- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
anilar anilarBiz de Ağustos da başladık çocuk istemeye.
Öyle tarih felan dikkat etmiyoruz, sadece korunmuyoruz.
Ben de hemen olmaz zaten bir yıl sürer felan dedim.
Baktık olmadı; Ağustos, Eylül’ün ardından biraz stres oluyor insan.
Dur bi dikkat edelim gün aşırı felan dedik
Kasım Aralık da çok dikkat ettik, artık bıktık nerdeyse gün aşırı gün aşırı
Eşime hamileyim dediğimde, ilk önce inanmadı hemen olmaz ki tarzında takıldı
Kan sonucunu felan gösterdim ikna olması için.
Verdiği cevap; ‘tüm enerjimizi döktük, ne var ne yok çalıştık’ dedi
Arkadaşlarıma hamileyim dediğimde eşin ağladı mı diyorlar
Hani duygusal, romantik anlar felan
Yaaa evet güzel bi an tabi diyorum
Ayak kemigi ne ya? Ayagimizda kemik mi varmis?Günaydın kızlar, çok felaket bi gece geçirdim. Tuvalete kalktim belime feci bi ağrı girdi zaten tüm gece kasilmalarim oluyor dedim heralde doguruyorum o nasıl bi ağrıydı gözümden yaş geldi
Geçen gün benimle aynı haftada bi hamile gördüm kadının ayak kemikleri belli oluyordubenimkiler mayalı poğaça kıvamında. Geceden sabaha da inmiyor artık sırf şu ödemler yüzünden dogurayim ıstıyorum bir an evvel
Teşekkür ederim darısı sizlerin başına olsun zamanı gelince. Önceki bebek ters olduğu için sezeryan vardı. Kasılma hissediyordum o an ağrı yoktu ama bir önceki sabah sancılı kasılmam olmuştu. Doktor sezeryan kesisi riske girer diye sancı görünce hemen aldı.Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş bebeğinizi. Önceden sezeryaniniz mi var? Neden sezeryan yapıldı acaba? Bir de nst de sanci çıkmış ağrınız vs belirtiniz var mıydı sanci kasılma gibi?
2 kupa ictim ve sadece camasir isine girdim şimdilik
Benımde az kaldı gelesı yok bız hala normal ıstıyoruzgrubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
Saka mi gercek mi kiz tam anlamsdim gercekse o kadar bekledin annesi gelir 2 3 gune yagrubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
Cikinca dışarı bence kociskonla. Kafani dagitmak iyi gelir. Bu forumda benim gordugum beklenen gelmiyor gelmesin denen şıp diye geliyor.Benımde az kaldı gelesı yok bız hala normal ıstıyoruzacılmam artar mı bılmıyorum nısanım gelır gıbı gelıyor ama beklıyoruz artık evden cıkmak ıstemıyorum degısık bır sendroma gırdım hakkında hayırlısı
Yaa kuzum doğum tarihlerimizde aynıydı sen aldın bebişini sağlıkla kucağına darısı bize innnşallahh ... rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun aminnn
Maşallah bebişlere grupça çoğalıyoruz sayelerinde sağlıkla büyüsünler inş
@Megatron20
@maydanozsuyu
@Can66
@bir dost
@Sevvaly0109
afroditi
@lavanta111
@nazah35
@adanamerkez
@Ceres2310
@Yigitmoms
@vuslatahasretim
@Muhendisella
@pembepatiks
@artemis_1453
udg06 rabbim sağlıklı hayırlı şekilde ewlatlarınızı büyütmeyi nasip etsin inş
YYazamayalı çok olmş sayfalarda çok birikmişti hepsini okuyamadm
Efelihayat nice mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsn ailenle
37.haftaya kadar raporlu olan ben 36+1de çalışamaz raporu aldm ve dünden beri kasıklarımdaki şiddetli ağrıyla savaşıyorum 2.hamileliğim ama ilkinde yaşamamıştım bunları zorlanıyorm artk pozisyon değişsemde geçmio ağrılar oğluşum kanala yerleşip die düşünüyorm çnkü ptesi kontrolde dr doğum pozisyonu almş dedi ne enfeksiyon ne de mantar sorunu var
sıcaklardan şikayet edilmiş adananın sıcağında kavruluoruz resmen ewdeki 2 klima 24 saat açık resmen bnce burdan iyidir sizin oralar
Şimdi buralarda amazon gibi. Tokyo'da mı yaşıyorum, köyde mi aklım karışıyor ağustos ayında. Her yerde envai çeşit böcek. Tırsak Taci olduğum için evin dört bir yanını değişik böcek ilaçları ile doldurduk. Gece de kalkıp manyak gibi böcek kontrolü yapıyorum.
