Benimki de silerim demişti üst dolapları hala silecek. Allahtan camları sildi de onları tekrar söylemeye gerek kalmadı. Dolapları siler misin dediğimde temiz işte. Sen kendine iş çıkartıyorsun diyor ya bu adamlar neden bizim gibi göremiyor. :))Belki fakiriz o yüzden yardimci cagiramiyoruz ayıp ayıp hava atiuor bir de
Holdeki dolap öyle. Parmak izi degil ama bu baya ilerlemiskaslı kocamdan destek istiycem ve yaparim diyip yapmiycak. Resmen kahinim
Benimki de Allah anali babali buyutsun mu denir ne denir demisti.
dusaa gir canim sicak su belki rahatlatir bol emzirmeye calis yada sağ süt birikince oyle oluyorGöğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
hehehheh artık ben de sıkıldım saymaktanValla guzel biseymis aynen alırız insallahsenin safak kaç is günü canim
MaşallahMaksimum ne olabilir yani dogurunca? Korkmuyorum hain kurttan!
Ay iftiraya bak! O temizlik yapan bana anne esime baba diyen bir arkadasimiz, krndi diyor ben gelip yapayim sen is yapma diye kiza yatak odalarinin camlarini sildirip yikanmis perdelerini taktirdim bi tek dilinize düştüm ayol. Evelki gün 25 yıllık arkadasim geldi yine yatak yorgani ben cikardim verdim, bi tek yemegini kendi koydu. Şimdi onun nevresimler vs makinede. Gorumcem bile diyo gelim yapim diye de yok diyorum.
Ama evladim neredeyse 2 haftada bir geldi kedi tuvaleti icin, hakkını odeyemem onun ❤
Neyse bi makina kurudu katlandi, ikinci kurutucu bitti, ucuncu makinayi da kurutur sonra yastiklari atarim makineye. Yerleri de supurdum simdi siliyorum. Makinayi da esim bosaltti kendine yemek hazirlarken, onu da doldurup tezgahi temizledim mi kendimi serin sulara atarim ☺ daha da is yapmam bugun yeter.
Kocam da dedi bak is yapiyosun belin agriycak yine yapma, ay ben şok
Canım duşa gir sıcak suyla göğüslerine masaj yap sonra göğüs ucu kremini sür göğüs kalkanlarını tak yumşasın uçların rahatların bende ağlayarak emziriyodum çok canım yanıyodu geçti şükürGöğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Yaa bana dolapları sildirdi hatun kahve içiyor aşk olsun yani :)))2 kupa ictim ve sadece camasir isine girdim şimdilikkandiriyorum kızım sizi onu yaptım bunu yaptim deyip yatiyorum
Zor surecler geçirmişsiniz. Inş bu gebeliginiz sağlıklı sonuclanir. Ölü doğan bebeklerinize otopsi genetik test vs yapıldı mi?
Denicem hemen İnşaAllah işe yarar nolur yarasın
Ayağa girdiyse sıkıntı yok, umudumuzsun güzel gelişmeleri yaz bizeCanim direkt dogumdan sonra 6 7kilo fln gitti simdi sen sorunca 36 numara ev terliklerimi denedim ayagim girdi valla ama tabi biraz tombikler hala bol bol su iciyorum wcye gidiyorum ve deli gibi terliyorum ekmek yemiyorum ama biraz tatliya düştüm emzirdikten sonra canm biseyler cekiyo hep. odemleri aticaz umutsuzluk yok
Yine altın gibi bir tavsiyeBi de kizlar en buyuk pişmanlığım evde ve disarda giyecek lohusa elbiseleri almamak oldu emzirme ozellikli 2 3elbisem olsa cok iyi olurdu simdi ne ara cikip alicam bilmiyorum kendime cok kizginim.
Aynısı kaynımda da varEvet ya ama doktor 20 sonrasını bekleyemeyiz zaten ileri gözüküyor 20 bile çok dediAslan olsun ya kocam da Aslan.
Gerçi arada Öküz — Aslan arası gidip geliyor..
