2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki de silerim demişti üst dolapları hala silecek. Allahtan camları sildi de onları tekrar söylemeye gerek kalmadı. Dolapları siler misin dediğimde temiz işte. Sen kendine iş çıkartıyorsun diyor ya bu adamlar neden bizim gibi göremiyor. :))

Maşallah , ne yıkıyorsun o kadar öyle? Zaten evden çıkmıyorsun

Ay iftiraya bak! O temizlik yapan bana anne esime baba diyen bir arkadasimiz, krndi diyor ben gelip yapayim sen is yapma diye kiza yatak odalarinin camlarini sildirip yikanmis perdelerini taktirdim bi tek dilinize düştüm ayol. Evelki gün 25 yıllık arkadasim geldi yine yatak yorgani ben cikardim verdim, bi tek yemegini kendi koydu. Şimdi onun nevresimler vs makinede. Gorumcem bile diyo gelim yapim diye de yok diyorum.
Ama evladim neredeyse 2 haftada bir geldi kedi tuvaleti icin, hakkını odeyemem onun ❤

Neyse bi makina kurudu katlandi, ikinci kurutucu bitti, ucuncu makinayi da kurutur sonra yastiklari atarim makineye. Yerleri de supurdum simdi siliyorum. Makinayi da esim bosaltti kendine yemek hazirlarken, onu da doldurup tezgahi temizledim mi kendimi serin sulara atarim ☺ daha da is yapmam bugun yeter.
Kocam da dedi bak is yapiyosun belin agriycak yine yapma, ay ben şok
[/QUOTE]
İste tatli dilinle espirituelliginle kadinlari agina dusurmussun kendin diyosun evet ben de utulerimin basina gecim behlul kacar

Göğüslerim taş gibi oldu bebeğimi emziremiyorum, ağrıdan duramıyorum. Başkna böyle bişey gelen var mı? Dayanılacak gibi değil
Canım duşa gir sıcak suyla göğüslerine masaj yap sonra göğüs ucu kremini sür göğüs kalkanlarını tak yumşasın uçların rahatların bende ağlayarak emziriyodum çok canım yanıyodu geçti şükür

Zor surecler geçirmişsiniz. Inş bu gebeliginiz sağlıklı sonuclanir. Ölü doğan bebeklerinize otopsi genetik test vs yapıldı mi?

Amin insallah
Ewt 3 tanesi patolojiye gonderildi hiç bi sorun yok denildi. 17 haftalik olan kız bebegimde kalbi durmustu ama dusurulmeden karnimdan,göbek deligimin kenarindan siringayla girdiler hem bebekten hem eşinden parça alındı genetik araştırmaya gönderildi. Çünkü bebek ilaçla düsürüldugu için mikrop kapıyo bişi anlasilmiyo dedi. İstanbula gönderilmişti 20 gun sonra sonuçlar çıktığında hiç binsorun yok dediler.

Ayağa girdiyse sıkıntı yok, umudumuzsun güzel gelişmeleri yaz bize7 kiloda güzel gitmiş maşallah analı kıza

Kızlar ben çok hastayım ya. Hem ishal, hem mide bulantısı. Normalde kontrolüm yarın, doktorumu bugün aradım, gene istersen gel ama günde atıyorum 10 kez tuvalete çıkmıyorsan normal karşılıyoruz bu dönemde dedi. Ama gerçekten sıkıldım yani iki üç günde bir karın ağrısıyla uyanıyorum, bazen de istifra ediyorum. Bunu yaşayan var mı?

Bi de kizlar en buyuk pişmanlığım evde ve disarda giyecek lohusa elbiseleri almamak oldu emzirme ozellikli 2 3elbisem olsa cok iyi olurdu simdi ne ara cikip alicam bilmiyorum kendime cok kizginim.
Yine altın gibi bir tavsiye teşekkür ederim canım.
şimdi yazdığın gibi tshirt sipariş ettim internetten. Geçen arkadaşım ile görüştük cafede otururken emzirdi çocuğunu örtüsünü örttü üstündeki de emzirme özellikle bir tshirttü hiç bir yeri gözükmedi. Bak o zaman almak aklıma gelmemişti.

Ben devamli ishalim canim ishal sancisi oluyo hatta dogum sanip toparlaniyorum yine kendimi tuvalette buluyorum bazilarinda normalmis gunde ,3 ya da 4 kez oluyo

Su karindaki asiri baski hissi hemen gidiyo mu yoksa yine beklicek miyiz canim ben onu merak ediyorum cok

Çünkü onlar görmüyor. Böyle yerde bi öbek saç tüy olmasi lazim ki aha da temizlik vakti gelmis desinler.
Maşallah , ne yıkıyorsun o kadar öyle? Zaten evden çıkmıyorsun
Bi makina acik renkler bi makina siyahlar bi makina kalan arkadasin carsafi pijamasi simdi benim yastik. Hamilelikte burun nasil kapaniyorsa yastigim kokmus resmen
Yaz ya cok ust baş degistiriyoruz.
İste tatli dilinle espirituelliginle kadinlari agina dusurmussun kendin diyosun evet ben de utulerimin basina gecim behlul kacar
[/QUOTE]
O tatli dilinnn guler yuzunnn inan ki yurek hoplatiyor

Ben asla tatli dilli olmadim
Yaa bana dolapları sildirdi hatun kahve içiyor aşk olsun yani :)))
Kahve ictim kola ictim simdi soda iciyorum. Yaniyoruz Fuat abi! Kurutma da alttan odunu veriyor habire

Utulere elim gitmiyooo hawa asiri sicak yaaa kuruyanlari topladim o.bile mahvetti beni
Ütü yapmayin. Ütü kötü birisi.
Canımm okuyrm aslnda ama çok yoğun gunlerim doktor bakma olayina grmstm ki kendi doktrmla bir daha konuşunca bugün rahatldm. Şimdi hastaneden eve donyrm varınca yazcm uzunca
Yaz yavrum bakalim ne dedi senin doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…