2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ikisindede yaptirmadim muayeneme 88 lira dogumda 3000 birine derken duydum ilk gebeligimde 250 lira ayrintiliya vermistim 160 falanda tam hatirlamiyorum ikili ve dortluye
Ne kadar pahalı ya gercekten bu özel hastaneler neden bu kadar pahalı keşke devlet hastanelerindeki doktorlar iyi ilgilenseler de bizde özel hastanelere bu kadar para dökmesek

Evet bir ay sonra gelirsin hem ikili test yapılmış olur dedi.
Ultrason zararlı olduğu için mi öyle dedi?
Ben de 12. Haftaya kadar 15 te bir gitmiş gibi olacağım.
Sonrasında ayda bire çıkartırız diyorum.
İnsan dayanamıyor, bir şey oldu mu iyi mi acaba büyüdü mü diye görmek istiyor :)
Bir ay nasıl dayanırım diye tereddütlüyüm :))

Ne kadar pahalı ya gercekten bu özel hastaneler neden bu kadar pahalı keşke devlet hastanelerindeki doktorlar iyi ilgilenseler de bizde özel hastanelere bu kadar para dökmesek
2017 ocakta 1900 odemistim 3000 olmus simdi paket varmis ama ne olacagi belli degil belki daha iyi bi yerde dogur diyecek riskli diyecek baglanmak isime gelmiyor napalim bunlar icin 37. Haftama kadar calistim diyip kendimi rahatlatiyorum

Ilk uc ay iki haftada bir sonra ayda bir son ay duruma gore ya iki haftada ya haftada bir cagiriyorlar ilk gebeligimde bir aksiligim olmadi ekstra sadece bir kez o da bayiliyordum 34. Haftada o yuzden ekstra gittim kalp carpintisi oluyordu. Her ne kadar guvenli deselerde ben minimumda tutma taraftariyim yinede ama tabi cok merak ediliyor bu bebegim riskli birazcik simdiye kadar her hafta cagirdi bundan sonra 2 haftada bir

kızlar belki size bir faydası olur diye paylaşayım dedim.Özellikle iki üç gündür elma yiyorum çok faydasını gördüm.

simdiden bunlari dusunup kendini yorma canim. inan cok zaman var henuz. zamani gelince inan doktorun seni en az gerecek sekilde dogumunu gerceklestirir.

Çok geçmiş olsun cnm biran önce geçsin canm tahlilde temiz çıkar. Dr da kızıyor stres yapma diyor güzel şeyler dusun diyor ins çok güzel şeyler yaşarız canm
amin insallah cnm. yeni antibiyotik basladik. 1 hafta sonra yine test. gecmezse ilaca devam dedi. yoksa ilersi annenin bobreklerine zarar veriyormus. erken doguma ya da dusuge de sebepmis.

Kizlar toksoplazmadan konusulmus evimde kedim olmasina ragmen toksoplazma gecirmedim ama geciren bir suru insanin kediyle alakasi yok hamilelik boyunca disarida cig sebze tuketmeyin en buyuk bulasma sebebi o
Benimde negatif çıktı. Tatlım 5senedir evde kedim var. Mevzu evinde kedi olması değil zaten kedinin dışkısının oral yolla ağzına girmesi. Yani kimsede kedinin dışkısını elleyip elini ağzına sokmadığına göre böyle birşeyin ihtimali çok az. Bazi cahil insanlar kedilerini çöp gibi evden atıyolar hamile kalınca veya kedisi olan insanlara gitmiyorlar. Seninde söylediğin gibi İyi yıkanmamış sebze meyve ve çiğ etten geçme olasılığı yüksek. Yani anlayacağın bir kedi turturmuş gidiyor insanlar

Benide tuzlu ayranla sade sodayı limon sıkıp iciyom biraz da olsa ıyi geliyor sağlıklı olsun bebislerde çekeriz artik cnm

Evet canm öyleymiş Bak ne güzel senin dr önlemini alıyor ins bişey olmaz ıyi dusuncez hep iyi olcaz Allah sağlıkla almayı nasip etsin ins evlatlarımızı

Suan kac haftaliksiniz bende kizima hamileyken 6aylikken anca cikti gobegim simdi daha 9+6yim ve gobegim belirdi resmen :)

11+2 yim bebeğin kalp atisi durmus sabah kürtaj olacağım temmuzdada 10+1 de durmustu.iki saglikli cocugum var cok sukur son iki de kalpleri durarak kurtaja girmis oluyorum.nasip değilmiş üzgünüm, hepiniz hayirla saglikla kucaginiza alin insallah..

Çok geçmiş olsun canım Rabbim yavrularına sağlıklı güzel ömürler versin, sebebini söylediler mi iğne ilaç herhangi birşey kullanıyor muydun ?

Çok geçmiş olsun ya böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum Allah evlatlarınızı size bağışlasın

Kız bebeklerin hamileliği erkek bebeklere göre çok daha zor geçiyor diye duydum kızlar, böyle bir şey var mı hiç duydunuz mu, tabi kişiden kişiye de değişiyor hamilelikler ama?

Evet canm öyleymiş Bak ne güzel senin dr önlemini alıyor ins bişey olmaz ıyi dusuncez hep iyi olcaz Allah sağlıkla almayı nasip etsin ins evlatlarımızı
amin canim...

cok uzuldum. Allah sabir versin.

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin.. bebekte 11+2miydi yoksa daha önce mi durmuş kalbi

vardır bizim bilmediğimiz Rabbimin bildiği hayır. ilerde sağlıklı hayırlı nasip olmucakti belki. geçmiş olsun canım Rabbim bundan sonra tüm isteyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin evlatla imtihan etmesin

cok geçmiş olsn
Rabbim sabırlar versinnn
Yaranızı deşmek istemem ama belirtiniz var mıydı?
Leke gibi falan..
Okadr cok bu haber verildiki bu hafta bu sayfada..Gercekten artık korkar oldummm3 haftam var kontrole.Kafamda 1 tek bu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…