2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sende mı sezeryan
Evet canm ilki sezaryendi 40 hafta doldu gelmedi, sıfır sancı ve açılmasız yatış yapmıştı doktorum maalesef suni verdiler 23 saat 2 cm açıklıkta kaldım zordu benim için,
Üstüne 2 kayıp yaşayınca, ssvd gibi bir maceraya atılmayı göze alamadım, yoksa denemek isterdim, ama doktorumda tecrübeli değil bu konuda. Normal olmaz dedi ben de çok üstünde durmadım zaten.

Biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde ovulasyon testi aldık. Benim regl döngüm 30 günde bir olduğu için internetteki 13. gün vs yumurtlama günüme denk gelmiyormuş. Orada yazan tarihlerin dışında bir tarihti. Bu test sayesinde hemen bebeğimiz oldu. Gerçekten çok iyi bir testmiş çünkü sadece 1 gün uygun.

Iyı yapmıssın canm basın sagolsun kayıplar ıcın.benım de sonum öyle olmaz ınsallah 2 cm acılma var dr eve gıt kontrol gununde gel dedı

Şırınga ile epey zor oluyor. Yarısı boşa gidiyor ve hava yutuyor. Hiç biberon vermeyi tercih etmezsen tabiki saygı duyuyorum ama ben zorlandım

Gecmis olsun senin haftanda ayak kemiklei gorunen hamile cakma hamiledir yaa

Çok yok ki 18-20 Ağustos sezaryen olcam kısmetse, 20 gün kaldı çabuk karar vermem gerenkli

Ama 18-20 Ağustos yaparsan başak yardımcını doğuramazsın

Son ay ben de o testi yaparak gününü bulmuştum ve herkese tavsiye ediyorum.
Gerçekten mucize ayda 1 günümüz var.

Canim direkt dogumdan sonra 6 7kilo fln gitti simdi sen sorunca 36 numara ev terliklerimi denedim ayagim girdi valla ama tabi biraz tombikler hala bol bol su iciyorum wcye gidiyorum ve deli gibi terliyorum ekmek yemiyorum ama biraz tatliya düştüm emzirdikten sonra canm biseyler cekiyo hep. odemleri aticaz umutsuzluk yok

Son ay ben de o testi yaparak gününü bulmuştum ve herkese tavsiye ediyorum.
Gerçekten mucize ayda 1 günümüz var.
Kiz ben regl.oncesi 1 hafta sonrası 1 hafta diye kabaca denedim oldu kiz alalim insallah digerine

Allahhimmm fiona olmayacazzz agzin bal yesin.minnos.kime.benziyor.kizz

Kiz ben regl.oncesi 1 hafta sonrası 1 hafta diye kabaca denedim oldu kiz alalim insallah digerine
Senin düzenlidir adetin ondan denk gelmiştir maşallah.
onigirichan ın periyodu uzunmuş mesela normal 28 gün olarak düşünürsek. Zaten her ay da birbirini tutmuyor.
Kolaylık bence. Diğerine aklında bulunsun

Valla guzel biseymis aynen alırız insallah senin safak kaç is günü canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…