- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Ne kadar pahalı ya gercekten bu özel hastaneler neden bu kadar pahalı keşke devlet hastanelerindeki doktorlar iyi ilgilenseler de bizde özel hastanelere bu kadar para dökmesekBen ikisindede yaptirmadim muayeneme 88 lira dogumda 3000 birine derken duydum ilk gebeligimde 250 lira ayrintiliya vermistim 160 falanda tam hatirlamiyorum ikili ve dortluye
Dr verdi mi randevu?Benimki vermedi:)
Bende 2 hafta sonra geleyim dedim.
Gel muhabbet ederiz.Ama acil bisy olmadıkça ultrasonda keyfi bakturmam dedi:)
Ben de bulantlar falan oldukça hah tmm orda diyorm.
İciniizi ferah tutun.Pozitif düşünelim pozitif olsunnn
2017 ocakta 1900 odemistim 3000 olmus simdi paket varmis ama ne olacagi belli degil belki daha iyi bi yerde dogur diyecek riskli diyecek baglanmak isime gelmiyor napalim bunlar icin 37. Haftama kadar calistim diyip kendimi rahatlatiyorumNe kadar pahalı ya gercekten bu özel hastaneler neden bu kadar pahalı keşke devlet hastanelerindeki doktorlar iyi ilgilenseler de bizde özel hastanelere bu kadar para dökmesek
Ilk uc ay iki haftada bir sonra ayda bir son ay duruma gore ya iki haftada ya haftada bir cagiriyorlar ilk gebeligimde bir aksiligim olmadi ekstra sadece bir kez o da bayiliyordum 34. Haftada o yuzden ekstra gittim kalp carpintisi oluyordu. Her ne kadar guvenli deselerde ben minimumda tutma taraftariyim yinede ama tabi cok merak ediliyor bu bebegim riskli birazcik simdiye kadar her hafta cagirdi bundan sonra 2 haftada birEvet bir ay sonra gelirsin hem ikili test yapılmış olur dedi.
Ultrason zararlı olduğu için mi öyle dedi?
Ben de 12. Haftaya kadar 15 te bir gitmiş gibi olacağım.
Sonrasında ayda bire çıkartırız diyorum.
İnsan dayanamıyor, bir şey oldu mu iyi mi acaba büyüdü mü diye görmek istiyor :)
Bir ay nasıl dayanırım diye tereddütlüyüm :))
Daha önce doğum yapmış olanlar bana cevap verebilir mi acaba? Aklımı çok kurcalayan bir şey var.
Beni kan tutuyor, kan görünce direkt bayılıyorum. (Kan şekerim düşüyormuş, şeker ya da meyvesuyu ile ayılıyorum). Kan aldıracağım zaman kanı görmesem dahi oraya bakmasam dahi o koltuğa oturunca fenalaşıyorum. Ya da biri elini kestiğinde o kişinin “ahh” demesiyle soğuk soğuk terlemeye başlıyorum gözlerim kararmaya başlıyor sonrası malum. Bazen ameliyat ya da Doğum hikayelerini anlatıyorlar işte şöyle kestiler böyle dikiş oldu filan, onları dinlerken/okurken dahi fenalaşabiliyorum. Bu durumda doğumdan da çok korkuyorum. Normal yapabilir miyim bilmiyorum bu şartlarda, dikişmiş kesiymiş beni ölüm gibi korkutuyor. Sezeryanda da belden uyuşturuyorlarmış herkes çok rahat diyor ama o an doktorun beni kesip biçtiğini biliyor olacağım , sezaryen esnasında da yattığım yerde bayılır mıyım acaba ?
amin insallah cnm. yeni antibiyotik basladik. 1 hafta sonra yine test. gecmezse ilaca devam dedi. yoksa ilersi annenin bobreklerine zarar veriyormus. erken doguma ya da dusuge de sebepmis.Çok geçmiş olsun cnm biran önce geçsin canm tahlilde temiz çıkar. Dr da kızıyor stres yapma diyor güzel şeyler dusun diyor ins çok güzel şeyler yaşarız canm
Benimde negatif çıktı. Tatlım 5senedir evde kedim var. Mevzu evinde kedi olması değil zaten kedinin dışkısının oral yolla ağzına girmesi. Yani kimsede kedinin dışkısını elleyip elini ağzına sokmadığına göre böyle birşeyin ihtimali çok az. Bazi cahil insanlar kedilerini çöp gibi evden atıyolar hamile kalınca veya kedisi olan insanlara gitmiyorlar. Seninde söylediğin gibi İyi yıkanmamış sebze meyve ve çiğ etten geçme olasılığı yüksek. Yani anlayacağın bir kedi turturmuş gidiyor insanlarKizlar toksoplazmadan konusulmus evimde kedim olmasina ragmen toksoplazma gecirmedim ama geciren bir suru insanin kediyle alakasi yok hamilelik boyunca disarida cig sebze tuketmeyin en buyuk bulasma sebebi o
Benide tuzlu ayranla sade sodayı limon sıkıp iciyom biraz da olsa ıyi geliyor sağlıklı olsun bebislerde çekeriz artik cnmKimisi tatlı yiyince kesiyrmus.
