Evet canm ilki sezaryendi 40 hafta doldu gelmedi, sıfır sancı ve açılmasız yatış yapmıştı doktorum maalesef suni verdiler 23 saat 2 cm açıklıkta kaldım zordu benim için,
Üstüne 2 kayıp yaşayınca, ssvd gibi bir maceraya atılmayı göze alamadım, yoksa denemek isterdim, ama doktorumda tecrübeli değil bu konuda. Normal olmaz dedi ben de çok üstünde durmadım zaten.
Biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde ovulasyon testi aldık. Benim regl döngüm 30 günde bir olduğu için internetteki 13. gün vs yumurtlama günüme denk gelmiyormuş. Orada yazan tarihlerin dışında bir tarihti. Bu test sayesinde hemen bebeğimiz oldu. Gerçekten çok iyi bir testmiş çünkü sadece 1 gün uygun.
Evet canm ilki sezaryendi 40 hafta doldu gelmedi, sıfır sancı ve açılmasız yatış yapmıştı doktorum maalesef suni verdiler 23 saat 2 cm açıklıkta kaldım zordu benim için,
Üstüne 2 kayıp yaşayınca, ssvd gibi bir maceraya atılmayı göze alamadım, yoksa denemek isterdim, ama doktorumda tecrübeli değil bu konuda. Normal olmaz dedi ben de çok üstünde durmadım zaten.
Sevgili sezaryan olan anneler tavsiyelerinizi eksik etmeyin buradan agrilariniz nasildi rahatlatmak için bir yöntem var mı sütünüz geldi mi gelmediyse ne yaptınız sizlerden tavsiye bekliyorum saygılarımla
udg06
biberon icin pismanim yazmış annem hastanede mamada verseler siringayla verirler dedi diye koymamistim ben napsam koysam mi
Günaydın kızlar, çok felaket bi gece geçirdim. Tuvalete kalktim belime feci bi ağrı girdi zaten tüm gece kasilmalarim oluyor dedim heralde doguruyorum o nasıl bi ağrıydı gözümden yaş geldi
Geçen gün benimle aynı haftada bi hamile gördüm kadının ayak kemikleri belli oluyordu benimkiler mayalı poğaça kıvamında. Geceden sabaha da inmiyor artık sırf şu ödemler yüzünden dogurayim ıstıyorum bir an evvel
Ya sanırım her anneye bir Başak burcu yardımcı lazım keşke sürekli bana yardım etmek isteyen birileri olsa, annem 65 yaşında ve dizleri çok ağrıyor yine de bişeyler yapmaya çalışıyor saolsun.. ama daha aktif hareketli iş yapmayı seven akrabalar bulmam gerekiyor
Biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde ovulasyon testi aldık. Benim regl döngüm 30 günde bir olduğu için internetteki 13. gün vs yumurtlama günüme denk gelmiyormuş. Orada yazan tarihlerin dışında bir tarihti. Bu test sayesinde hemen bebeğimiz oldu. Gerçekten çok iyi bir testmiş çünkü sadece 1 gün uygun.
Günaydınlarrr, @ikuayko bi kahve içip öyle başlasak olur mu? Nerden başlıyacağımı bilmiyorum bende afroditi
ödemlerin ne durumda, şimdi 2 numara büyümüş ayağımı görünce aklıma geldi, (ne olur balon gibi söndüm de)
Canim direkt dogumdan sonra 6 7kilo fln gitti simdi sen sorunca 36 numara ev terliklerimi denedim ayagim girdi valla ama tabi biraz tombikler hala bol bol su iciyorum wcye gidiyorum ve deli gibi terliyorum ekmek yemiyorum ama biraz tatliya düştüm emzirdikten sonra canm biseyler cekiyo hep. odemleri aticaz umutsuzluk yok
Canim direkt dogumdan sonra 6 7kilo fln gitti simdi sen sorunca 36 numara ev terliklerimi denedim ayagim girdi valla ama tabi biraz tombikler hala bol bol su iciyorum wcye gidiyorum ve deli gibi terliyorum ekmek yemiyorum ama biraz tatliya düştüm emzirdikten sonra canm biseyler cekiyo hep. odemleri aticaz umutsuzluk yok
Senin düzenlidir adetin ondan denk gelmiştir maşallah. onigirichan
ın periyodu uzunmuş mesela normal 28 gün olarak düşünürsek. Zaten her ay da birbirini tutmuyor.
Kolaylık bence. Diğerine aklında bulunsun
Senin düzenlidir adetin ondan denk gelmiştir maşallah. onigirichan
ın periyodu uzunmuş mesela normal 28 gün olarak düşünürsek. Zaten her ay da birbirini tutmuyor.
Kolaylık bence. Diğerine aklında bulunsun