2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla yaa ben Salı gidicem tekrar eğer yine aynı şeyleri söylerse sezeryan yapalım dicem takatim kalmadııııııı

Durmuşsun bu kadar sabretmişsin dayan son zamanlarımız bunlar.. sezeryan olacaksan bile kendi sancılarını bekleyin bebeklerin en sağlıklı doğum şekli diyorlar ki inşallah sancımızda gelirse normali yaparız.. sabırlı olmamız lazım biz anneyiz

Kızlar nişanım geldi korkuyorum. Napıcaktım ben her şeyi unuttum şu an. Soluma yattım bekliyorum şimdilik ama bacaklarım titriyor güya hazırdım bi de sakin olmam lazım
Ayyy dogum yakın sabret ,bebek hareketi iyiyse bekle bazen hemen bazen bi kaç güne şancı geliyor Benim nisandan sonra ilk oğlumda şancı 24 saat gelmedi dr kandırdı beni sezeryan oldum 2. Oğlumda önce şancı arkadan nisan geldi sonra sancılar arttı Uyumaya çalış güç topla asker gibi bekleme yorulursun Dua et ,evrene olumlu mesaj ver.Relaks ol ki bebek dogsunn

Çok teşekkür ederim canım bebek hareket ediyor ben de onu takip ediyorum bazen de karnım toplanıyor ve vajinama biraz ağrı giriyor bu sancı galiba. valla uyuyamıyorum da sadece yatıyorum uyku tutmuyor. Daha rahatım ama şu an sakinleştim

Evet hafiften sancin başlamış Rahat ol ki kuzu doğsun Ilık düş rahatlatır ve sancin artar Hadi bi avazda inşallah sorunsuz ,sağlikli bi şekilde kavuş bebeğine
Amiin inşallah canım teşekkür ederim desteğin için

duskapani sakin.ol.canim benim.korkma alabiliyorsan dus.al ılık uzan sakin kal Allah yardimcin olsun bekliceksin inşallah geliyor kuzucuk.
Sağ olcanım duş alcam biraz daha yatayım da hiç kalkasım yok yerimden sancıya bakıyorum bazen 5dk da bazen 10dk da geliyor düzenli de değil. Hava aydınlansın biraz da belki hastaneye giderim canım

Sağ olcanım duş alcam biraz daha yatayım da hiç kalkasım yok yerimden sancıya bakıyorum bazen 5dk da bazen 10dk da geliyor düzenli de değil. Hava aydınlansın biraz da belki hastaneye giderim canım
Canım sakın ol ara ara 5 dk dusunce gıt hastanen bellıyse uc dk kadar dusecek normal dogum mu dusunuyorsan. Ara ara 5-10 olursa daha vaktın var. En buyuk tavsıyem bol bol yürü ve sırtını agrı gelınce ovacak bırı olsun ve kesınlıkle hırkanı ustunden cıkarma hava sıcak dıye hayırlı dogumlar olsun ınsallah

hadi canim hayırlısı inslaalh sag salim kavus bebisine
kendini iyi hissediyorsan evde hareket et yuru dus al hareketke sancilarim cogalir insallh
bi avazda al melehini
darisi bize

kizlar hamilelik aslinda bu kaadr zor bisy degildi ilkinde yani bence bu kaadr bunamlamizimn sebebi havanim.cok sicak olmasi
ben ilki ni haziranda dogum yapmistim ozamn bu kadar bunaldigimi hic hatirlamiyorum
agustos zor mus
hayırlısı ne yapalim heyecandan sezeryan istemeyin bir cogunuzun ilk bebisi digerleri de oyle olacak
saglik problemo yoksa normali bekleyin insallah

Sakin sakin dusunu al, yuru falan. Sancilarin duzene girsin oyle git bence hastaneye hastanede ya acele ettiriyolar ya da bi sekilde beklerken stres oluyo insan. Hayirli dogum olsun insllah bi avazda saglikla kavusun

hadi canim hayırlısı inslaalh sag salim kavus bebisine
kendini iyi hissediyorsan evde hareket et yuru dus al hareketke sancilarim cogalir insallh
bi avazda al melehini
darisi bize
Sakin sakin dusunu al, yuru falan. Sancilarin duzene girsin oyle git bence hastaneye hastanede ya acele ettiriyolar ya da bi sekilde beklerken stres oluyo insan. Hayirli dogum olsun insllah bi avazda ❤ saglikla kavusun
Çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için duşa girdim çıktım şimdi baya sıcak su tuttum karnıma belime. Biraz da pilates topunda zıplayım bari

Merhaba agustos anneleri

Mucizelere inanmak gerek
Detaylı yazamıyorum lakin histerektomi yapılmadı son anda plesanta ayrılmış!

Eda Bilge kızım yoğun bakımda. Dua edin e mi yaygaracı kızım için. 8 9 temmuz 4 doz birde doğumdan önce 2 hatırlatma dozuna rağmen akciğerleri...

Süt sağıyorum.

Hepinizi çok seviyorumdarısı size.

Arkadaslarım ben uzun zamandır ilk kez mutluyum sanırımmasallah.

Yaa çok sevindiimmm. Akciğerleri de hemen toparlar inşallah minik prensesin ay o kadar sevindim ki anlatamam hep mutlu ol ailenle birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…