2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bütün suç hormanlar da canım

Kızlar B Bluemom44
Haber var mı?? Aynı gün satimiz onunla ben de bugün çantamı hazirlyym dedim.
Hala doğurmadım hastaneye gidince sancı falan yok oldu. Oyun oynuyor bebe Eve gelince tekrar başladı. 10dk da bir geliyor ama felaket geliyor 100de bu kadar ağrım olmamıştı. Artık 3-4dk düşerse yada suyum gelirse gideceğim onun harici gitmeyi düşünmüyorum canım

Ya bebegi olmayan arkadaslarimin yaninda hamileliligin h sini aslinda acmiyorum biliyorum cunku cok skici oluyo dinlemek asiri uzak kaciyo ama gezip tozamadihim icin benle iletisimleeini azalttilar ben ona sinirleniyorum cokca bu evliligin basinda da boyle oldu evleninxe kopanlar oldu varolus nedenim uremek degil cumlesine kesinlikle katiliyorum gebis hamis hani inek sever gbi seviyo ailem bile beni artik ben de biktim bu halden bide en nefret ettigim hic hamilelik gecirmeyen insanlarin bak sunu yapma su faydali su sut arttirir falan gbi telkinde bulunmasi o daha da sinirlendiriyo sunlara sunlara dikkat ediyo musin falan hemen ozan guven in yillar once bi videosu vardi kameramana kac yasindasin sen diye o gwliyo aklima

S
Ağlıkla gelsin inşallah dua ile dikkat et kendine 5 dk da bire düşünce git bekleme

Eşim şimdi gelmiş diyor ki yarın camları sileyimDedim ki ister yap ister yapma sen bilrsn.Bende normalde senin gibi düşünüyordum canım ama bugün nedense hormonlar tavan yaptı saçma sapan düşüncelere girdim. Şimdi daha iyiyim şükür.Hepiniz iyi ki varsınız ❤

Yakındır inşallah hastane de annen yanında mi bu arada? Aklım sende kaldı valla

Camlarin arkalarini siliversin bari seni o yukten en azindan kurtarir arkaya gecemiyoz ya

Yalnızlık ve gücünün yetmemesi hissi... insan samimi içten bir destek arıyor... Çok basit belki ama BUGÜNLER DE GEÇECEK,HERŞEY GÜZEL OLACAK bakışı....
Tamamen hissettiklerimi yazmışsın canım ama şükür şu an iyiyim.Bir anlık hormonlar tavan yaptı herlde.Allah ın izniyle herşey güzel olacak❤

pantalon mu, o ne yahu, dört aydir unuttum ben onu totom ciplak gezicem nerdeyse bacaklari gectim, kasinti yapmadimiii

Ya ben taa kışın hamile kıyafeti aldım birkaç tane, sonra hiç almadım. Ay üç ay kaldı, ay iki ay kaldı, ay bir ay kaldı daha almayayım diye diye bugüne geldik. O zaman da 3 tane pantolon almışım siyah, beyaz ve kot olmak üzere. Ay şimdi patlıyorum içlerinde, yeni bir şey de almayayım zaten ne kaldı diyen aklımı seveyim gerçekten. Dışarı çıkarken 45 dk düşünüyorum ne giysem diye.

Oooo eş dedikodusu var, hemen dahil olayımm.

Ben I ikuayko kafasındayım, gücümün yettiğince yapayım daha iyi. Arada onun gönlünden koparsa süpürüyor falan ama ben sırf hayır cevabı almamak için hiçbir şey söylemiyorum. Gerçekten istersem de bir bahaneyle yapmazsa çok kırılıyorum. Söylemem daha iyi. Sadece iki gündür canım bir tatlı çeşidini çok istiyor, canı çeken olmasın söylemeyeyim O tatlıdan istedim, oooo emrine amadeyim, ooo hemen alacağım dedi ama henüz tık yok. Yarın da almazsa hiççç üşenmeyip tüm malzemelerini bulup yapacağım, onun önüne de bir dilim koyacağım "Belki canın çekmiştir" diyerek. Bu arada normalde çok minnoş bir insanımdır söylemesi ayıp, şu ara gerçekten içimdeki çirkeflik canavarını zor tutuyorum. Bakalım ne zamana kadar tutacağım.

Vaaay bu çok güzel bir haber tatlım
Nasıl bir korse kullandın?

Ay hadi sen de oğluşunu alıp evine dönersin artık allahın izniyle.. Senin için de çok zor bir dönem olmalı ama geçti inşallah sağlıklı olsun yeter ki paşa ve sen de tabi..
Su ağustos grubunda en zor ve berbat süreci sanırım ben geçirdim zaten..ama yine de şükür allah dermansız dert vermesin..sağlık li olalım da geçer gider unutulur bu gunler

suyun miktar olarak söylediğini sizden duydum valla benim doktor sadece iyi yada normal deyip geciyor.

Selam millet
Doğum sonrası korkuları bende de başladı.
5.5 yıllık evlilik sonrası zor karar vermiştik zaten çocuk fikrine
Şuan da 6.5 yıllık olduk
Haliyle acaba yapabilecek miyim, ben hiç bebek bezi tutmadım ki, nasıl halledeceğim hissi geldi oturdu yüreğime..
Bir de rahatıma çok düşkünüm, kendi keyfim çok önemlidir
Eşimde bana uyunca; gezelim, dolaşalım, yurt dışı şurası kaldı bilet alalım, dur şuraya kahve içmeye gidelimci bir kafamız vardı
Pek anaç bir yapım da yok.
İnşallah üstesinden gelebilirim

Evet o çömelip kalkma kaslara çok iyi geliyormuş doğum esnasında güçlü kaslarla ittirince bebişi daha kolay oluyo inşallah doğum
doktor bana odev vermisti çömelip kalkma hareketi,yürüyüş,plates topunda egzersiz vs plates topum yok ama aklima geldikçe mutfak tezgahina tutunarak çömel kalk hareketi yapiyorum bazi doktorlar da comelerek ev silin falan diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…