2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dikis agrilari agri kesici falan veriyolar ama benm gibi gaz sancisi ve kabizligin olursa bol bol yuruyus ve masaj surekli kendimi ovdurdum hastanede anneme esime sirtimi karnimi masaj yaptilar gazdan yuruyemiyodum sirtima kadr agrisi vuruyodu masaj baya iyi geldi. Bi de Bol bol sivi tuketiceksin..

Ben sanirim sanci cektigim icin bilemiyorum hemen sutum geldi dogumdan sonra emzirdim direkt ama tabi foldur fosur bekleme minik minik geliyo emzir az geliyo falan deme. Hastanedeki ilk gece cok agrim vardi ve bebis doymadi anladim bebk hemsiresine mama vermesini soyledm siringayla vermisler. Biberon kullanmiyoruz dediler yanima almistm bn. Sonra hep emzirdim hic mama vermedim bi daha suan inege baglamis durumdayim. Ciglik atiyodum memeyi verirken ama yine de direndim emzirdim. Simdi daha rahatim cok sukur.

Allahhimmm fiona olmayacazzz agzin bal yesin.minnos.kime.benziyor.kizz
Suratini elini ayagini bana benzetiyolar kafa yapisi ve bacaklar baba diyorlar herkes baska bisey diyo ben henuz net değilim ama dudaklar net ben dualar esliginde gozlerinin de benm gibi olmasini bekliyorum

Yaaa koptum bidr bak dikkat et evine aldigi misafirlere itinayla isini yaptiriyo kiz bildigin pusu kuruyo bu hepimize bebegini gormeye gitsek birimizin eline camsil birimizin eline saribez vericek

Merakla bekliyoruz

B Bluemom44 dogurdun mu bacım ses ver

Annem kayısı hoşafı yapacakmış tuvalete rahat cikabileyim diye inşallah ise yarar cok teşekkür ederim cok kafama takılıyor sezaryan sonrasi süreç siz söyleyince rahatlıyorum

kiyafet olarak kac tane gecelik almistin yanina yada pijama takimi vs. bir de ben aldigim geceligi denedim ama biraz dar geliyoo ameliyattan sonra rahat olur mu bana

Annem kayısı hoşafı yapacakmış tuvalete rahat cikabileyim diye inşallah ise yarar cok teşekkür ederim cok kafama takılıyor sezaryan sonrasi süreç siz söyleyince rahatlıyorum
Aa evetkayisi hosafini unuttum ben sansa evde kaynatmistm o gece sancilandim. hemen evden getirdiler kayisi gaz yaparsa incir kaynattir ya da sicak suda bekletip ye suyunu ic o da iyi geliyo

Yaaa koptum bidr bak dikkat et evine aldigi misafirlere itinayla isini yaptiriyo kiz bildigin pusu kuruyo bu hepimize bebegini gormeye gitsek birimizin eline camsil birimizin eline saribez vericek
valla kız yattığı yerden gaza getirmeye çalışıyor bizi. Allah tan işteyim de zaman yok temizliğe

kiyafet olarak kac tane gecelik almistin yanina yada pijama takimi vs. bir de ben aldigim geceligi denedim ama biraz dar geliyoo ameliyattan sonra rahat olur mu bana
2 gecelik 1 pijama aldim. Gecelikler oldu dar gelmedi. Ilk gece biraz usudum diye pijamayi giyeyim dedim alti dar geldi ve hic rahat edemedim darladi beni. Lcwden L beden almistm
Bi de kizlar en buyuk pişmanlığım evde ve disarda giyecek lohusa elbiseleri almamak oldu emzirme ozellikli 2 3elbisem olsa cok iyi olurdu simdi ne ara cikip alicam bilmiyorum kendime cok kizginim. 2 gecelik almistm iste hastane icin onlarla takılıyorum 3 gundur

Sen iyice costun yaa dogurunca gorucem seni
Maksimum ne olabilir yani dogurunca? Korkmuyorum hain kurttan!
Ay iftiraya bak! O temizlik yapan bana anne esime baba diyen bir arkadasimiz, krndi diyor ben gelip yapayim sen is yapma diye kiza yatak odalarinin camlarini sildirip yikanmis perdelerini taktirdim bi tek dilinize düştüm ayol. Evelki gün 25 yıllık arkadasim geldi yine yatak yorgani ben cikardim verdim, bi tek yemegini kendi koydu. Şimdi onun nevresimler vs makinede. Gorumcem bile diyo gelim yapim diye de yok diyorum.
Ama evladim neredeyse 2 haftada bir geldi kedi tuvaleti icin, hakkını odeyemem onun

Neyse bi makina kurudu katlandi, ikinci kurutucu bitti, ucuncu makinayi da kurutur sonra yastiklari atarim makineye. Yerleri de supurdum simdi siliyorum. Makinayi da esim bosaltti kendine yemek hazirlarken, onu da doldurup tezgahi temizledim mi kendimi serin sulara atarim daha da is yapmam bugun yeter.
Kocam da dedi bak is yapiyosun belin agriycak yine yapma, ay ben şok

Gözün aydın canım.Rabbim evladınla hayırlı ömürler nasip etsin inşallah❤

Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil

bana da geçen gün oldu. Sıcak çok iyi geliyor. Sıcak havlu, sıcak su torbası ya da duş altında sıcak uygulayıp masaj yap. Sonra pompa ile boşalt. DüzEliyor.

Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Canm ılık su ile kompres yap. Mutfak havluları oluyor onları ılık suya batırıp göğsüne koy. Sağma makinan varsa, sağ rahatlasın, süt birikirse Mastit olursun, ateş ağrı yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…