Masallah sizeMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Detaylı yazamıyorum lakin histerektomi yapılmadı son anda plesanta ayrılmış!
Eda Bilge kızım yoğun bakımda. Dua edin e mi yaygaracı kızım için. 8 9 temmuz 4 doz birde doğumdan önce 2 hatırlatma dozuna rağmen akciğerleri...
Süt sağıyorum.
Hepinizi çok seviyorum☺darısı size.
Arkadaslarım ben uzun zamandır ilk kez mutluyum sanırımmasallah.
Maşallah canım hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün inşallah ❤❤❤❤Merhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Eda Bilge kızım yoğun bakımda. Dua edin e mi yaygaracı kızım için. 8 9 temmuz 4 doz birde doğumdan önce 2 hatırlatma dozuna rağmen akciğerleri...
Süt sağıyorum.
Allah sifa versin canim kizina en yakim zamnda cikar yogun bakimdan insalalhMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
Hepinizi çok seviyorumdarısı size.
Günaydın canım ,Kızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Eveet an itibariyle agrilar acilar bitti benm sabrim da bitti... Evimin icine s.cilmis durumdaduzen muzen kalmadi her yer her yerde cinnet geliyo sabah sabah etrafi topladim toz almam lazim wc fln yikamam lazim icime sinmiyo!! cocugn kiyafetler katlanicak acliktan ölüyorum ve annem yatiyo sadece yemek ve camasirlarda aktif kendisi sagolsun ama onunla is bitmiyo ki ay zaten hastaneden eve geldiğimizden beri az da olsa is yapiyodum. Bi de 40ina kadar yalniz kalmaman lazim diye tutturdular ben yalniz kalsam işimi gucumu daha rahat planlayip duzenimi kurucam ya klimayi acamiyorum tv seyredemiyorum salon isgal altinda.. Zaten bayramdan sonra da kv ler gelir ohh bugn esimin halasi gelcekmis ev dandini yaa ay cok dertliyimm en gec bayramda anamgilleri postalamam lazim
Canim seni o kadar anliyorum ki kasilmam var bi nst cektireyim dedim dogurdum geldimKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Canımmm çok kısa sürede gelecek bebişin yanına inşallah. Sen hiç kafana takma, güvenli ellerde. Senn ona güzel güzel sütler besinler verebilmen için endişeli olmaman gerek. Mutlu olmana çok sevindim. Dualarımız Eda Bilge bebek ileMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
Gunaydin canim sagol allah hepimizin yardimcisi olsunGünaydın canım,
Valla beni de en çok düşündüren kısmı bu. Nasıl olacak Doğumdan sonra 40
Gün çok uzun. Ben annemle normalde uzun süre aynı ortamda kalınca geriliyorum, o kafayla nasıl geçer günler hiç bir fikrim Yok
Allah yardımcın olsun canım. Evin her yerinde yaşam oluyor kalabalık olunca.
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah canım normal veya sezaryen önemli değil artık önemli olan sizin ikinizin sağlığı.Kızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Çoooook sevindimMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
Korkunda çok haklısın, tamam bu bebeler doğacak biliyoruz da pat diye olunca heyecan korku endişe hepsi birbirine karışıyor. İnşallah yolunda çıkar bugün herşey nst deKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Doğum sonrasının en zor kısmı işteEveet an itibariyle agrilar acilar bitti benm sabrim da bitti... Evimin icine s.cilmis durumdaduzen muzen kalmadi her yer her yerde cinnet geliyo sabah sabah etrafi topladim toz almam lazim wc fln yikamam lazim icime sinmiyo!! cocugn kiyafetler katlanicak acliktan ölüyorum ve annem yatiyo sadece yemek ve camasirlarda aktif kendisi sagolsun ama onunla is bitmiyo ki ay zaten hastaneden eve geldiğimizden beri az da olsa is yapiyodum. Bi de 40ina kadar yalniz kalmaman lazim diye tutturdular ben yalniz kalsam işimi gucumu daha rahat planlayip duzenimi kurucam ya klimayi acamiyorum tv seyredemiyorum salon isgal altinda.. Zaten bayramdan sonra da kv ler gelir ohh bugn esimin halasi gelcekmis ev dandini yaa ay cok dertliyimm en gec bayramda anamgilleri postalamam lazim
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyor olacağızKızlar ben de bi hastaneye gittim geldim annem gidelim diye tutturdu ben de bebeğin hareketlerini pek hissedemedim içim rahat etsin diye gittim. Düzensiz sancılar çıktı hafif hafif. Bebek iyi. Açılma halâ 1cmDoktor istersen yatırabilirim istersen evde bekle sancılar sıklaşınca gel ya da kanama artarsa gel dedi. Sümüksü kanlı akıntı devam ediyor halâ o normal dedi. Öyle işte eve geldim çok açım kahvaltı yapıcam. ben daha bugün doğurmam herhalde
