2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
grubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
Hadi hayirlisiyla al kucagina

Ohhh süper haberler ve kazanaaaaaann cefakâr ana Rzg14 sağlıkla gelsin ablamız

Şimdi kontrolden geldim minigimin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ekranda 2 kese gördük bayan heyecanlandik ikiz diye ama değilmiş. Biri kist dedi Dr um. Şimdilik sorun yok şükür. Yarın kV ye gitcem bayramdan sonraya kadar kalcam istrahat etmem gerektiği için malum çocuk ta var evde tek olmuyor. Mecburi gitcez.

Son bir sorum olacak bebegine kavusan ve tecrübeli annelere emzik verdiniz mi bebeğe verdiysenz hastanede mi verdiniz yoksa eriesi gün mü benim sabah 8de olacak sezaryan aksam 8 9 gibi emzik vermeye baslayayim diye düşünüyorum ama doğru mu düşünüyorum

Kızlar bu arada çikolata atölyesinden tekrar etiket kutu ve magnetler geldi. Tasarım istediğim gibi.Bu arada 100 çikolatanın etiketini ben oturup değiştireceğim. Akşamları artık oturur yavaş yavaş yaparım.
Sizce onlara para göndereyim mi göndermeyeyim mi?
En son yetkiliyle konuşurken para mevzusu için ücret istedi ama telefonu kapatmadan siz bilirsiniz içiniz nasıl rahat ediyorsa demişti.

Tabiî ki gönderme

Gonderecek bisey yok bence kagit parcalarina yanlis yunlue gondermisler hala cingene gni para istiyolar

Bence gönderme ben olsam göndermezdim

grubun adina ihanet etmemek icin icerdekini tuttum bu zamana kadar. Ve baby boy hayirlisiyla yarin geliyor kizlar. sabah gittim doktora sezeryan istedigimi söyledim. Zaten gelesi yok zorla cikarticaz artik. bugun sivi beslen dedi. kati gida yok.
Hadi hayirlisi olsun canim. Sen de bebehine kavuscaksin. Darisi bizim basimiza

Erik ne ya kim alacak da kaynatacak da yapacak onu?
Kayinvalidemden istesem vişne falan yapar da insan isteyemiyor işte.

Bugun cenem düştü agrilarim azaldi ya
Emzik almistim ben yanima hastanede de verdim ama durup dururken vermiyosun zaten ihtiyac halinde verirsin onu anlarsin bi sekilde mesela emzirdim alti temizdi mikirdiyodu araniyodu bnde emzik verdim. Emzigi de tutar tutmaz onu da yasayip goruceksin artik bacim

Simdi bisi sorcam ama karisik olmaz inşallah bebek her arandigindan yalandiginda emzirmek mi gerekiyor yani 20 dkda bir gibi çünkü bizim arkadas dogun yaptı bebegi emziriyordu altini temizliyordu 10 dk sonra bebek yalanmaya basliyordu aha acikti deyip yine emziriyordu o durumda emzirmek mi lazim yoksa emzik mi vermeliyim bence emzik vermeliyim karni toksa ama bilgisizlikten yanlış birsey yapacağım diye korkuyorum

Çok teşekkürler amin inşAllah. Ben de seni hatırlıyorum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla huzurla kavuşursunuz inşAllah

Bana da doktorum doğumdan 12saat önce kesicez iğneyi dedi canım. Senin de doğum cuma günü galiba.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşAllah.Çok iyi dayandınız ikiniz de bugünleri gördünüz şükür ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…