Valla beni hic bisey yememek daha rahatlattı.
Mandalina yada portakl suyu iciyorm ferahlatıyor onlarda.
Bide annem hoşaf yapmış az sekerli o da iyi gelmişti.Sıvılar beni rahatlatıyr sanırım.
İns geçer bulantılarn tez zaman da cnm
Evet canm öyleymiş Bak ne güzel senin dr önlemini alıyor ins bişey olmaz ıyi dusuncez hep iyi olcaz Allah sağlıkla almayı nasip etsin ins evlatlarımızısimdiden bunlari dusunup kendini yorma canim. inan cok zaman var henuz. zamani gelince inan doktorun seni en az gerecek sekilde dogumunu gerceklestirir.
amin insallah cnm. yeni antibiyotik basladik. 1 hafta sonra yine test. gecmezse ilaca devam dedi. yoksa ilersi annenin bobreklerine zarar veriyormus. erken doguma ya da dusuge de sebepmis.
Suan kac haftaliksiniz bende kizima hamileyken 6aylikken anca cikti gobegim simdi daha 9+6yim ve gobegim belirdi resmen :)2.gebeliklerde göbek daha mı çabuk çıkıyor acaba. Bende daha kilo almadım ama hafif bir göbek var. Bulantıdan dolayı kızarmış ekmek yiyorum karbonhidrat da göbek yapıyor gerçi belki ondandır.
İlk gebeliğimde 6 aylık olunca anca göbeğim belli olmuştu. Tabi 50 kg la hamile kalmıştım. Şimdi 57 kiloyum bakalım final nasıl olacak
Çok geçmiş olsun canım Rabbim yavrularına sağlıklı güzel ömürler versin, sebebini söylediler mi iğne ilaç herhangi birşey kullanıyor muydun ?11+2 yim bebeğin kalp atisi durmus sabah kürtaj olacağım temmuzdada 10+1 de durmustu.iki saglikli cocugum var cok sukur son iki de kalpleri durarak kurtaja girmis oluyorum.nasip değilmiş üzgünüm, hepiniz hayirla saglikla kucaginiza alin insallah..
Çok geçmiş olsun ya böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum11+2 yim bebeğin kalp atisi durmus sabah kürtaj olacağım temmuzdada 10+1 de durmustu.iki saglikli cocugum var cok sukur son iki de kalpleri durarak kurtaja girmis oluyorum.nasip değilmiş üzgünüm, hepiniz hayirla saglikla kucaginiza alin insallah..
Kız bebeklerin hamileliği erkek bebeklere göre çok daha zor geçiyor diye duydum kızlar, böyle bir şey var mı hiç duydunuz mu, tabi kişiden kişiye de değişiyor hamilelikler ama?Kızlar merhaba kontrolden çıktık herşey yolunda çok şükür ikili testi 12 bitiminde yapıyormuş doktorum, birşey sorucam fotograf yükledim tamamen meraktan bebişin kafası sol tarafta mi sağda mi bana solda kafası sağda vücudu gibi geldi , birde burda duyup çikolata yiyip gittim kontrole nasıl hareketli çok net kolunu bacağının hareketini gösterdi doktorumuz değişik bir duygu allah herkese nasip etsin
amin canim...Evet canm öyleymiş Bak ne güzel senin dr önlemini alıyor ins bişey olmaz ıyi dusuncez hep iyi olcaz Allah sağlıkla almayı nasip etsin ins evlatlarımızı
cok uzuldum. Allah sabir versin.11+2 yim bebeğin kalp atisi durmus sabah kürtaj olacağım temmuzdada 10+1 de durmustu.iki saglikli cocugum var cok sukur son iki de kalpleri durarak kurtaja girmis oluyorum.nasip değilmiş üzgünüm, hepiniz hayirla saglikla kucaginiza alin insallah..
Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin.. bebekte 11+2miydi yoksa daha önce mi durmuş kalbi11+2 yim bebeğin kalp atisi durmus sabah kürtaj olacağım temmuzdada 10+1 de durmustu.iki saglikli cocugum var cok sukur son iki de kalpleri durarak kurtaja girmis oluyorum.nasip değilmiş üzgünüm, hepiniz hayirla saglikla kucaginiza alin insallah..
vardır bizim bilmediğimiz Rabbimin bildiği hayır. ilerde sağlıklı hayırlı nasip olmucakti belki. geçmiş olsun canım Rabbim bundan sonra tüm isteyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin evlatla imtihan etmesin11+2 yim bebeğin kalp atisi durmus sabah kürtaj olacağım temmuzdada 10+1 de durmustu.iki saglikli cocugum var cok sukur son iki de kalpleri durarak kurtaja girmis oluyorum.nasip değilmiş üzgünüm, hepiniz hayirla saglikla kucaginiza alin insallah..
cok geçmiş olsn11+2 yim bebeğin kalp atisi durmus sabah kürtaj olacağım temmuzdada 10+1 de durmustu.iki saglikli cocugum var cok sukur son iki de kalpleri durarak kurtaja girmis oluyorum.nasip değilmiş üzgünüm, hepiniz hayirla saglikla kucaginiza alin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?