bende aynı hisdeyim içimi ferah tutmaya çalışıyorum dua etmekten başka çaremiz yok Herşey Rabbimden.Rabbim korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail eylesin hayırlısıylacok geçmiş olsn
Rabbim sabırlar versinnn
Yaranızı deşmek istemem ama belirtiniz var mıydı?
Leke gibi falan..
Okadr cok bu haber verildiki bu hafta bu sayfada..Gercekten artık korkar oldummm 3 haftam var kontrole.Kafamda 1 tek bu var
Kürtaj ve kayip çok zor rabbim kimseye yaşatmasin benimde kontrol perşembe bende sabirsizlaniyorum. 11 haftalik olucaz bizde dünde 2 damla kahve akinti geldi allahtan devami gelmedi allah yardimcımız olsun.cok geçmiş olsn
Rabbim sabırlar versinnn
Yaranızı deşmek istemem ama belirtiniz var mıydı?
Leke gibi falan..
Okadr cok bu haber verildiki bu hafta bu sayfada..Gercekten artık korkar oldummm 3 haftam var kontrole.Kafamda 1 tek bu var
Merhaba annemin evinde de 3 kedi var ben yakında anneme gidiceğim farklı şehşrlerdeyiz kedilerin veterineri benimde toxoplaazmam negaftif çıktı diye kedilere orada olduğum zamanlar için her ay aşı yapılması gerektiğini söylemiş siz böyle birşey yapıyormusunuz, gerek yok mu acaba yorumunuzu okuyunca sormak istedimBenimde negatif çıktı. Tatlım 5senedir evde kedim var. Mevzu evinde kedi olması değil zaten kedinin dışkısının oral yolla ağzına girmesi. Yani kimsede kedinin dışkısını elleyip elini ağzına sokmadığına göre böyle birşeyin ihtimali çok az. Bazi cahil insanlar kedilerini çöp gibi evden atıyolar hamile kalınca veya kedisi olan insanlara gitmiyorlar. Seninde söylediğin gibi İyi yıkanmamış sebze meyve ve çiğ etten geçme olasılığı yüksek. Yani anlayacağın bir kedi turturmuş gidiyor insanlar
Bulantılarım var ara ara valla onlarla içimi rahatlatıyormbende aynı hisdeyim içimi ferah tutmaya çalışıyorum dua etmekten başka çaremiz yok Herşey Rabbimden.Rabbim korktuklarimizdan emin umduklarimiza nail eylesin hayırlısıyla
Allah sabırlar versin,çok üzüldüm gerçekten..11+2 yim bebeğin kalp atisi durmus sabah kürtaj olacağım temmuzdada 10+1 de durmustu.iki saglikli cocugum var cok sukur son iki de kalpleri durarak kurtaja girmis oluyorum.nasip değilmiş üzgünüm, hepiniz hayirla saglikla kucaginiza alin insallah..
Benimki de 4 hafta sonra ya randevu verdi gecen hafta.Normaldir herhlde cnm.Randevu durumuna göre veriyorsa.doktorunuz kaç hafta sonraya randevu veriyor .benim kontrolümü 5 hafta sonraya verdi çok fazla sanki .devlette 20 günde bir çağırıyordu doktor.arada bir devlete giden varmı çarşamba gitsemmi acaba devlete en son kontrolün üstünden 24 gün geçmiş
Allah korusun aynen.Kürtaj ve kayip çok zor rabbim kimseye yaşatmasin benimde kontrol perşembe bende sabirsizlaniyorum. 11 haftalik olucaz bizde dünde 2 damla kahve akinti geldi allahtan devami gelmedi allah yardimcımız olsun.
Bende hep korkuyorum bu haftalardan dr 32.haftaya kadar kullan dedi progestanı ilk hamileliğimde kullanmamıştım hiç kahve lekelerim vardı baya azaldı bebeklerimde iyi durumdalar çok şükür.devlette 2 haftada bir çağırırken özel 1 ay sonra gel dedi ama ben bi devlet bi özel yapıyorum bilmiyorum zararı olmuyordur inşallahAllah korusun aynen.
Bu riskli haftaları bi atlataydıkk
Elinizde pluton iğne bulundrun.Acil durumda bulmak cok zor kızlar.
