Ayyy anneler.kulübüne gecmis bir de masallahAhh ahh hikayemiz aynitobeler olsunn
İnşallah haid önce kahvaltı yapalım enerji lazım. Benim işte dolaplar parmak izi oldu artık normal değil yapmam lazım. iki üst katimda büyük bir inşaat tadilat var. Allahım bu nasıl ses imdat diye bağırıp, kendimi sokağa atasım var ama sokakta çok sıcakYapariz ya o kim ki? Nedir yani!!!
Mutfak dolabi falan giremiycem ben, su yazdiklarimi bitireyim bana yeter. Hani eve insan gelince normal (!) görsün ben okeyim.
Yaaa kaldirmak istemedim once (duygusal sebepler) sonra denedim beceremedim zaten hahahaAyyy anneler.kulübüne gecmis bir de masallahsu imzani.kaldir kizzzz cocugu doğurdun ikizimi.bekliyonnn
Arkadaşlarıma hamileyim dediğimde eşin ağladı mı diyorlar
Hani duygusal, romantik anlar felan
Yaaa evet güzel bi an tabi diyorum
Belki fakiriz o yüzden yardimci cagiramiyoruz ayıp ayıp hava atiuor bir deYarin en.temiz evvvv @Sevnus ile bizim olacak nihahahahaneden.temizlikci gelicek havami o zaman aticam basak kadınlarına
Holdeki dolap öyle. Parmak izi degil ama bu baya ilerlemisİnşallah haid önce kahvaltı yapalım enerji lazım. Benim işte dolaplar parmak izi oldu artık normal değil yapmam lazım. iki üst katimda büyük bir inşaat tadilat var. Allahım bu nasıl ses imdat diye bağırıp, kendimi sokağa atasım var ama sokakta çok sıcak(
Benimki de Allah anali babali buyutsun mu denir ne denir demisti.Biz de Ağustos da başladık çocuk istemeye.
Öyle tarih felan dikkat etmiyoruz, sadece korunmuyoruz.
Ben de hemen olmaz zaten bir yıl sürer felan dedim.
Baktık olmadı; Ağustos, Eylül’ün ardından biraz stres oluyor insan.
Dur bi dikkat edelim gün aşırı felan dedik
Kasım Aralık da çok dikkat ettik, artık bıktık nerdeyse gün aşırı gün aşırı
Eşime hamileyim dediğimde, ilk önce inanmadı hemen olmaz ki tarzında takıldı
Kan sonucunu felan gösterdim ikna olması için.
Verdiği cevap; ‘tüm enerjimizi döktük, ne var ne yok çalıştık’ dedi
Arkadaşlarıma hamileyim dediğimde eşin ağladı mı diyorlar
Hani duygusal, romantik anlar felan
Yaaa evet güzel bi an tabi diyorum
hahahhaha kısmet olmayınca olmuyor işteBiz temmuz da baslayalim dedik tatile gittik ordan kv lere gectik tam da yumurtlama zamanimda yalan olduagustosta yumurtlama zamanimda adam grip oldu. Sonuc yaniyoruuzzz suan
Efelihayat doğum günün kutlu olsun Ağustos analarının enerji bombası ❤ nice yıllara minik kuşunla ☺
Dogurmaya 5 kala ben gebe okulunda daha
Eşim de doğru düzgün hiç tepki vermedi diye bir sürü tribe girip adamı deli etmiştim ahahaha
Belki fakiriz o yüzden yardimci cagiramiyoruz ayıp ayıp hava atiuor bir de
Holdeki dolap öyle. Parmak izi degil ama bu baya ilerlemiskaslı kocamdan destek istiycem ve yaparim diyip yapmiycak. Resmen kahinim
Benimki de Allah anali babali buyutsun mu denir ne denir demisti.
