2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebişini kucağına alanlara hayırlı olsun alamayanlara hayırlı doğumlar
29 Temmuz’da anne oldum 41+1 de
Kaydımı silin demeye geldim son anda Temmuz annesi oldum yine
Çok sevindim canım neredeyse Ağustos’a kalıyordun cidden sağlıkla büyüt bebişini

HAberler olumsuz değil güzel bebişin sağlıklı iyi çok şükür nişan geldikten bir iki güne doğurursun derler iyi düşün iyi olsun hareket halinde ol çömel kalk açılmana yardımcı olur belki Allah kolaylık versin kuzum bi seste kurtarsın amiiinn

Rabbim şifalar versin kuzum benimkide yoğun bakımda tek ihtiyacımız duaaa

Geçmiş olsun inş en kısa sürede sağlıkla taburcu olur bebeğiniz

Cok şükür, bin şükür nasıl sevindim anlatamam ♥ Gözünüzaydın, inşallah yoğun bakımdan çıkıp eve götüreceğiniz günde yakın. Dualarımız Eda Bilge'yle ♥ Çok geçmiş olsun.

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sona yaklaştıkça bende kimseye korkma diye teselli de veremiyorum yahu duygularım birbiribe girdi :) ama bak diyorum kendi kendime burda kaç anne doğum yaptı anlattıklarına göre korkulacak çokta bişey yookk :) Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz ♥

Canım bebeğin hayırlı olsun insallah bit an evvel çıkar hastaneden sende kendine dikkat et.

Ya bide bu süreçler var dimi.. sanki doğurunca herşey çok güzel olacak kafasındayız bizde. Baya baya zorlu bir süreç. Bugün değil ama bigün güzel olacak herşey :) düzen oturacak, anneliğe alışılacak Allahın izniyle ♥ Allah yardımcın olsun kuzum ♥

Afroditi hislerimi yazmışsın sanki. 40 ona kadar yalnız biraklimaz diyorlar cinnet geçiriyorlar. Evde bir çocuk daha var bide sen düşün halimizi. Her odada ortalama iki insan ortada koşturan bir çocuk kucakta ağlayan bir bebe

Şükürler olsun ne kadar güzel bir haber en kısa zamanda Eda Bilge meleği de al kucağına annesi inşallah kocaman kocaman sevgiler...

inan cok ama cok ssevindim ve eminim tum herkes derin.nefes aldi cok şükür Allaha hadi gozun aydin canim gecmis olsun Allah anali babali buyutsun kucuk kuzuyu hersey cok guzel olacak toplayacak tez zamanda prenses
canim korkma bugun hazirsin insallah alirsin kucağına minnaki sorun yoktur uzme kendini Allahim.yardimciniz olsun insallah hersey yolunda gidicek
offfff korktugun oldu yani sıkma canını bayramda gonderirsin tatlim usulunce dağınikliga takilma bosver sallll gitsin keyfini kaçırma
Bebişini kucağına alanlara hayırlı olsun alamayanlara hayırlı doğumlar
29 Temmuz’da anne oldum 41+1 de
Kaydımı silin demeye geldim son anda Temmuz annesi oldum yine
Ben demistim sana hayirli olsun canim gecmis olsun Allah anali banali büyütsün z

Maşallah canım Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah bu ağustos bebeleri canavar gibi olacak inşallah

Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini canımmm herşey yolunda gider inşallah güzel haberlerle dönersin

Ins hersey yolunda gider saglikla yaniniza gelir ins bebeginiz

Dualarim sizinle

Benimde salı gecesi gelmişti canım korkulacak bir şey yok, doktorum sancılarını ve suyunu bekle dedi. Doğum başlangıcı hemen de olabilir, 1 hafta sonrada dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…