2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin cümlemiz inss
Benim sata göre 8+4 ultrasonda 8+2 cıkmıstı gecen hafta.Önemli değil demişti drum.Snradan yakalıyormuş gününü cnm.Bozma moralini.

Çok üzüldüm canım.Rabbim tez zaman da sağlıklı bir evlat nasip etsin İnşAllah.

Ya hafız ve ya musavvir ismi Şerif’ini çokça zikreden kızlar elinizi bebeğinizin üzerine koyun Allah hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar versin. Kaybı olanlara Allah sabır ve en kısa zamanda hayırlı evlat versin. Birbirimize dua edelim .

Canim zor bir durum ama normal dogumda da gerekli durumda makata kadar kesiyolar ki sen hangisinin kesilmesi daha iyi olur onu dusun bence sahsen ben onu dusunuyorum. Bir de merak ettim regl oldugunda nasil basa çıkıyordun bu durumda cok zor gercekten

Kızlar merhaba, mide bulantılarım aynen devam bir azalma değişiklik olmadı. Son 2-3 gündür sağ kasığımda sancı oluyor baya baya. Korkutuyor bu sancı beni. Umarım bir sıkıntı yoktur. Pazartesi kontrole gidicem bakalım. Üstümdeki isteksizlik halsizlik uyku halleride hala devam ediyor. Bende durumlar böyle. Sizlerde iyisinizdir inşallah.

Benimde kedim var 4 yasinda bana cok duskun bi oglus. Geceleri kafamda yatiyor yorganin icine girip koynumda yatıyor takiliyor. Ailemin vesvesi uzerine doktora sordum bana dediki hamilelikte kediden guzel baska birsey olamaz dedi kumunu esin degistirsin asilari tamsa hicbisey olmaz dedi. Bebek dogunca evden uzaklastirmayin yoksa onu kiskanir dedi bizzat kendisi bu hatayi yapmis cunku zamaninda kedi heri geldiginde bebegi çizmiş .. geceleri karnima yakin yatiyor.hissediyor bana kalirsa duyulari cok acik biliyosunuz bi bag kuruyor diye dusunuyorum yani insallah oyledir

Canım karnını sıkan şeyler giyme kaç gündür benim ondan ağrıyormuş.. halsizlik iştahsızlık uyku hali hepsi hala mevcut. Üstüne bide grip geliyo hissediyorum benim 31 Ocak da kontrolüm bakalım bebiş ne alemde

2017 ocakta 1900 odemistim 3000 olmus simdi paket varmis ama ne olacagi belli degil belki daha iyi bi yerde dogur diyecek riskli diyecek baglanmak isime gelmiyor napalim bunlar icin 37. Haftama kadar calistim diyip kendimi rahatlatiyorum
Hastanelerin fiyatları hakkında bilginiz varmı. Nereye gideceğimi hala bilmiyorum. Pazartesi üçüncü bi doktora gidicem

Çok üzüldüm cnm geçmiş olsun sulandırıcı kullaniyormuydun allah sabır versin sağlıklı evlatlar nasip etsin ins

ben devlete kontrole gitmedim hic. sadece ilac yazdirmak icin gittim 1 kere.

riskli gebe oldugum icin ilk haftalar haftada 2 kere gidiyordum. simdi ilk kez 3 hafta sonraya randevu verdi. sonra ayda 1 kez insallah.
Canm neden risklisin kayiplarin falanmi var cnm

Canm neden risklisin kayiplarin falanmi var cnm
ilk iki bebegimi kaybettim. sonrasinda kanda pihtilasma cikti. o yuzden riskli gebeyim. oglumda da simdiki bebegimde de hep dusuk riskim oldu. o da riskli gebeligimi daha da artirdi.

Günlerdir evden çıkmıyorum aslında karnımı sıkan bişey de giymiyorum ama bakalım doktor ne dicek. Aman dikkat et canım grip hiç çekilmez bu durumda şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah çok iyidir bebişlerimiz ve kontrollerden güzel haberlerle geliriz ♡

sağolasın canım amin inşallah

Canım bende 12.hafta içinde gidecektim kontrole demek bitimine yakın yapıyorlar testi. Bu arada bebişin kafası kesinlikle solda. Ayrıca bencede kızın olacak kendini belli ediyor inşallah sağlıklı olsun
Teşekkür ederim verdiğin cevap için kiz mi diyorsun benim içimden hep erkek geçiyor nedense ama sağlıklı olsun da

Kız bebeklerin hamileliği erkek bebeklere göre çok daha zor geçiyor diye duydum kızlar, böyle bir şey var mı hiç duydunuz mu, tabi kişiden kişiye de değişiyor hamilelikler ama?
valla canım bir kere bile kusmadan ilk 3 ayı atlatmak üzereyim regl olmuyorum tek belirtim bu bulantı tiksinme bişey isteme bisey yok, kesinlikle kişiden kişiye değişiyor şu an iki yakın arkadaşim daha hamile ikiside kiz aralarında birkaç gün var doğum tarihî olarak biri tuvaletten çıkamıyor diğerinin hiç biseyi yok

Sizinki ne kadar net çıkmış maşallah bebişe

Kizlar ya benim midemde sanki 6 aylik hamileymisim gibi baski baski var neden boyle acaba ? Normali bumu :/

Kız bebeklerin hamileliği erkek bebeklere göre çok daha zor geçiyor diye duydum kızlar, böyle bir şey var mı hiç duydunuz mu, tabi kişiden kişiye de değişiyor hamilelikler ama?
Hic alakasi yok kizimda baslangicta kasik agrim vardi 1 kac hafta sonrasinda ne bulanti ne baska birsey olmadi. Bir sure etten tiksindim sonra o da gecti :)
Suan bulantim da var karnim midem agriyor baya hasta gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…