2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah iyiligini versin bebeginin, insallah en kisa zamanda toparlar, korkma annesi
Biraz sabir

Cok tebrik ederiz masallah! Saglik sihhatle guzellikler bereket icinde buyutun insallah!
E darisida bize

O arada nişanı yazayım ilk adet olduğunda akarya böyle istemiszce öyle aktı koştum tuvalete çamaşırımdan düştü şeffaf kaygan ve hafif kanlı. Anlamamak mümkün değişmiş cidden bi de o kadar azcık gelen bi şey de değilmiş 3 kerede itti dışarı kendini gibi oldu. Şimdilik sancım yok uyuyabilsem keşke ama bi tuhafım ya ne olacak şimdi bilmiyorum bebek hep içimde duracak sanıyormuşum ben onu anladım

Kızlar nişanım geldi korkuyorum. Napıcaktım ben her şeyi unuttum şu an. Soluma yattım bekliyorum şimdilik ama bacaklarım titriyor güya hazırdım bi de sakin olmam lazım

sakin sakin bekliiceksin, sancilarin baslayabilir yada suyun gelebilir. yataginda koruyucu var dimi? sabahta doktorunu arayip durumu bildirirsin (eger her ikiside olmaz ise).
Allah yardimcin olsun canim

Canım önce bi sakin ol senin 1 cm açıklık vardı dimi, istersen bi hastaneye git baksınlar belki açıklık artmıştır ama sakin ol lütfen bebiş geliyor ne güzellll

sakin sakin bekliiceksin, sancilarin baslayabilir yada suyun gelebilir. yataginda koruyucu var dimi? sabahta doktorunu arayip durumu bildirirsin (eger her ikiside olmaz ise).
Allah yardimcin olsun canim ♥
Teşekkür ederim canım su değil de adet sancısı gibi mi acaba bi şey var ama anlamadım ki çözmeye çalışıyorum. Bebek hareketi gibi de anlamadım. Şu an onu takip etmeye çalışıyorum

Canım önce bi sakin ol senin 1 cm açıklık vardı dimi, istersen bi hastaneye git baksınlar belki açıklık artmıştır ama sakin ol lütfen bebiş geliyor ne güzellll
Ay bilmiyorum ki ne yapsam azcık daha bekleyim bakalım duruma göre gideriz artık çok heyecan var bi de

Kızlar nişanım geldi korkuyorum. Napıcaktım ben her şeyi unuttum şu an. Soluma yattım bekliyorum şimdilik ama bacaklarım titriyor güya hazırdım bi de sakin olmam lazım

Sakin ol canım.Benim doktorum kanlı akıntın olduğunda direk hastaneye gel demişti.İstersen git sende,açıklık ve sancı yoksa geri gönderirler zaten.

Ay bilmiyorum ki ne yapsam azcık daha bekleyim bakalım duruma göre gideriz artık çok heyecan var bi de
Heyecan olmaz mıı ya allahım bende istiyorum lütfennnnn bak burda senin yerinde olmak isteyen çok kişi varr hayırlısıyla atlatıcaksın canım sağlıkla alıcaksın kucağına inş

Canım sen bugün ağdaya gidecektin bir sorun yaşadın mı? Bende yarın gidicem de doğumu falan başlatır yazmışlar bikaç yerde korkmuyo değilim Riskli haftaları geçtik ama bebişimi hala içimde tutasım var

AYnen sabırsızlıkla bekliyoruz hepimiz aminn inşallahh

O ben değildim canım Ateacherlady di galiba

Canım çok zordur eminim ama sakin olmaya çalış lütfen. Suyun gelirse yada sancın olursa hastaneye gidersin ama bekle bakalım süreç nasıl ilerlicek bizi habersiz bırakma. Hadi inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk annesini yormadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…