Ben devamli ishalim canim ishal sancisi oluyo hatta dogum sanip toparlaniyorum yine kendimi tuvalette buluyorum bazilarinda normalmis gunde ,3 ya da 4 kez oluyoKızlar ben çok hastayım ya.Hem ishal, hem mide bulantısı. Normalde kontrolüm yarın, doktorumu bugün aradım, gene istersen gel ama günde atıyorum 10 kez tuvalete çıkmıyorsan normal karşılıyoruz bu dönemde dedi. Ama gerçekten sıkıldım yani iki üç günde bir karın ağrısıyla uyanıyorum, bazen de istifra ediyorum. Bunu yaşayan var mı?
Canımm okuyrm aslnda ama çok yoğun gunlerim doktor bakma olayina grmstm ki kendi doktrmla bir daha konuşunca bugün rahatldm. Şimdi hastaneden eve donyrm varınca yazcm uzunca
Su karindaki asiri baski hissi hemen gidiyo mu yoksa yine beklicek miyiz canim ben onu merak ediyorum cokCanim direkt dogumdan sonra 6 7kilo fln gitti simdi sen sorunca 36 numara ev terliklerimi denedim ayagim girdi valla ama tabi biraz tombikler hala bol bol su iciyorum wcye gidiyorum ve deli gibi terliyorum ekmek yemiyorum ama biraz tatliya düştüm emzirdikten sonra canm biseyler cekiyo hep. odemleri aticaz umutsuzluk yok
Çünkü onlar görmüyor. Böyle yerde bi öbek saç tüy olmasi lazim ki aha da temizlik vakti gelmis desinler.Benimki de silerim demişti üst dolapları hala silecek. Allahtan camları sildi de onları tekrar söylemeye gerek kalmadı. Dolapları siler misin dediğimde temiz işte. Sen kendine iş çıkartıyorsun diyor ya bu adamlar neden bizim gibi göremiyor. :))
Bi makina acik renkler bi makina siyahlar bi makina kalan arkadasin carsafi pijamasi simdi benim yastik. Hamilelikte burun nasil kapaniyorsa yastigim kokmus resmenMaşallah, ne yıkıyorsun o kadar öyle? Zaten evden çıkmıyorsun
İste tatli dilinle espirituelliginle kadinlari agina dusurmussun kendin diyosunAy iftiraya bak! O temizlik yapan bana anne esime baba diyen bir arkadasimiz, krndi diyor ben gelip yapayim sen is yapma diye kiza yatak odalarinin camlarini sildirip yikanmis perdelerini taktirdim bi tek dilinize düştüm ayol. Evelki gün 25 yıllık arkadasim geldi yine yatak yorgani ben cikardim verdim, bi tek yemegini kendi koydu. Şimdi onun nevresimler vs makinede. Gorumcem bile diyo gelim yapim diye de yok diyorum.
Ama evladim neredeyse 2 haftada bir geldi kedi tuvaleti icin, hakkını odeyemem onun ❤
Neyse bi makina kurudu katlandi, ikinci kurutucu bitti, ucuncu makinayi da kurutur sonra yastiklari atarim makineye. Yerleri de supurdum simdi siliyorum. Makinayi da esim bosaltti kendine yemek hazirlarken, onu da doldurup tezgahi temizledim mi kendimi serin sulara atarim ☺ daha da is yapmam bugun yeter.
Kocam da dedi bak is yapiyosun belin agriycak yine yapma, ay ben şok
Kahve ictim kola ictim simdi soda iciyorum. Yaniyoruz Fuat abi! Kurutma da alttan odunu veriyor habireYaa bana dolapları sildirdi hatun kahve içiyor aşk olsun yani :)))
Ütü yapmayin. Ütü kötü birisi.Utulere elim gitmiyooo hawa asiri sicak yaaa kuruyanlari topladim o.bile mahvetti beni
Yaz yavrum bakalim ne dedi senin doktorCanımm okuyrm aslnda ama çok yoğun gunlerim doktor bakma olayina grmstm ki kendi doktrmla bir daha konuşunca bugün rahatldm. Şimdi hastaneden eve donyrm varınca yazcm uzunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?