2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
nisan gelince hemen doğum olcak diye bir sey yok hemende olabilir bir kac gunde surebilirmis sakin ol panik yapma :)

Kızlar nişanım geldi korkuyorum. Napıcaktım ben her şeyi unuttum şu an. Soluma yattım bekliyorum şimdilik ama bacaklarım titriyor güya hazırdım bi de sakin olmam lazım
Sakin olll ne güzel işte bebiiişine kavuşacaksın darısı bize inşallahh :) kasılmalarında başlar yakın zamanda istersen hastaneye git için rahat etmiyorsa yoksa kasılmalaro bekle sabah doktorunla konuşursun sakin ol

Belimde değilde kasıklarımda ağrı var yavrum ya ve bebek bugün inanılmaZ hareketli garip bir şekilde. Vajinama kadar hissediyorum hareketlerini batma şeklinde
Yerleşmeye çalışıyor galiba canım ondan olabilir, dr kanala girmiş vs dedi mi peki, benim ki yukarıdaymış hala

Yerleşmeye çalışıyor galiba canım ondan olabilir, dr kanala girmiş vs dedi mi peki, benim ki yukarıdaymış hala
Hiç bilmiyorum ki olabilir canım. Salı gitmiştim kontrole en son açılma yok bebek kanala girmemiş gelmeye niyeti yok gibi demişti doktor. Ahh bi kurtulaydık be canım

Hiç bilmiyorum ki olabilir canım. Salı gitmiştim kontrole en son açılma yok bebek kanala girmemiş gelmeye niyeti yok gibi demişti doktor. Ahh bi kurtulaydık be canım
Valla yaa ben Salı gidicem tekrar eğer yine aynı şeyleri söylerse sezeryan yapalım dicem takatim kalmadııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…