Bana her kontrolde yapılıyor. Hiç bir değişiklik hissetmedim.
Geçmiş olsun.. Dualarımız sizinle..
Süt ürünlerine de dikkat edin. Özellikle süte.
Ne güzel haber.. Mutlulukla, sağlıkla büyüsün yavrunuz sizlerle birlikte güzel bir ömrü olsun..
Vakit yaklaşmış demiş doktorun canım sevindim tez zamanda gelsinler minikler
Canım hayırlı olsunsağlıkla büyütün bebişinizi ❤
Canım çok şükür sabah biraz tembellik yapmak istemiş sizin ki amin canım
Efelihayat canımmm mutlu yıllar diliyorum sana da nice güzel günlere
gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım
Gözün aydın canım hayırlı olsun
Hepinize çok teşekkür ederim canım Ağustos anneleriGözün aydın canımbizim yerimize de kokla mis kokulunu
Çok tatlısınız yaaanilar anilarbizimkinin de ilk sözü ispat et oldu koskoca ayda tek atışta 90 a gol atınca bende sasirdim tabi.. adet olucam bekliyorum bi umit belki diyorum kandil aksami bol bol dua etmistim 5 gun sonra falan test yaptim. allahimm pozitif sonra kan testi o da pozitif. 1 aralikta ogrendim hamileyim. 7 aralik evlilik yildonumumuzdu. patik aldim paket yaptirdim. hediye diye verdim. bizimki paketi mincikliyor ne aldin yaa falan yapiyoo. bi acti ki patik. yılın şoku tabi. hicbisey diyemedi. sonra ispat et dedi. sonra da aglamaya basladi, oturduk beraber ağladık .
Bende 1 makina çamaşır yıkıyauım sonra bakarım duruma göre2 kupa ictim ve sadece camasir isine girdim şimdilikkandiriyorum kızım sizi onu yaptım bunu yaptim deyip yatiyorum
tesekkurler bebekimmmm hep birlikte insallahEfelihayat doğum günün kutlu olsun Ağustos analarının enerji bombası ❤ nice yıllara minik kuşunla ☺
Dogurmaya 5 kala ben gebe okulunda daha
Eşim de doğru düzgün hiç tepki vermedi diye bir sürü tribe girip adamı deli etmiştim ahahaha
Kizzz biraz daha beklesenn mi azcik dahagrubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
Eneeee bak sen, hadi sağlıkla inşallahgrubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
ayni bend3 cok sisim 3 4 gundur sisken ayakların kasiniyormuGünaydın kızlar, çok felaket bi gece geçirdim. Tuvalete kalktim belime feci bi ağrı girdi zaten tüm gece kasilmalarim oluyor dedim heralde doguruyorum o nasıl bi ağrıydı gözümden yaş geldi
Geçen gün benimle aynı haftada bi hamile gördüm kadının ayak kemikleri belli oluyordubenimkiler mayalı poğaça kıvamında. Geceden sabaha da inmiyor artık sırf şu ödemler yüzünden dogurayim ıstıyorum bir an evvel
Saadet zinciri gibi milleti temizlik halkasına dahil edip duruyorsun kız. Bak kahve içsem olur mu diye soruyor kızcağız..2 kupa ictim ve sadece camasir isine girdim şimdilikkandiriyorum kızım sizi onu yaptım bunu yaptim deyip yatiyorum
Kesınlıkle bırde yanlıs yonlendırme cok oluyor normal dogumda sabır ısı degıl yanı bu devırde herkes sezeryanla pıt pıt dogurunca benımkı nıye gelmedı dıyorsunCikinca dışarı bence kociskonla. Kafani dagitmak iyi gelir. Bu forumda benim gordugum beklenen gelmiyor gelmesin denen şıp diye geliyor.
Hayırlısı olsun canm, sağlıkla kavuşursunuz inşAllahgrubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?