Çok sevindim canım neredeyse Ağustos’a kalıyordun ciddenBebişini kucağına alanlara hayırlı olsun alamayanlara hayırlı doğumlar
29 Temmuz’da anne oldum 41+1 de
Kaydımı silin demeye geldim son anda Temmuz annesi oldum yine
Amin canım darısı sizlere en güzel bir şekildeÇok sevindim canım neredeyse Ağustos’a kalıyordun ciddensağlıkla büyüt bebişini
HAberler olumsuz değil güzel bebişin sağlıklı iyi çok şükür nişan geldikten bir iki güne doğurursun derler iyi düşün iyi olsun hareket halinde ol çömel kalk açılmana yardımcı olur belki Allah kolaylık versin kuzum bi seste kurtarsın amiiinn |
Rabbim şifalar versin kuzum benimkide yoğun bakımda tek ihtiyacımız duaaaMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Detaylı yazamıyorum lakin histerektomi yapılmadı son anda plesanta ayrılmış!
Eda Bilge kızım yoğun bakımda. Dua edin e mi yaygaracı kızım için. 8 9 temmuz 4 doz birde doğumdan önce 2 hatırlatma dozuna rağmen akciğerleri...
Süt sağıyorum.
Hepinizi çok seviyorum☺darısı size.
Arkadaslarım ben uzun zamandır ilk kez mutluyum sanırımmasallah.
Geçmiş olsun inş en kısa sürede sağlıkla taburcu olur bebeğinizArkadaşlar ben doğum yaptım 30 temmuzda
Artık sancılar başlamıştı doktor riske atmayalım dedi ilki sezeryandı ikincide sezeryan oldu 38+2 de fakat bebek yoğun bakımda çocuk doktoru muayene ederken hızlı nefes aldığını farketti yoğn bakıma aldılar ben taburcu oldum çocuk kardiolojisine yönlendirdi muayene etti olmaması gereken biyerde kaçak var dedi ritmini dinleyelim dedi ritim az yüz atıyor serbest oksijen veriyolar iki gündür yatıyor düzelme yok aynı dedi doktor azönce görüş vardı ağlamaktan helak oldum çok zor Rabbim hepinize kolaylıl versin sağ sağlim alın kucaklarınıza yavrularınızı banada dua edin hayatta en tatlı şey evlat en zor şeyde evlatmış
Cok şükür, bin şükür nasıl sevindim anlatamam ♥ Gözünüzaydın, inşallah yoğun bakımdan çıkıp eve götüreceğiniz günde yakın. Dualarımız Eda Bilge'yle ♥ Çok geçmiş olsun.Merhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Eda Bilge kızım yoğun bakımda. Dua edin e mi yaygaracı kızım için. 8 9 temmuz 4 doz birde doğumdan önce 2 hatırlatma dozuna rağmen akciğerleri...
Süt sağıyorum.
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sona yaklaştıkça bende kimseye korkma diye teselli de veremiyorum yahu duygularım birbiribe girdi :) ama bak diyorum kendi kendime burda kaç anne doğum yaptı anlattıklarına göre korkulacak çokta bişey yookk :) Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz ♥Kızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Canım bebeğin hayırlı olsun insallah bit an evvel çıkar hastaneden sende kendine dikkat et.Merhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
Hepinizi çok seviyorumdarısı size.
Ya bide bu süreçler var dimi.. sanki doğurunca herşey çok güzel olacak kafasındayız bizde. Baya baya zorlu bir süreç. Bugün değil ama bigün güzel olacak herşey :) düzen oturacak, anneliğe alışılacak Allahın izniyle ♥ Allah yardımcın olsun kuzum ♥Eveet an itibariyle agrilar acilar bitti benm sabrim da bitti... Evimin icine s.cilmis durumdaduzen muzen kalmadi her yer her yerde cinnet geliyo sabah sabah etrafi topladim toz almam lazim wc fln yikamam lazim icime sinmiyo!! cocugn kiyafetler katlanicak acliktan ölüyorum ve annem yatiyo sadece yemek ve camasirlarda aktif kendisi sagolsun ama onunla is bitmiyo ki ay zaten hastaneden eve geldiğimizden beri az da olsa is yapiyodum. Bi de 40ina kadar yalniz kalmaman lazim diye tutturdular ben yalniz kalsam işimi gucumu daha rahat planlayip duzenimi kurucam ya klimayi acamiyorum tv seyredemiyorum salon isgal altinda.. Zaten bayramdan sonra da kv ler gelir ohh bugn esimin halasi gelcekmis ev dandini yaa ay cok dertliyimm en gec bayramda anamgilleri postalamam lazim
