Kaşık yada minik bardak diyorlarŞırınga ile epey zor oluyor. Yarısı boşa gidiyor ve hava yutuyor. Hiç biberon vermeyi tercih etmezsen tabiki saygı duyuyorum ama ben zorlandım
Siringayi da kaynatalim mi ben ucu çıkması için meme yapcm da dün emzirme dersinde anlattı hemşire şırınga ile çekin diyeTabikide tercih ediyorum hazirladim steril ettim dolabinda duruyor hemen valize atayim o zaman
Rabbim sağsalim Bebeğinizi kucaginiza almayi nasip etsin.Güzel anne adayları,bende bebeğimi kaybetmeseydim sizinle birlikte Ağustos annesi olacaktım
şimdi tekrar hamileyim mart annesi olacağım inşAllah,dualarınızda bizleri de unutmayın
hepinize doğumuzda kolaylık diliyorum Allahımdan,sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah hepimiz
70lerde duzenli duzenli devamOooo nst mi o? Alırım bi dalşimdi bağlandım ben de pıt pıt pıt pıt son kontrolumuzdeyiz inşallah
ciktigi yerlere toz tarcin dök cnm.Cekirge yok ama karinca dadandi. Masalarda duvarlarda her yerdeler. Ev eski de degilm neden boyle anlamiyorum. Yiyecek bir sey birakmiyorum. Sirkeyle siliyorum yuzeyleri ama umurlarinda dehil. Cikis yerlerine silikon doktuk baska yerlerden ciktilar. En sonunda karinca yemi aldim ama hala dolasiyolar. Cildiricam ben de.
sekercim. Cuma sabah sezeryan... KAN SULANDIRICIYI SORAN ARKADASLAR oluyordu. bugun aksam son igneyi yapacagim. sonra kesiyoruz. dogumdan sonra 10gun daha kullanacakmisjm. spinal olacak.
bana kizim icin tup bebekten baska careniz yok demislerdi. erkek kisriligi gelismis demislerdi. ocak ayinda.... biz de oyle salmistik. aralikta tek iliskiyle gebe kaldigimi ogrendimTek ilişki ile hamile kalanlar var, şaşırıyor insan duyunca.
Biz de çırpın çabala
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Ben 2 kez kayıp yaşadım birinde Aralık diğerinde Nisan annesi olacaktım. Uzunca bir süre o gruplara girip girip okudum üzüldüm, yaşasaydı şimdi şöyle böyle olurdu diye kendimi yedim. Ama sonra Allah bana Ağustos anneliğini nasip etti çok şükür bugünlere kadar geldik. Hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor insan bi şekilde kabullenip alışıyor. Ne güzel şimdi bahar annesi olacaksınız sağlıklar gelsin bebeğinizRabbim sağsalim Bebeğinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben de Bebeğimi kaybettim 16. Haftalık oğlum olacaktı. Tahmini doğum tarihim 1 agustos görünüyordu ama kısmet olmadı. Şimdi yine hamileyim biz de Mart görünüyo. Tabi Rabbim o günleri görmeyi nasip ederse
Peki nasil kullaniliyor? Toz mu, dokup bekliyor musun?bunu tavsiye ederim 1 gunde kökünü kesti
Olmaz Allah’ın izniyle. Güzel düşün güzel olsun. 2 cm kendiliğinden açılma çok iyi, evde olman daha da iyi, çünkü hastanede doğuranları gördükçe bunalıma giriyor insan niye açılmıyor niye gelmiyor diye. Kuzenim gündüz gitmişti 3 cm , gece 1 de gitmiş 6 cm olmuş sabah 4 gibi doğurdu. Normal Doğum bekleyenler bir çırpıda doğurur inşAllahIyı yapmıssın canm basın sagolsun kayıplar ıcın.benım de sonum öyle olmaz ınsallah 2 cm acılma var dr eve gıt kontrol gununde gel dedı
grubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
Herkes doğuruyor Ben hala park yatak alsam mı diye sitelerde dolanıp duruyorum
Biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde ovulasyon testi aldık. Benim regl döngüm 30 günde bir olduğu için internetteki 13. gün vs yumurtlama günüme denk gelmiyormuş. Orada yazan tarihlerin dışında bir tarihti. Bu test sayesinde hemen bebeğimiz oldu. Gerçekten çok iyi bir testmiş çünkü sadece 1 gün uygun.
Kız karar veremiyorum 18.08.19. Hem Pazar’a geliyor tatil günü.Güzel değil mi?
Yine altın gibi bir tavsiyeteşekkür ederim canım.
şimdi yazdığın gibi tshirt sipariş ettim internetten. Geçen arkadaşım ile görüştük cafede otururken emzirdi çocuğunu örtüsünü örttü üstündeki de emzirme özellikle bir tshirttü hiç bir yeri gözükmedi. Bak o zaman almak aklıma gelmemişti.
O tatli dilinnn guler yuzunnn inan ki yurek hoplatiyorÇünkü onlar görmüyor. Böyle yerde bi öbek saç tüy olmasi lazim ki aha da temizlik vakti gelmis desinler.
Bi makina acik renkler bi makina siyahlar bi makina kalan arkadasin carsafi pijamasi simdi benim yastik. Hamilelikte burun nasil kapaniyorsa yastigim kokmus resmen
Yaz ya cok ust baş degistiriyoruz.