Gözün aydın cnm..hayırlısıyla en kısa zamanda bi araya gelirsiniz minik prensesle❤Merhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
Canım yaa, çok sevindim çok mutlu oldum senin adına ❤ hoşgelmiş nazlı Bilge Eda hanımMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
Hadi hayırlısı, guzel haberlerini bekliyoruz bugünKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Işte doğum sonrası en sıkıcı kısım..benim allahtan eşimin tarafı vs olmuyor ama annemle ablam yetiyor bana da..yani birileri yanımızda yardım için duruyorsa gerçekten bir faydası olmalı..annem mesela her şeyi tek tek sorar..ablam ayrı panik bi tiptir, rahatlatacagina gerer, bu ara bi de oğlumla çok atışıyorlarEveet an itibariyle agrilar acilar bitti benm sabrim da bitti... Evimin icine s.cilmis durumdaduzen muzen kalmadi her yer her yerde cinnet geliyo sabah sabah etrafi topladim toz almam lazim wc fln yikamam lazim icime sinmiyo!! cocugn kiyafetler katlanicak acliktan ölüyorum ve annem yatiyo sadece yemek ve camasirlarda aktif kendisi sagolsun ama onunla is bitmiyo ki ay zaten hastaneden eve geldiğimizden beri az da olsa is yapiyodum. Bi de 40ina kadar yalniz kalmaman lazim diye tutturdular ben yalniz kalsam işimi gucumu daha rahat planlayip duzenimi kurucam ya klimayi acamiyorum tv seyredemiyorum salon isgal altinda.. Zaten bayramdan sonra da kv ler gelir ohh bugn esimin halasi gelcekmis ev dandini yaa ay cok dertliyimm en gec bayramda anamgilleri postalamam lazim
Iyi yapmışsın gitmekle canım, için rahatlamış en azından ama sen yine de bugün doğurmam diye düşünme..biliyorsun grubumuz bebeleri sürprizi severKızlar ben de bi hastaneye gittim geldim annem gidelim diye tutturdu ben de bebeğin hareketlerini pek hissedemedim içim rahat etsin diye gittim. Düzensiz sancılar çıktı hafif hafif. Bebek iyi. Açılma halâ 1cmDoktor istersen yatırabilirim istersen evde bekle sancılar sıklaşınca gel ya da kanama artarsa gel dedi. Sümüksü kanlı akıntı devam ediyor halâ o normal dedi. Öyle işte eve geldim çok açım kahvaltı yapıcam. ben daha bugün doğurmam herhalde
AynenÇoooook sevindimbak bütün o korkular kabuslar bir anda yok oluverdi Eda Bilge bebek hemencecik çıkacaktır hiç merak etme. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ❤
Korkunda çok haklısın, tamam bu bebeler doğacak biliyoruz da pat diye olunca heyecan korku endişe hepsi birbirine karışıyor. İnşallah yolunda çıkar bugün herşey nst de
Doğum sonrasının en zor kısmı işteBu dönemde yapabileceğin en güzel şey görmemek duymamak canım. Sen bebeğine odaklan sakin kal, ev işini takma bi şekilde hallolur. Bi de kimseden bişey bekleme beklenti insanı çok yoruyor. Herkes ne kadar yardım ediyosa etsin gerisini boşver
Ayni canim valla benm annem her seyi soruyo ve ayrica panik atak ve elestirmeye asla gelmez.. Bi de yaninda bonusu babanem varCanım yaa, çok sevindim çok mutlu oldum senin adına ❤ hoşgelmiş nazlı Bilge Eda hanımen kısa zamanda beraber evinize de gideceksiniz merak etme
Hadi hayırlısı, guzel haberlerini bekliyoruz bugün
Işte doğum sonrası en sıkıcı kısım..benim allahtan eşimin tarafı vs olmuyor ama annemle ablam yetiyor bana da..yani birileri yanımızda yardım için duruyorsa gerçekten bir faydası olmalı..annem mesela her şeyi tek tek sorar..ablam ayrı panik bi tiptir, rahatlatacagina gerer, bu ara bi de oğlumla çok atışıyorlarhaftaya bizim evde de şenlik var yani, bakalım napcaz
Iyi yapmışsın gitmekle canım, için rahatlamış en azından ama sen yine de bugün doğurmam diye düşünme..biliyorsun grubumuz bebeleri sürprizi sever
İnşallah canım çok teşekkür ederimHadi bakalım güzel haberlerini bekliyor olacağızinşallah kolaycacık bir doğum olur. Sende start verildi darısı biz bekleyenlere
Ay evet haklısın canım belki de yapar sürpriz bakalımIyi yapmışsın gitmekle canım, için rahatlamış en azından ama sen yine de bugün doğurmam diye düşünme..biliyorsun grubumuz bebeleri sürprizi sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?