2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hafta dolmadan cam silmek?
Hamileyken sildigim kadar normal hayatimda silmedim ben
Bu evde oturma, sokaga rahat cikamama, kendi aracini kullanamama ve bana göre ozgurlugumum kısıtlanması onlara takmama sebep oldu. Yoksa gece 3te motor yukleyip tatile giden insandim ben, ne cami allasen

Ya Allah beterinden korusun biz geçici bir dönem olduğunu bildiğimiz halde ne kadar kötü hissediyoruz hasta değiliz sakat değiliz çok şükür ve bu yolun sonunda Dünyalara bedel bir ödül var yaa o negatif duyguları kovun gitsin minnoş bebişlerin minnoş anneleri bebişten sonra ne kadar çalışkan ve hamarat karılar olduğunuza şaşıracaksınız

İnsallah bama da gebelik.okulunda ebe dediydi hicbi sey yapamiyosan comelip yer sil dedi... Tarlada calisan.kadinlar cok kolay doguruyo nedeni bu demisti hurma murma hikaye dedi bilmiyom.hurmayi da yer miyim cok.bi etksi olcagini sanmam
Olsun hurmayı da ye hem çok faydalı hem ayette de hz Meryem e yemesini Allah söylemiş.. O yüzden dua ile şifa niyetine inşallah günde 2 tane ye

Cam.konusunda ben asiri takintiliydim b.. var gibi cikip cikip siliyodum asiri gereksiz daha yapmam zaten dogumdan sonrada...Ben de cantami alip karsiya gecmeyi vapur sefasi yapmayi adalarda bisiklet surmeyi bunlari cok ozledim en basitinden bisiklet surebilmek ya yok yani yapamiyosun ve hizli karar verip cikamiyoeun tuvalete yururken insanin nefesi kesilebilir mi ya neyse gecici bir surec diyelim gazlamim kendimi

Süpersin maşşallah maşşallah sana. . Her lohusaya ve hamileye senden bir tane lazım vallahi

Ayyy evet tabii canim yatalak degiliz Allah tan sadece 9 ay fazla uzun geldi mesela 5 ayda falan gelisimleri tamamlansa yetecekmis tovbe estafurullah Allah gunah yazmasin ama... yine de bi fil degili onlarinki 2 yil gerci...

Yakında bebişinle yeniden sahalarda olacaksın. Yanına kadrolu bir gezme arkadaşı geliyor

Ayyy evet tabii canim yatalak degiliz Allah tan sadece 9 ay fazla uzun geldi mesela 5 ayda falan gelisimleri tamamlansa yetecekmis tovbe estafurullah Allah gunah yazmasin ama... yine de bi fil degili onlarinki 2 yil gerci...
Vardır 9 ayın da bi hikmeti zurnanın zırt dediği yerdeyiz

Bide varya su donem arkadaslarimi ayristirmamda cok iyi oldu hepsi zillinin onde gideniymis insanoglu az biraz dusmeye gorsun ne aradilar ne sordular sagolsunlar lohusalikta bebegi gormeye gelicez derlerse ben guzelce defedecem sakin basima toplanmasinlar... Bikac tanesi haric hepsi bosa yer kaplamis hayatimda

İşte hayat gösteriyor herkesin yerini.. Zamanla seyrekleşiyor zaten arkadaş markadaş kalmıyor ya hakikiler kalıyor işte onlar da yeter

Maşallah
Cesaretleniyorum böyle doğumları görünce
Sağlıkla büyüt canım kızını amin inşallah
nazah35 @lavanta111 @adanamerkez kızlar hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün ♥ darısı bizlere inşallah
nazah35 @lavanta111 hayırlı olsun kızlar sağlıkla büyütün bebişlernizi
Ay gözün aydın canım ya Allah analı babalı büyütsün bebeler geliyo anammm çok heyecan yaptım yine.. ❤
Bir banyo temizleyip gelene kadar, 2 tane doğum haberi gelmiş, hey maşallah
nazah35 @lavanta111 sağlıkla büyütün bebişleri❤❤❤❤
gozunuz aydin ikinizin de. gule gule buyutun.
Arkadaşlar hepiniz biravazda kurtulun ins harika birşey bu

Ama fillerin cami yok
Ya daha once hamile kalmayanlara cok sey etmiyorum çünkü bilmiyorlar. Üstüne her hamilelik de bir değil. Aile ve arkadas, o kadar farkli ki davranislar, hic beklemedigim yerden beklemedigim seyler.
Yine döndük popom yiyosa yaparim kimseye de minnet etmem. İlk defa belki kuvvetsiz kaldim, anladim. Kendi gobegini kendi kesmeye alışmış insanlar icin hamilelik zormuş.
Bir de bıktım yani herkes bebekten hamilelikten lohusaliktan vs konusuyor. Hayatimizin odak noktasi oldu resmen. Once bireyiz, sonra diğerleri. Var oluş amacim uremek degil benim. Mic mic bebis muhabbeti de yapamıyorum sürekli. Hamis hele, hamis ne lan? Abuk subuk isimler. Meraba hamisler ben ilke kanalima hoş geldiniz.

Maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…