İste tatli dilinle espirituelliginle kadinlari agina dusurmussun kendin diyosunevet ben de utulerimin basina gecim behlul kacar
Masallah her seyin super70lerde duzenli duzenli devam.
ciktigi yerlere toz tarcin dök cnm.
sekercim. Cuma sabah sezeryan... KAN SULANDIRICIYI SORAN ARKADASLAR oluyordu. bugun aksam son igneyi yapacagim. sonra kesiyoruz. dogumdan sonra 10gun daha kullanacakmisjm. spinal olacak.
ikinci sezeryan oldugu icin sormam lazim Tup Baglatmayi dusunuyormusuz dedi. hayir dedim. siz bilirsiniz daha gencsiniz baska da isteyebilirsiniz. 40 ustu olsaydiniz kesin yaptirin derdim, sonra dis gebelik, spiral, ilac vs ugrasiyorsunuz cunku dedi.
Bebegim kocaman abla olmus sukur. 37+4.. hala makat gelisli ama sezeryan icin onemi yok. 3300 g ve 50-51 cm olmus. arti 300g eksi 300 g yanilma payi yuzunden 3 kg ile 3700 arasi olabilir dedi. benden 3700 cikmaz dedim.. operasyon icin kan verdim.Toplam 9 kg ile gebeligi bitiriyirmusum.
simdi anamin bahcesinde keyif yapiyorum.
bana kizim icin tup bebekten baska careniz yok demislerdi. erkek kisriligi gelismis demislerdi. ocak ayinda.... biz de oyle salmistik. aralikta tek iliskiyle gebe kaldigimi ogrendim
grubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
simdiden hayirli olsun canim.gercek canim yarin 12 30 da ameliyata gircem. sorun beklemek degil ben normal doguma hazir hissetmiyorum kendimi, dun kontrolden cikinca agladim ben yapamicam galiba diye cunku kendimi biliyorum..
Baski Hissi derken hamilelikte ki baski hissi mi canm anlayamadim tamSu karindaki asiri baski hissi hemen gidiyo mu yoksa yine beklicek miyiz canim ben onu merak ediyorum cok
sana da nasip etsin canım,sağlıkla kucağımıza alalım sağlıklı evlatlarımızı inşAllah,nasipten ötesi yokRabbim sağsalim Bebeğinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben de Bebeğimi kaybettim 16. Haftalık oğlum olacaktı. Tahmini doğum tarihim 1 agustos görünüyordu ama kısmet olmadı. Şimdi yine hamileyim biz de Mart görünüyo. Tabi Rabbim o günleri görmeyi nasip ederse
Bi göğsümü emzirdim sonunda bunu uygulayarak devamı gelir inşaAllah yaDenicem hemen İnşaAllah işe yarar nolur yarasın
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Ben 2 kez kayıp yaşadım birinde Aralık diğerinde Nisan annesi olacaktım. Uzunca bir süre o gruplara girip girip okudum üzüldüm, yaşasaydı şimdi şöyle böyle olurdu diye kendimi yedim. Ama sonra Allah bana Ağustos anneliğini nasip etti çok şükür bugünlere kadar geldik. Hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor insan bi şekilde kabullenip alışıyor. Ne güzel şimdi bahar annesi olacaksınız sağlıklar gelsin bebeğiniz
Serin su iciyorum yani dolaptaki suyla disardaki suyu karistiriyorum en azindan o rahatlatiyo biraz icimj. Soguk karpuz vs yedim yani ben zaten bebis ilk 2 hafta gaz sancisi cekmiyo sutunden gaz fln gitmiyo (bebek hemsiresi soyledi) bakliyat beyaz ekmek yemiyorum onun disinda baska bi yasak koymadim henuz kendimeEmziren anneler bu dönemde yeme içme olarak nelere dikkat etmemiz gerekiyo soğuk su içme diyolar ama bu sıcakta çok canım istiyo içemiyorum dondurma istiyorum yeme diyolar napacağımı şaşırdım açıkcası herşey yasak nerdeyse ne kadar doğru bunlar yardımcı olursanız sevinirim
Olucak olucak ben inaniyorum. Çok dikkat ediyorum bu sefer tüm günüm istrahatle geçiyo. Bende sizin gibi bu haftaları gorucem inşallah.sana da nasip etsin canım,sağlıkla kucağımıza alalım sağlıklı evlatlarımızı inşAllah,nasipten ötesi yok
inşAllah bu sefer olacak,Allahım yardım etsin hepimize
Gelicek canim sakin ol rahatla yaslan arkana masajini yap sicak kompresi yap ve sag. Ucuna da sutunu sur yumusasin. Bunlarin disinda Sagdiktan ve emzirdikten sonra hemen kapatma memeni biraz kurusun hava alsin.Bi göğsümü emzirdim sonunda bunu uygulayarak devamı gelir inşaAllah ya
bu sayfaya baktığım zamanlardan hatırlıyorum seni,kayıplarla ilgili konuşulmuştu,ne güzel sona geldin çok şükür,bize de nasip olsun inşAllahAllah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Ben 2 kez kayıp yaşadım birinde Aralık diğerinde Nisan annesi olacaktım. Uzunca bir süre o gruplara girip girip okudum üzüldüm, yaşasaydı şimdi şöyle böyle olurdu diye kendimi yedim. Ama sonra Allah bana Ağustos anneliğini nasip etti çok şükür bugünlere kadar geldik. Hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor insan bi şekilde kabullenip alışıyor. Ne güzel şimdi bahar annesi olacaksınız sağlıklar gelsin bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?