkese tek tek yazamadim begenemedim kusura bakmayin :)

bu babalik izninde haftasonu sayiliyormu bilen varmi nasil oluyor ? simdi cumartesi dogdu 5 gun bugunden mi sayilacak pazartesi mi ?
Doğum yaptın mı cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün ins bn cuma doğum yaptım pzt evrakları işyerine verdi 5 gün haftaiçi izinliydi pzt başlayacak işe

Sen o bebişi kucağına al inşallah sağlıkla bak gör nasıl uzman anne olmuşsun öyle Bi içgüdü geliyor ki bebek doğar doğmaz sana da annelik yükleniyor.. Asla canını sıkma sağlıklı bi şekilde evinize döneceksiniz inşallah az kaldı allahın izniyle temizlik dediğin şey kısır döngü yapsan gene aynı boşver ya yapamadığın da kalsın yani canını sıkmaya değer mi

oh bi gez dolas yaptim rahatladim. sukurler olsun mis gibi yagmur yagiyo, tum hafta suren 38-40 arasi sicaklardan sonra ilac gibi geldi.

i love sale artik bilmeyeniniz kalmadi yaz indiriminden istifade ogluma servis seti aldim

cok asiri tatli degil mi bide minnos tencere aldim yemeklerini yapmak/isitmak icin. bebegi dogurmadan 4/5 aylikken ancak lazim olacak esyalari aliyorum ciddi ciddi napiim indirimi mi kaciriim henuz lazim degil diye dimi ama

Yarın tanışmaya gideceğiz bakalım kucukbeyle..Bi aksilik çıkmazsa pazartesi sanirim
Ay hadi sen de oğluşunu alıp evine dönersin artık allahın izniyle.. Senin için de çok zor bir dönem olmalı ama geçti inşallah sağlıklı olsun yeter ki paşa ve sen de tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…