Hafta dolmadan cam silmek?Temizlik konusunda kimseye bisey diyemiyorum hafta dolmadan cam silerdim aylarca acamadim o camlari kadin tutucaktim anneler dediler lohusa temizligi biz yapalim daha ilk vs diye... Sagolsunlar yapmis oldular simdi camdan disari bakiyorum yoksa gordukce kirmak istiyodum.o camlari... Halbuki ne sacma aslinda cam pis olsa nolacak sanki al 2 haftaya eski haline donecekler ama iste o yetememe duygusu cok skici ben istedigim gbi hareket edemiyorum duygusu
Ya Allah beterinden korusun biz geçici bir dönem olduğunu bildiğimiz halde ne kadar kötü hissediyoruz hasta değiliz sakat değiliz çok şükür ve bu yolun sonunda Dünyalara bedel bir ödül var yaa o negatif duyguları kovun gitsin minnoş bebişlerin minnoş anneleri bebişten sonra ne kadar çalışkan ve hamarat karılar olduğunuza şaşıracaksınızTemizlik konusunda kimseye bisey diyemiyorum hafta dolmadan cam silerdim aylarca acamadim o camlari kadin tutucaktim anneler dediler lohusa temizligi biz yapalim daha ilk vs diye... Sagolsunlar yapmis oldular simdi camdan disari bakiyorum yoksa gordukce kirmak istiyodum.o camlari... Halbuki ne sacma aslinda cam pis olsa nolacak sanki al 2 haftaya eski haline donecekler ama iste o yetememe duygusu cok skici ben istedigim gbi hareket edemiyorum duygusu
Olsun hurmayı da ye hem çok faydalı hem ayette de hz Meryem e yemesini Allah söylemiş.. O yüzden dua ile şifa niyetine inşallah günde 2 tane yeİnsallah bama da gebelik.okulunda ebe dediydi hicbi sey yapamiyosan comelip yer sil dedi... Tarlada calisan.kadinlar cok kolay doguruyo nedeni bu demisti hurma murma hikaye dedi bilmiyom.hurmayi da yer miyim cok.bi etksi olcagini sanmam
Cam.konusunda ben asiri takintiliydim b.. var gibi cikip cikip siliyodum asiri gereksiz daha yapmam zaten dogumdan sonrada...Ben de cantami alip karsiya gecmeyi vapur sefasi yapmayi adalarda bisiklet surmeyi bunlari cok ozledim en basitinden bisiklet surebilmek ya yok yani yapamiyosun ve hizli karar verip cikamiyoeun tuvalete yururken insanin nefesi kesilebilir mi ya neyse gecici bir surec diyelim gazlamim kendimiHafta dolmadan cam silmek?
Hamileyken sildigim kadar normal hayatimda silmedim ben
Bu evde oturma, sokaga rahat cikamama, kendi aracini kullanamama ve bana göre ozgurlugumum kısıtlanması onlara takmama sebep oldu. Yoksa gece 3te motor yukleyip tatile giden insandim ben, ne cami allasen
Süpersin maşşallah maşşallah sana.Ya Allah beterinden korusun biz geçici bir dönem olduğunu bildiğimiz halde ne kadar kötü hissediyoruz hasta değiliz sakat değiliz çok şükür ve bu yolun sonunda Dünyalara bedel bir ödül var yaa o negatif duyguları kovun gitsin minnoş bebişlerin minnoş anneleri bebişten sonra ne kadar çalışkan ve hamarat karılar olduğunuza şaşıracaksınız
Ayyy evet tabii canim yatalak degiliz Allah tan sadece 9 ay fazla uzun geldi mesela 5 ayda falan gelisimleri tamamlansa yetecekmis tovbe estafurullah Allah gunah yazmasin ama... yine de bi fil degili onlarinki 2 yil gerci...Ya Allah beterinden korusun biz geçici bir dönem olduğunu bildiğimiz halde ne kadar kötü hissediyoruz hasta değiliz sakat değiliz çok şükür ve bu yolun sonunda Dünyalara bedel bir ödül var yaa o negatif duyguları kovun gitsin minnoş bebişlerin minnoş anneleri bebişten sonra ne kadar çalışkan ve hamarat karılar olduğunuza şaşıracaksınız
Yakında bebişinle yeniden sahalarda olacaksın. Yanına kadrolu bir gezme arkadaşı geliyorCam.konusunda ben asiri takintiliydim b.. var gibi cikip cikip siliyodum asiri gereksiz daha yapmam zaten dogumdan sonrada...Ben de cantami alip karsiya gecmeyi vapur sefasi yapmayi adalarda bisiklet surmeyi bunlari cok ozledim en basitinden bisiklet surebilmek ya yok yani yapamiyosun ve hizli karar verip cikamiyoeun tuvalete yururken insanin nefesi kesilebilir mi ya neyse gecici bir surec diyelim gazlamim kendimi
Haha ama öyle öyle hep o hormonlar güzelim annelerin huzurunu kaçırıyor izin vermemeliyiz kadın dayanıştırması yapmalıyızSüpersin maşşallah maşşallah sana.. Her lohusaya ve hamileye senden bir tane lazım vallahi
Ayyy insallah agzindan bal damliyoYakında bebişinle yeniden sahalarda olacaksın. Yanına kadrolu bir gezme arkadaşı geliyor
Vardır 9 ayın da bi hikmetiAyyy evet tabii canim yatalak degiliz Allah tan sadece 9 ay fazla uzun geldi mesela 5 ayda falan gelisimleri tamamlansa yetecekmis tovbe estafurullah Allah gunah yazmasin ama... yine de bi fil degili onlarinki 2 yil gerci...
