2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2017 de evlendik.ben.cocuga biraz sicak.bakmiyordum zamani gelince.3 yil.sonra falan.filan 1 sene bitince basladi esim.cocuk.çocuk neyse birinci ay olmadi.cok.sukur ikinci ay oldu poncik esime haber vermem.bomba ilk deneme basarisiz olmak eşimin tepkisi ben.demiştim.ha deyincre olmuyor bak bak.yasin 31 ustu zaten gömdü ikinci ay olunca pozitif aradım telefonla hamileyim oyle mi.dedi.sadece gayet odunumsu geldi bakti.sonuca biraz hafif duygulandı ama.belli.etmedi simdi.duruyor.cocugu istemiyordun diye.diye deyip duruyor

Ahhhh bu tecrübeler altın değerinde
Bol Sütlü, gazsız günleriniz başlasın inşallah evinizde.

Hahaha içtim şimdi, zaten başak burcu annem aradı ben geleceğim sen bişey yapma diye başak burcu işte kendimi yorup bayram öncesi doğuracağım diye korkuyor, planlı kadın bozulmasın istiyor
Kesin bayram öncesi gelip annemin bütün planlarını alt üst edecek bu bebe

Temizlik zinciri güzel tabir ama ben her sabah 14gr kahve demleyip bol sütle 3 kupa iciyorum. Malum kahvalti sevmiyorum, sirf ilaclari iceyim ve hamileyim diye agzima bisiler atiyorum.

Ayrica tam tamina 2 sarkida dans ettim. Bence güzel hareket

Ya annem dün telefonda diyor ki aldigi muhteşem (!) mavi kabin disina jelatin alacakmisim, bir de mavi kurdele ile paketleyecekmisim. Ya ne ugrasicam dedim zaten kapagi acik olmayacak mi icinde cikolata varken. Yok öyle hastaneye gitmezmis. Bak hele bak. O hastaneye giderse dua et sen diyemedim, hala cikolata siparis etmedim ve esyalar bagaja konmadi

Saka mi gercek mi kiz tam anlamsdim gercekse o kadar bekledin annesi gelir 2 3 gune ya
gercek canim yarin 12 30 da ameliyata gircem. sorun beklemek degil ben normal doguma hazir hissetmiyorum kendimi, dun kontrolden cikinca agladim ben yapamicam galiba diye cunku kendimi biliyorum..

gercek canim yarin 12 30 da ameliyata gircem. sorun beklemek degil ben normal doguma hazir hissetmiyorum kendimi, dun kontrolden cikinca agladim ben yapamicam galiba diye cunku kendimi biliyorum..
Kuzum.uzulme sakin ol.gecicek Allah kolaylık versin dualarimiz.seninle iyi dusun strss yapma

kolestaz mi ne vardi ondan korkamaya basladim baska ne belirtisi vardiki olanlarda vardi bi kac dogum yapan anned2
Evet ben o yazdıkları zamanda kaşınıyordum. Dönem dönem geliyor demek ki. Tahlil yaptırmıştım bişey çıkmamıştı.
Kan hacmimiz arttığı için olabilir. Zaten vücutlarımıza olmayan kalmadı. Ödem,çatlak, kaşıntı..... Kafalar zaten yerinde değil El ayak koordinasyonu sıfır
Çocuk konusunda , Vücudum bozulsun istemiyooooaaaarum diye ağzının yaya yaya konuşan tipleri anlamaya başladım gibi

Ya sanırım her anneye bir Başak burcu yardımcı lazım keşke sürekli bana yardım etmek isteyen birileri olsa, annem 65 yaşında ve dizleri çok ağrıyor yine de bişeyler yapmaya çalışıyor saolsun.. ama daha aktif hareketli iş yapmayı seven akrabalar bulmam gerekiyor

Tamam dans ettiysen sorun yok
dans çok önemli çünkü

Sevgili sezaryan olan anneler tavsiyelerinizi eksik etmeyin buradan agrilariniz nasildi rahatlatmak için bir yöntem var mı sütünüz geldi mi gelmediyse ne yaptınız sizlerden tavsiye bekliyorum saygılarımla

udg06 biberon icin pismanim yazmış annem hastanede mamada verseler siringayla verirler dedi diye koymamistim ben napsam koysam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…