2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benimde ilkinde suyum gelmisti canim ama tam haturlamiyorum icine sinmiyorsa hastaneye git benc3

Mantiken vücut 36.5 derece cikan sıvı sicak gelir bize.
Renk icin de pembemsi diye gördüm bir yerde ama emin değilim.

Tecrübem yok ama okuduklarimdan anladığım renksiz ya da pembemsi olabilir. Yeşil olursa bebek kakasını yapmış demek dediler eğitimde. Bence sen bi hastaneye git canım

O ağrı da oluyor canım bebeğin kafasının olduğu yer orası. Benim dediğim vajinadaki ağrı bıçak gibi giriyor bir anda
Bende de çok oluyor içimi oyuyolarmis gibi falan normalmiş bebek büyüdükçe ya da aşa indikçe baskı yaptığı için oluyormuş
Aşağı bişey iniyormus gibi hissediyorum zaten
Bende de sızı,hafif ara ara adet ağrısı ve kemik ağrısı oluyor canım.Sanki bişy gelecekmiş gibi hissediyorum ama gelen giden yok.
Aynen ben de öyle ama yok bi aksiyon
Aynisi bende de oliyo ben de enfeksiyondan suphelendim
Enfeksiyon olsa başka belirti verirdi diye düşünüyorum aslında ama herkeste benzer durum varmış baksana
Allah şifa versin canım. Eğer kardiyologun bahsettiği şey iki perde arasındaki açıklık ise benzer durumu biz de yasamistik. Anne karninda detaylida fark edilmisti doğum aninda ya da sonrasinda kapanır dendi. Bizim kapandı cok şükür. Sizin de iyileşir inşallah bir an evvel
Cati agrisi olabilir mi ya da adet agrisi gibiyse sanci falan
Sancı değil kuzum çatı agrisidir belki aşağıyı yokluyo sürekli
Rahimde değilde sanki rahim ağzıyla vajina arasina böyle bisey durtuluyor bicak gibi , agri sızı hissediyorum açılıyormuş gibi değişik bisey
Aynısı canım işte. Çoğumuzda varmış demekki

Hiç sancim falan da yok biraz uzanicam bakiyim yine gelicek mi ? Şeffaf su gibiydi ve sıcak değildi benimde sıcak olmamasından kafam karıştı.
Merhaba , benim suyum dogumhanede sanci cekerken gelmisti, o yuzden rengini goremedim.ama sicak bir siviydi, 2 defa geldi. Nişan denen de ufak ufak kan akintilari oluyormus. Bence mutlaka doktora gidin

Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah..üzülme.sıkma canını küvez kötü bisey değil bak benim minyatürümde erken doğdu gelişmediğinden 10 gün küvezde kaldı...ve önümüzde bir sürü dr kontrolü var..pazartesi cocuk nöroloji-kardiyoloji ve işitme testine gidicez.. iyi düşün iyi olsun herşey.. herşeye rağmen pozitif bakıyorum ve sağlık li olduğuna inanıyorum..sende öyle yap umarım hersey yolunda gider..allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor..

Galactago olabilir canim o damla bende ondan kullanmayı düşündüm bitkisel. Malt içecek almaya sıcak bakmıyorum kilo yapıyor diyorlar snowmotion
Evet galactago olabilir. Malt icecekleri gercekten kilo yapiyor katiliyorum onerirkende soyledim yapar diye icmesi de zor kotu bir tadi var ama denemek isteyen olabilir diye yazdim ki ben denemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…