Progestan falan kullanıyor musunuz?
doktorunuz kaç hafta sonraya randevu veriyor .benim kontrolümü 5 hafta sonraya verdi çok fazla sanki .devlette 20 günde bir çağırıyordu doktor.arada bir devlete giden varmı çarşamba gitsemmi acaba devlete en son kontrolün üstünden 24 gün geçmiş
Aaa bana 12.haftaya kadr dedi.Bende hep korkuyorum bu haftalardan dr 32.haftaya kadar kullan dedi progestanı ilk hamileliğimde kullanmamıştım hiç kahve lekelerim vardı baya azaldı bebeklerimde iyi durumdalar çok şükür.devlette 2 haftada bir çağırırken özel 1 ay sonra gel dedi ama ben bi devlet bi özel yapıyorum bilmiyorum zararı olmuyordur inşallah
Böyle birşey duymadım canım acaba ne aşısıymış, veterinerlerin çoğu para için neler yapıyorlar. İnternetten araştıracağım mutlaka. Aylık iç dış parazit aşısı değil dimi farklı bir aşıdan bahsediyorMerhaba annemin evinde de 3 kedi var ben yakında anneme gidiceğim farklı şehşrlerdeyiz kedilerin veterineri benimde toxoplaazmam negaftif çıktı diye kedilere orada olduğum zamanlar için her ay aşı yapılması gerektiğini söylemiş siz böyle birşey yapıyormusunuz, gerek yok mu acaba yorumunuzu okuyunca sormak istedim
Her dr farklı birşey diyor bana da iyice kafam karıştı güvenipte tamam diyeceğim bi dr bulamadım birde ikiz gebelik iyice moralim bozuluyor bu duruma mesela biri diyor bebekler altlı üstlü öbürü yan yana diyor biri ultrasonda tam gününde çıkarıyor diğeri daha ileriAaa bana 12.haftaya kadr dedi.
Bende kullanıoyrm
Rabbim hayrlı yazılar yazmış olsun hepimizee
Kanama falan hic olmayinca kullanmadim elimin altinda var kahve leke devam etmedigi icin kullanma ihtiyaci hissetmedim. Duruma göre karar vercem rabbim evlatlarimizi korusun sag selamet kucagimiza alalim insallah.Allah korusun aynen.
Bu riskli haftaları bi atlataydıkk
Elinizde pluton iğne bulundrun.Acil durumda bulmak cok zor kızlar.
Progestan falan kullanıyor musunuz?
Hiç bilmiyorum ben de bir sorayım anneme iç dış parazit aşısını mı diyor yoksa dediğin gibi acaba para almak için mi yapıyor aklıma gelmedi değil benim de çünkü. Teşekkür ederim :)Böyle birşey duymadım canım acaba ne aşısıymış, veterinerlerin çoğu para için neler yapıyorlar. İnternetten araştıracağım mutlaka. Aylık iç dış parazit aşısı değil dimi farklı bir aşıdan bahsediyor
Oyy ikiz mi masalahhhHer dr farklı birşey diyor bana da iyice kafam karıştı güvenipte tamam diyeceğim bi dr bulamadım birde ikiz gebelik iyice moralim bozuluyor bu duruma mesela biri diyor bebekler altlı üstlü öbürü yan yana diyor biri ultrasonda tam gününde çıkarıyor diğeri daha ileri
Kahverengiden korkma derler ama yine de drna bilgi verseydin cnm.Kanama falan hic olmayinca kullanmadim elimin altinda var kahve leke devam etmedigi icin kullanma ihtiyaci hissetmedim. Duruma göre karar vercem rabbim evlatlarimizi korusun sag selamet kucagimiza alalim insallah.
Sağol canım ikizOyy ikiz mi masalahhh
Ama ikizlerde hep biri daha önde gitmez mi?Öyle derler hep.
Dr söylerdi cnm zaten bi sorun olsa.Kendine vesvese yapma derim.
Dr cok önemli evet,iyi dra denk gelmek..Biz 3 sene sonra denk geldik.Kadın cat cat sorunu buldu,cözdü 5 ayda gebe kaldım.
Rabbim hayırlı insanlarla karsılastırsn
Benimde negatif çıktı. Tatlım 5senedir evde kedim var. Mevzu evinde kedi olması değil zaten kedinin dışkısının oral yolla ağzına girmesi. Yani kimsede kedinin dışkısını elleyip elini ağzına sokmadığına göre böyle birşeyin ihtimali çok az. Bazi cahil insanlar kedilerini çöp gibi evden atıyolar hamile kalınca veya kedisi olan insanlara gitmiyorlar. Seninde söylediğin gibi İyi yıkanmamış sebze meyve ve çiğ etten geçme olasılığı yüksek. Yani anlayacağın bir kedi turturmuş gidiyor insanlar
Eşim değiştiriyor canım, bazen çok koku yaptığında özellikle o havayı solumamaya çalışıyorum sadece cam açıp odanın kapısını kapatıyorum eşim gelince temizliyor hemen. Onun haricinde karnımdan kalkmak istemiyor 7kilo birde ağır. 5dk dan fazla yatırmıyorumKatiliyorum cok haklisniz. Benim de kedim var. Toxoplazmam negatif cikti. Kumunu siz mi degistiriyorsunuz , ekstra önlem aliyor musnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?