Afroditi hislerimi yazmışsın sanki. 40 ona kadar yalnız biraklimaz diyorlar cinnet geçiriyorlar. Evde bir çocuk daha var bide sen düşün halimizi. Her odada ortalama iki insan ortada koşturan bir çocuk kucakta ağlayan bir bebeEveet an itibariyle agrilar acilar bitti benm sabrim da bitti... Evimin icine s.cilmis durumdaduzen muzen kalmadi her yer her yerde cinnet geliyo sabah sabah etrafi topladim toz almam lazim wc fln yikamam lazim icime sinmiyo!! cocugn kiyafetler katlanicak acliktan ölüyorum ve annem yatiyo sadece yemek ve camasirlarda aktif kendisi sagolsun ama onunla is bitmiyo ki ay zaten hastaneden eve geldiğimizden beri az da olsa is yapiyodum. Bi de 40ina kadar yalniz kalmaman lazim diye tutturdular ben yalniz kalsam işimi gucumu daha rahat planlayip duzenimi kurucam ya klimayi acamiyorum tv seyredemiyorum salon isgal altinda.. Zaten bayramdan sonra da kv ler gelir ohh bugn esimin halasi gelcekmis ev dandini yaa ay cok dertliyimm en gec bayramda anamgilleri postalamam lazim
Şükürler olsun ne kadar güzel bir haberMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
inan cok ama cok ssevindim ve eminim tum herkes derin.nefes aldi cok şükür Allaha hadi gozun aydin canim gecmis olsun Allah anali babali buyutsun kucuk kuzuyu hersey cok guzel olacak toplayacak tez zamanda prensesMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
canim korkma bugun hazirsin insallah alirsin kucağına minnaki sorun yoktur uzme kendini Allahim.yardimciniz olsun insallah hersey yolunda gidicekKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
offfff korktugun oldu yani sıkma canını bayramda gonderirsin tatlim usulunce dağınikliga takilma bosver sallll gitsin keyfini kaçırmaEveet an itibariyle agrilar acilar bitti benm sabrim da bitti... Evimin icine s.cilmis durumdaduzen muzen kalmadi her yer her yerde cinnet geliyo sabah sabah etrafi topladim toz almam lazim wc fln yikamam lazim icime sinmiyo!! cocugn kiyafetler katlanicak acliktan ölüyorum ve annem yatiyo sadece yemek ve camasirlarda aktif kendisi sagolsun ama onunla is bitmiyo ki ay zaten hastaneden eve geldiğimizden beri az da olsa is yapiyodum. Bi de 40ina kadar yalniz kalmaman lazim diye tutturdular ben yalniz kalsam işimi gucumu daha rahat planlayip duzenimi kurucam ya klimayi acamiyorum tv seyredemiyorum salon isgal altinda.. Zaten bayramdan sonra da kv ler gelir ohh bugn esimin halasi gelcekmis ev dandini yaa ay cok dertliyimm en gec bayramda anamgilleri postalamam lazim
Ben demistim sana hayirli olsun canim gecmis olsun Allah anali banali büyütsün zBebişini kucağına alanlara hayırlı olsun alamayanlara hayırlı doğumlar
29 Temmuz’da anne oldum 41+1 de
Kaydımı silin demeye geldim son anda Temmuz annesi oldum yine
Sağol canımGünaydın canım ,
E günü geldi artık. Hiç endişelenme. Bugün hazırlıklı git, güzel müjdeli haberlerini bekliyoruz. Sezeryan zaten böyle durumlarda gerekli. Dualarımız seninle canım
Maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini canımmmKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Ins hersey yolunda gider saglikla yaniniza gelir ins bebeginizMerhaba agustos anneleri
Mucizelere inanmak gerek
Süt sağıyorum.
Dualarim sizinleKızlar dün çamaşırımda kahverengi leke oldu ben nişan sandım ama sonra buradan sümğkğmsü olmalı filan diye okuyunca bi hastaneye uğrayayım dedim ebe alttan muamele yaptı açıklık yok dedi. Nst ye aldı 100 e vuran sancılar vardı ve bebeğin kalp atışları 100 ile 120 arasında çıkınca doktoru aradılar sezeryana alalım demiş doktor bunu duyunca ben çok korktum neden se diğer arkadaşın dediği gibi kendimi hazırlamamışım sanırım. Ben heyecan yaptıkça kalp atışları düzelmedi sonra kalktım dolandım bir daha bağladılar heyecanımı endişemi bastırmaya çalıştım nefes alıp vererek kalp atışları normale girince bıraktılar eve geçtim gün içinde tekrar gidiceğim bana ve bebeğime dua edin bu sefer daha hazırlıklıyım sezeryana alalım desede korkmayacağım dün öylesine gidip beni yatıracaklar diye öyle korktum ki
Benimde salı gecesi gelmişti canım korkulacak bir şey yok, doktorum sancılarını ve suyunu bekle dedi. Doğum başlangıcı hemen de olabilir, 1 hafta sonrada dedi.O arada nişanı yazayım ilk adet olduğunda akarya böyle istemiszce öyle aktı koştum tuvalete çamaşırımdan düştü şeffaf kaygan ve hafif kanlı. Anlamamak mümkün değişmiş cidden bi de o kadar azcık gelen bi şey de değilmiş 3 kerede itti dışarı kendini gibi oldu. Şimdilik sancım yok uyuyabilsem keşke ama bi tuhafım yane olacak şimdi bilmiyorum bebek hep içimde duracak sanıyormuşum ben onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?