2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
anilar anilar bizimkinin de ilk sözü ispat et oldu koskoca ayda tek atışta 90 a gol atınca bende sasirdim tabi.. adet olucam bekliyorum bi umit belki diyorum kandil aksami bol bol dua etmistim 5 gun sonra falan test yaptim. allahimm pozitif sonra kan testi o da pozitif. 1 aralikta ogrendim hamileyim. 7 aralik evlilik yildonumumuzdu. patik aldim paket yaptirdim. hediye diye verdim. bizimki paketi mincikliyor ne aldin yaa falan yapiyoo. bi acti ki patik. yılın şoku tabi. hicbisey diyemedi. sonra ispat et dedi. sonra da aglamaya basladi, oturduk beraber ağladık .

Ayak kemigi ne ya? Ayagimizda kemik mi varmis?

Teşekkür ederim darısı sizlerin başına olsun zamanı gelince. Önceki bebek ters olduğu için sezeryan vardı. Kasılma hissediyordum o an ağrı yoktu ama bir önceki sabah sancılı kasılmam olmuştu. Doktor sezeryan kesisi riske girer diye sancı görünce hemen aldı.

2 kupa ictim ve sadece camasir isine girdim şimdilik kandiriyorum kızım sizi onu yaptım bunu yaptim deyip yatiyorum

grubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
Benımde az kaldı gelesı yok bız hala normal ıstıyoruz acılmam artar mı bılmıyorum nısanım gelır gıbı gelıyor ama beklıyoruz artık evden cıkmak ıstemıyorum degısık bır sendroma gırdım hakkında hayırlısı

grubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
Saka mi gercek mi kiz tam anlamsdim gercekse o kadar bekledin annesi gelir 2 3 gune ya

Cikinca dışarı bence kociskonla. Kafani dagitmak iyi gelir. Bu forumda benim gordugum beklenen gelmiyor gelmesin denen şıp diye geliyor.

Yaa kuzum doğum tarihlerimizde aynıydı sen aldın bebişini sağlıkla kucağına darısı bize innnşallahh ... rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun aminnn
gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım
Gözün aydın canım hayırlı olsun
Gözün aydın canım bizim yerimize de kokla mis kokulunu
Hepinize çok teşekkür ederim canım Ağustos anneleri alıntılayamadığım varsa kusuruma bakmayın. Eve geçince foruma daha iyi bakarım diye umuyorum ama hastane ortamı sıkıcı biraz. Bu arada yararlı olabilecek bir kaç tecrübe:sabahlık kullanamadım çok sıcak oldu. Yanıma biberon almadığıma pişman oldum süt henüz gelmedi bebişi beslemek zor oldu mama takviyesi yapmam gerekti. Hasta bezi hastane verdi 3 tane kullandım. Pede geçtim. Detaylı anlatırım olup bitenleri. Hepinize sevgiler ve tabiki zamanında hayırlı doğumlar dilerim. Halihazırda doğurmuş olan arkadaşlara bol sütlü günler mutlu huzurlu bebişler dilerim

Çok tatlısınız yaa ben 2 sinde de ogrendigimde oturup ağladım s.ctık diye eşimde tam tersi kutlama yapıyordu

Biz tabi son ay tavşana bağlayınca hevesle regl dönemini bekler olduk.
Reglime 1 hafta kala ben grip oldum ama ağzım yüzüm kaydı
İşyeri hekimi istirahat ve bir sürü ilaç yazdı eve yolladı.İçimden bir ses içme ilaçları dedi ve sağlık ocağına uğrayarak kan verdim. Kan sonucunu akşam 5te çıktı. Eşim işteydi ben evde, aynı anda sisteme girmeye çalışıyoruz. Önce ben girdim ve ağlayarak ekran görüntüsünü ona gönderdim. bhcg 23 görünce o da heyecanlandı. Ben kedime sarılarak ağladım. Doktora gönderdim. Tebrikler hamilesin ama 2 günde 1 tekrar et dedi testi. Pek de emin olamadık çünkü diğer hamileliğimde de bu oran artmış ve sonradan düşüşe geçmişti. Süreci beraber yaşadığımız için sizinkiler gibi bi tepki alamadım. Sanırım o da en az benim kadar duygusal anlamda çaba sarfetti. Eve bir sürü test aldı çift çizgiyi görene kadar her gün yaptırdı kese ve kalp atışı duyunca ikimizde varlığına inandık

tesekkurler bebekimmmm hep birlikte insallah
Kizzz biraz daha beklesenn mi azcik daha

Eneeee bak sen, hadi sağlıkla inşallah

ayni bend3 cok sisim 3 4 gundur sisken ayakların kasiniyormu
felaket bi kasintim var benim

2 kupa ictim ve sadece camasir isine girdim şimdilik kandiriyorum kızım sizi onu yaptım bunu yaptim deyip yatiyorum
Saadet zinciri gibi milleti temizlik halkasına dahil edip duruyorsun kız. Bak kahve içsem olur mu diye soruyor kızcağız.. Kendi bir çamaşıra 2 kahveyi götürmüş.
pratik45 ne istiyorsan iç sen, boşver temizliği sancın başlarsa yaparsın temizlik

Cikinca dışarı bence kociskonla. Kafani dagitmak iyi gelir. Bu forumda benim gordugum beklenen gelmiyor gelmesin denen şıp diye geliyor.
Kesınlıkle bırde yanlıs yonlendırme cok oluyor normal dogumda sabır ısı degıl yanı bu devırde herkes sezeryanla pıt pıt dogurunca benımkı nıye gelmedı dıyorsun bende belım agrıyınca dogum olacak sanıyordum gıt gel anam agldı.

Hayırlısı olsun canm, sağlıkla kavuşursunuz inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…