Dikis agrilari agri kesici falan veriyolar ama benm gibi gaz sancisi ve kabizligin olursa bol bol yuruyus ve masaj surekli kendimi ovdurdum hastanede anneme esime sirtimi karnimi masaj yaptilar gazdan yuruyemiyodum sirtima kadr agrisi vuruyodu masaj baya iyi geldi. Bi de Bol bol sivi tuketiceksin..Sevgili sezaryan olan anneler tavsiyelerinizi eksik etmeyin buradan agrilariniz nasildi rahatlatmak için bir yöntem var mı sütünüz geldi mi gelmediyse ne yaptınız sizlerden tavsiye bekliyorum saygılarımla
@udg06 biberon icin pismanim yazmış annem hastanede mamada verseler siringayla verirler dedi diye koymamistim ben napsam koysam mi
Allahhimmm fiona olmayacazzzagzin bal yesin.minnos.kime.benziyor.kizz
Yaaa koptumSaadet zinciri gibi milleti temizlik halkasına dahil edip duruyorsun kız. Bak kahve içsem olur mu diye soruyor kızcağız..Kendi bir çamaşıra 2 kahveyi götürmüş.
@pratik45 ne istiyorsan iç sen, boşver temizliği sancın başlarsa yaparsın temizlik
Merakla bekliyoruzHepinize çok teşekkür ederim canım Ağustos annelerialıntılayamadığım varsa kusuruma bakmayın. Eve geçince foruma daha iyi bakarım diye umuyorum ama hastane ortamı sıkıcı biraz. Bu arada yararlı olabilecek bir kaç tecrübe:sabahlık kullanamadım çok sıcak oldu. Yanıma biberon almadığıma pişman oldum süt henüz gelmedi bebişi beslemek zor oldu mama takviyesi yapmam gerekti. Hasta bezi hastane verdi 3 tane kullandım. Pede geçtim. Detaylı anlatırım olup bitenleri. Hepinize sevgiler ve tabiki zamanında hayırlı doğumlar dilerim. Halihazırda doğurmuş olan arkadaşlara bol sütlü günler mutlu huzurlu bebişler dilerim
Annem kayısı hoşafı yapacakmış tuvalete rahat cikabileyim diye inşallah ise yararDikis agrilari agri kesici falan veriyolar ama benm gibi gaz sancisi ve kabizligin olursa bol bol yuruyus ve masaj surekli kendimi ovdurdum hastanede anneme esime sirtimi karnimi masaj yaptilar gazdan yuruyemiyodum sirtima kadr agrisi vuruyodu masaj baya iyi geldi. Bi de Bol bol sivi tuketiceksin..
Ben sanirim sanci cektigim icin bilemiyorum hemen sutum geldi dogumdan sonra emzirdim direkt ama tabi foldur fosur bekleme minik minik geliyo emzir az geliyo falan deme. Hastanedeki ilk gece cok agrim vardi ve bebis doymadi anladim bebk hemsiresine mama vermesini soyledm siringayla vermisler. Biberon kullanmiyoruz dediler yanima almistm bn. Sonra hep emzirdim hic mama vermedim bi daha suan inege baglamis durumdayim. Ciglik atiyodum memeyi verirken ama yine de direndim emzirdim. Simdi daha rahatim cok sukur.
kiyafet olarak kac tane gecelik almistin yanina yada pijama takimi vs. bir de ben aldigim geceligi denedim ama biraz dar geliyoo ameliyattan sonra rahat olur mu banaCanim direkt dogumdan sonra 6 7kilo fln gitti simdi sen sorunca 36 numara ev terliklerimi denedim ayagim girdi valla ama tabi biraz tombikler hala bol bol su iciyorum wcye gidiyorum ve deli gibi terliyorum ekmek yemiyorum ama biraz tatliya düştüm emzirdikten sonra canm biseyler cekiyo hep. odemleri aticaz umutsuzluk yok
Aa evetkayisi hosafini unuttum ben sansa evde kaynatmistm o gece sancilandim. hemen evden getirdilerAnnem kayısı hoşafı yapacakmış tuvalete rahat cikabileyim diye inşallah ise yararcok teşekkür ederim cok kafama takılıyor sezaryan sonrasi süreç siz söyleyince rahatlıyorum
Kız karar veremiyorum 18.08.19. Hem Pazar’a geliyor tatil günü.Güzel değil mi?
Yaaa koptumbidr bak dikkat et evine aldigi misafirlere itinayla isini yaptiriyo kiz bildigin pusu kuruyo bu hepimize bebegini gormeye gitsek birimizin eline camsil birimizin eline saribez vericek
2 gecelik 1 pijama aldim. Gecelikler oldu dar gelmedi. Ilk gece biraz usudum diye pijamayi giyeyim dedim alti dar geldi ve hic rahat edemedim darladi beni. Lcwden L beden almistmkiyafet olarak kac tane gecelik almistin yanina yada pijama takimi vs. bir de ben aldigim geceligi denedim ama biraz dar geliyoo ameliyattan sonra rahat olur mu bana
Evet ya ama doktor 20 sonrasını bekleyemeyiz zaten ileri gözüküyor 20 bile çok dediAma 18-20 Ağustos yaparsan başak yardımcını doğuramazsın
Maksimum ne olabilir yani dogurunca? Korkmuyorum hain kurttan!Sen iyice costun yaa dogurunca gorucem seni
Ay iftiraya bak! O temizlik yapan bana anne esime baba diyen bir arkadasimiz, krndi diyor ben gelip yapayim sen is yapma diye kiza yatak odalarinin camlarini sildirip yikanmis perdelerini taktirdim bi tek dilinize düştüm ayol. Evelki gün 25 yıllık arkadasim geldi yine yatak yorgani ben cikardim verdim, bi tek yemegini kendi koydu. Şimdi onun nevresimler vs makinede. Gorumcem bile diyo gelim yapim diye de yok diyorum.Yaaa koptumbidr bak dikkat et evine aldigi misafirlere itinayla isini yaptiriyo kiz bildigin pusu kuruyo bu hepimize bebegini gormeye gitsek birimizin eline camsil birimizin eline saribez vericek
Sütü sag canım bebek ememıs sütün bırıkmıs gögüslerıneGöğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Ben. Masaj yapman lazim sicak havlu koy ve sagmaya basla memelerini link aticam sana masaj icinGöğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Temmuz annelerinden gördüğüm sütü sağın, sicak suyla yikayin her gun memeleri, mastite dikkat edin.Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Teşekkür ederim darısı sizlerin başına olsun zamanı gelince. Önceki bebek ters olduğu için sezeryan vardı. Kasılma hissediyordum o an ağrı yoktu ama bir önceki sabah sancılı kasılmam olmuştu. Doktor sezeryan kesisi riske girer diye sancı görünce hemen aldı.
Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Canm ılık su ile kompres yap. Mutfak havluları oluyor onları ılık suya batırıp göğsüne koy. Sağma makinan varsa, sağ rahatlasın, süt birikirse Mastit olursun, ateş ağrı yapar.Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?