2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Umarım değişir bu bağımlılık bize düşen çok görev var yeni düzene kolaylıkla alışırlar inşallah ben hala emziriyorum ve asla beşiğinde uyumuyor birlikte uyuyoruz oğlun sorun çıkarmayabilir oda değişikliğine 2 yaşından sonra Kolay diyorlar ayırmak

Ben yanimda yatmasindan korktugum icin hic yanimda uyumadik uykumda hafiftir ezmem ama yinede almadim bazen sabahlari alip yatariz ama tabi gece kalkip bakiyor bize gec yattigimizda uyanip gormeyince miziklaniyor bakalim nasil olacak odaya gecis simdi yaptim yaptim sonra akli daha cok keserse gitmez diye dusunuyorum

ilk iki bebegimi kaybettim. sonrasinda kanda pihtilasma cikti. o yuzden riskli gebeyim. oglumda da simdiki bebegimde de hep dusuk riskim oldu. o da riskli gebeligimi daha da artirdi.
Geçmiş olsun cnm riskli gebelikte perinatolog a mi gidiyorsun cnm

Merhaba kızlar bende 2019 ağustos annesi olacaktım lakin bu gün hafif bir kanama ile acile gittim 11+4 olan bebeğimin 8 yada 9 haftada gelişiminin durduğu ve kontrolde kalbininde atmadığı görüldü. Kendimi bok gibi hissediyorum bu saat oldu uyuyamıyorum. Kanamamda yok şaka gibi pazartesi kürtaja alacaklar. Umarım hepiniz sağlıkla kavuşun bebişlerinize. Kavuşamayanların yerine doğar doğmaz birer buse kondurun alnına. Sağlık ve sevgi diliyorum dilerim allah bir şans daha versin bana oda sağlıkla gelsin inşallah.

Allah sabır versin icinizde nasil bi acı oluştuğunu hissedebiliyorum inşallah en kısa zamanda saglikli bi gebelik ve hayirli bir evlat sahibi olursunuz

günaydın kızlar,
bir haftada ne çok kaynatmışsınız yetişemedim.

önceden soran arkadaşımızı hatırlayamadım kusura bakmasın biraz geç oldu ama:
kuru bebek maması resmi olarak xray den geçiyrmuş. ancak eşim dedi ki burası Türkiye :) görevli memurdan rica ederse onun insiyatifinde geçmeyebilirmiş.

okullar tatil... oh misss... evdeyim dün temizliğe başladım. yorgunluktan 8de uyuyakalmışım.
yarın kontrolüm var. hala doktor arıyorum. bu sefer devlete gideceğim.

ikili test için kan verenler aç mı olmak gerekiyordu, unuttum ben

Kaybı olan arkadaşlara Allahtan sabır diliyorum.
Rabbim en uygun zamanda yeniden yüzünüzü güldürür inşallah.

mide bulantısı , mide yanması aşamaları geçti derken bu haftada ama yemek yemek istemiyorum. yerken bir probl. yok ama yedikten sonra çok rahatsız ediyor.
soda içemiyorum o da rahatsız ediyor. hatta su bile ağrıtıyor.

limonlu su biraz iyi geliyor. bir de naneli sakız, naneli şeker iyi geliyor. ayrıca yatarken wicks sürüyorum burnuma rahatlatıyor. denemeyenlere duyurulur.
bu arada eskiler (ben köy öğretmeniyim-ordaki teyzeler) sakız çiğneyenin çocuğu kusmuklu olur dediler, aklınızda bulunsun

İyi pazarlar canlar. Cik morelim bozuk. Malesef salginlari aldim oksuruk ve ates var. Gece atesim cok yukselmis uyudugum icin farketmedik 2 de uyandgmda esm cok atesm oldugunu soyledi soguk suyla dus aldim sonrasinda bile 38 cikti. Sonrasinda tekrar sogk suyla dus aldim havlu felan islatip koydum 37 ye dustu. Ates bebege cok zararliymis. O yuzden cok korkuyorum basina gelen var mi acaba cok uzgunum

bir sağlık problemi olmadıkça normal doğum bana en doğrusu gibi geliyordu. güzel beslendim, oğlumda bunun için 5ayda yürüyüşlere başladım. 8ayda hamile platesine başladım (kendi kendime). hastane özel olmasına rağmen normal doğuma yönlendiriyordu. sonunda hiç sıkıntı yaşamadan normal doğum yaptım. keşke herkes benim kadar rahat doğurabilse diyecek kadar rahattım. 3 dikiş atıldı. doğum gece olunca hastanede idim. ertesi gün 14te eve gittik. 4 kat merdiveni rahatlıkla çıktım. 2 gün sonrada sanki doğum yapmamış gibiydim.
yani ben de sezeryandan korkuyorum. inşallah ikinci bebişte en oğlum kadar rahat olur

Canım benimya çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım moralini bozma Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir

Selam canım ikili teste tok karnına giriliyor bilgine

Allah sabır versin senin adına gerçekten çok üzüldüm canım... hayırlı zamanda güzel vr sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim

Cok tesekkur ederim dagin basina gitmeyecek olsam sorun degil oradan alirim daha once ufak bir kapta gecirmistim memur icine bakmisti sadece umarim bu seferde yardimci olurlar

Geçmiş olsun cnm riskli gebelikte perinatolog a mi gidiyorsun cnm
tesekkur ederim. riskli gebelik uzmanina gidiyorum...
riskli gebelik uzmani olmadigi icin devlet hastanesi takip etmek istemedi.

cok uzuldum. Allah sabir versin.

doktoruna danis canim.
bir de aklinda olsun soguk dus alma. şoka sebep olabiliyor. ilik dua almalisin.

Geçmiş olsun canım ben 3 gün çektim ateşi doktorum parol al dedi çıkınca ateşin üst üste duşa girince şimdide öksürüğe yakalandım inş etkılenmemiştir bebeklerimiz Salı günü randevu alıp gidicem içim rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…