Bende bir başak burcuyum ama eve pazartesi temizlikçi geldi pislenecek diye esimi doguma kadar mutfak ve yatak odasi disinda biryere sokmuyorum sırf brn temizlemeyim diyeYarin en.temiz evvvv @Sevnus ile bizim olacak nihahahahaneden.temizlikci gelicek havami o zaman aticam basak kadınlarına
Dur bi dikkat edelim gün aşırı felan dedik
Kasım Aralık da çok dikkat ettik, artık bıktık nerdeyse gün aşırı gün aşırı
Eşime hamileyim dediğimde, ilk önce inanmadı hemen olmaz ki tarzında takıldı
Kan sonucunu felan gösterdim ikna olması için.
Verdiği cevap; ‘tüm enerjimizi döktük, ne var ne yok çalıştık’ dedi
Son ayda tavşana ağlamayan bizden değildirÇok çalıştık hakettik
bunu tavsiye ederim 1 gunde kökünü kestiCekirge yok ama karinca dadandi. Masalarda duvarlarda her yerdeler. Ev eski de degilm neden boyle anlamiyorum. Yiyecek bir sey birakmiyorum. Sirkeyle siliyorum yuzeyleri ama umurlarinda dehil. Cikis yerlerine silikon doktuk baska yerlerden ciktilar. En sonunda karinca yemi aldim ama hala dolasiyolar. Cildiricam ben de.
Ben 4 yil çırpındım ter doktum bu uğurdaTek ilişki ile hamile kalanlar var, şaşırıyor insan duyunca.
Biz de çırpın çabala
Sevgilisini telefonuna "ortagim" diye kaydeden asamdan ne bekliyosun allasen? Hayat ortagim manasindaymis emme gorenler gülüyorO öyle deyince beni de bi gülme aldı
Oturduk on dakika güldük belki halimize
Trip atacak halim yoktu çünkü gerçekten daral gelmişti o ay
Seninki de baya iyiymiş
Amin devrem deseydin
İste bir basak kirlenmesin diye kocasina kisitlama getiren kişidir!Bende bir başak burcuyum ama eve pazartesi temizlikçi geldi pislenecek diye esimi doguma kadar mutfak ve yatak odasi disinda biryere sokmuyorum sırf brn temizlemeyim diyeçakma başak burcu diye bisey varsa o benim
Ovulasyon tarihine getirirsen aslında olmamasi icin bir neden yok. Yumurta 24 saat dollenebiliyor, sperm de vucutta 72 saat yasiyor.Tek ilişki ile hamile kalanlar var, şaşırıyor insan duyunca.
Biz de çırpın çabala
Kusura bakma bacim hunharca kahkaha attımBen 4 yil çırpındım ter doktum bu uğurdahamile olduğumu öğrenince koca öküzüm ceketimi atsam hamile kaliyosun deyip güldü işte ceketini atmasi 4 yil sürdü adamin bende simdi ondan bir is bekliyorum
Gözün aydın canımHepinize merhaba bu gün nst de sancı çıktı doktor hemen aldı bebeği. Spinal sezeryan oldum iyi geçti bebiş kucağımda minnak doğdu biraz darısı vakti gelenlerin başına. Hepinizi öpüyorum
Ben 4 yil çırpındım ter doktum bu uğurdahamile olduğumu öğrenince koca öküzüm ceketimi atsam hamile kaliyosun deyip güldü işte ceketini atmasi 4 yil sürdü adamin bende simdi ondan bir is bekliyorum
Sevgilisini telefonuna "ortagim" diye kaydeden asamdan ne bekliyosun allasen? Hayat ortagim manasindaymis emme gorenler gülüyor
İste bir basak kirlenmesin diye kocasina kisitlama getiren kişidir!
Ovulasyon tarihine getirirsen aslında olmamasi icin bir neden yok. Yumurta 24 saat dollenebiliyor, sperm de vucutta 72 saat yasiyor.
Cocuk sahibi olmayi hic dusunmedigim icin ilk basta bunlari ogrendigimde dedim ki vay anasini senede 11 maks 12 şansım mi var simdi? E hamilelik büyük mucizeymis!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?