2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kız bebeklerin hamileliği erkek bebeklere göre çok daha zor geçiyor diye duydum kızlar, böyle bir şey var mı hiç duydunuz mu, tabi kişiden kişiye de değişiyor hamilelikler ama?
Alakasi bile yok kizimda nasil hamile kaldim nasl dogurdum anlamadm bile bundada tersi hastaliktan ogurtuden bigunum rahat degil

Bilmeyen beslemeyen insanin korkmasi dogal ama kedimden korkmuyorum maruldan korktugum kadar
Hastanelerin fiyatları hakkında bilginiz varmı. Nereye gideceğimi hala bilmiyorum. Pazartesi üçüncü bi doktora gidicem
Ben ilk doktoruma gidiyorum cok guvendigim icin baska doktor aramadim o yuzden fiyatlarini bilmiyorum gercekten

Merhaba kızlar bende Ağustos’ta 2.kez anne olacağım inşallah.hazır olmadığım bi dönemde tekrar hamile kalmış oldum kızım 12 aylık biraz endişelerim var onlara yetebilecek miyim diye yaşayıp göreceğiz bakalım .gebelik süreci uZun keyifli bazen zor ama hepsi paylaştıkça güzelleşiyor bilgi ve tecrübelerimizi en iyi şekilde paylaşmak dileğiyle

Selam kizlar, ne güzel hepiniz bebeklerinizi görmüşsünüz, ben yurtdışında kalıyorum sadece bir ya da iki defa hakkımız var, 20 gün sonra down sendromu testi icin gorebilcem o zaman da yaklasik uc aylık olcak
İnsallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz

Maşallah doğana kadar 3 yaşına yaklaşmış olur ben öyle olsa hiç korkmam Benim ki tam 1 yaşında beni düşün rahatla
Oglum cok zor bir bebekti wc ye bile gidemiyordum bu da oyle olursa ogluma kim bakar diye korkuyorum sizin tabi bendende zor oglumun su an ki hali gibi olacak neredeyse biraz daha kucuk

Canım içimi rahatlattın biraz, haklısın zaten daha çok erken bu düşüncelerim için ama beynime engel olamıyorum sürekli bunları düşünüyorum ben nasıl doğurucam diye. Millet tarlada doğuruyomus çatır çatır ben ne anlatıyorum peki bahsetmiş olduğun mide bulantısı neyden kaynaklıydı

simdiden bunlari dusunup kendini yorma canim. inan cok zaman var henuz. zamani gelince inan doktorun seni en az gerecek sekilde dogumunu gerceklestirir.

cokkk haklısın daha önümde dolu dolu 6 ay var nasipse ama beynimi susturmak pek kolay olmuyor işte.sanki dünyada tek doğuran benim... :) doktorum seni gebe okuluna göndereyim orada rahatlayabilirsin diyor

İkisi de kulaga korkunc geliyor. eski kadınlarımız bu konularda hiçbir şey bilmediği için nasıl doğurduklarının bile farkında olmamışlar. Bizler ise çağımız gereği her şeyi biliyoruz araştırıyoruz , bilinçli olmak da her zaman iyi degilmis iste kendi kendime panik yaptırıyorum..

regl olduğumda ise ilk gördüğüm yaşlarda zorlanmıştım kanıyorum ben diye. sonrasında onun farklı bir şey olduğuna beynim kendi kendine ikna oldu. kesilen bi yerden cıkan bir kan degil, yara gibi degil, acısı da yok, bilinçaltımdaki kan ile regl kanı aynı degil yani. akıntı gibi kabul ettim onu.

Oglum cok zor bir bebekti wc ye bile gidemiyordum bu da oyle olursa ogluma kim bakar diye korkuyorum sizin tabi bendende zor oglumun su an ki hali gibi olacak neredeyse biraz daha kucuk
Plansız bi gebelik galiba bizim gibi benim kızımda zor bebek yakama yapışık yaşıyor babası dışında asla kimseye gitmiyo korkuyor insanlardan uyku problemi var hat safhada en fazla 1 saat uyur çığlıkla uyanır sürekli bende çok tedirginim ama allah bize verdiyse muhakkak bi hayır vardır hamileliğimizi böyle geçirirsek endişeli ruh halinde bebeklerimiz olur acilen bakış açımızı değiştirmeliyiz

Kızlar bulantı ve iştahsızlıktan doğru düzgün beslenemiyorum.Acaba bebek gelişiyor mudur? İyi beslenemediğim için içim rahat değil.Korkuyorum
İlk 3 ay annenin beslenmesi çok önemli değil folikasit kullanıyorsanız açığı kapatıcaktır ben ilk hamileliğimde 5 ay bulantıdan tost ve çubuk kraker dışında bişey yiyemedim bulantı bitince çok güzel beslendim ve bebeğimde çok iyi doğdu

Hamileliğini Doğumu düşünerek korku içinde geçirirsen herşeyden korkan bi bebeğin olur bunları düşünme doğduktan sonraki kısımlara adapte olmaya çalış çünkü Doğum senin abarttığını gibi acılı kanlı bişey değil bende ilk hamileliğimde Doğum korkum vardı aşırı genel anestezi sezaryen oldum sedyeye binmek istemedim ameliyathanede olay çıkardım sakin olmamı bebeğe zarar vereceğimi söyleyip hızlıca bayılttılar sonra hiç beklediğim gibi bi acı hissetmedim bunun için mi o korkuları yaşayıp hamileliğimi buruk geçirmişim diyip pişman oldum ve dahada önemlisi benim o korkulu psikolojim yüzünden bebeğimde herşeyden korkuyor anne karnındayken annenin psikolojisi neyse bebek öyle oluyor klişesi çok çok doğru tavsiyem Doğumu düşünme kolay şehir efsanelerine inanma

Midem bulaniyor dedigimde tamam simdi gececek dediler gayet sakindiler yani uyandigimda midem bulanmiyordu zaten :) belli yani bir cok kiside oluyor spinalin soyle faydasi var 7 8 saat ayaklariniz uyusuk oluyor ve ameliyat agrisi cekmiyorsunuz ayaklarinizin uyusuklugu gecerken agrinizda yavasca basliyor hemsire hemen agri kesici yapiyor genelde ise uyanmanizla agri direk basliyor

Evet spinalle korundugumu sanarken adet gecikmesi ve cift cizgi gordum. Hayirlisi boyleymis oglum kolikti alti aydan sonra kolik huysuzluklari devam ediyor simdide her seyi ben yaparimlar basladi aslinda ben yeni dogan zamanindan korkuyorum

Aaa ben bunu bilmiyordum çok mantıklı :)

Bu arada kiziniz iki yasina dogru daha da duzelecek her gun daha bagimsizlasiyorlar 1 yas ile 2 yas arasinda bayagi fark oluyor bende yaza dogru bezden cikarmayi dusunuyorum. Birde oglum hala odamizda yatiyor park yataginda artik kendi odasina gecirecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…