Evet aman Allah im.senin hikmetinle sual olunmaz nolur gunah yazma sadece benimki bir dusunceVardır 9 ayın da bi hikmetizurnanın zırt dediği yerdeyiz
İşte hayat gösteriyor herkesin yerini.. Zamanla seyrekleşiyor zaten arkadaş markadaş kalmıyor ya hakikiler kalıyor işte onlar da yeterBide varya su donem arkadaslarimi ayristirmamda cok iyi oldu hepsi zillinin onde gideniymis insanoglu az biraz dusmeye gorsun ne aradilar ne sordular sagolsunlar lohusalikta bebegi gormeye gelicez derlerse ben guzelce defedecem sakin basima toplanmasinlar... Bikac tanesi haric hepsi bosa yer kaplamis hayatimda
HahahaEvet aman Allah im.senin hikmetinle sual olunmaz nolur gunah yazma sadece benimki bir dusunceneyse ki sonuna geldik
Maşallah
Cesaretleniyorum böyle doğumları görünce
Sağlıkla büyüt canım kızınıamin inşallah
nazah35 @lavanta111 @adanamerkez kızlar hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün ♥ darısı bizlere inşallah
Ay gözün aydın canım ya Allah analı babalı büyütsünbebeler geliyo anammm çok heyecan yaptım yine.. ❤
Bir banyo temizleyip gelene kadar, 2 tane doğum haberi gelmiş, hey maşallah
nazah35 @lavanta111 sağlıkla büyütün bebişleri❤❤❤❤
Arkadaşlar hepiniz biravazda kurtulun ins harika birşey bugozunuz aydin ikinizin de. gule gule buyutun.
Ama fillerin cami yokAyyy evet tabii canim yatalak degiliz Allah tan sadece 9 ay fazla uzun geldi mesela 5 ayda falan gelisimleri tamamlansa yetecekmis tovbe estafurullah Allah gunah yazmasin ama... yine de bi fil degili onlarinki 2 yil gerci...
Ya daha once hamile kalmayanlara cok sey etmiyorum çünkü bilmiyorlar. Üstüne her hamilelik de bir değil. Aile ve arkadas, o kadar farkli ki davranislar, hic beklemedigim yerden beklemedigim seyler.Bide varya su donem arkadaslarimi ayristirmamda cok iyi oldu hepsi zillinin onde gideniymis insanoglu az biraz dusmeye gorsun ne aradilar ne sordular sagolsunlar lohusalikta bebegi gormeye gelicez derlerse ben guzelce defedecem sakin basima toplanmasinlar... Bikac tanesi haric hepsi bosa yer kaplamis hayatimda
Hastaneye gidiyim dedi daha ses yok
Maşallah nazar değmesinBende 25 temmuzda doğum yaptim 35+4 haftalık olarak kizim çok iyi normal dogumla 2395 kg doğdu ben böyle bir aşk böyle bir sevda gormedim mis kokulum hayat kaynağım çok guzel bir duyguymuş bu allahım hepinizibir avazda kurtarsın ins
Kız gittin mi doktoraMaşallah nazar değmesin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?