2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hangi sehirdesin cnm

Çok geçmiş olsun. Sabırlar diliyorum. Allah kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..

Allahım sabır versin size nasıl bi duygu çok iyi biliyorum iki kere aynı şeyi yaşadım şuan gene hamil3gim 8 haftalık ama geçen gün kan geldi biraz yarın kontrlm var çok korkyrm

Merhaba arkadaşlar hayırlı Pazarlar herkese 11 haftalık olduk çok şükür ama iki gündür kasiklarimdaki ağrı beni çok korkutuyor adım atınca falan ağrıyor hatta dün afedersiniz tuvalete otururken yerimden sıçradım bi anda ağrı saplandı kist - miyom olmasından cok korkuyorum

Bende oksuruk ve hapsirma var canim zaten. O yuzden kasiklarim cok agriyor bende bebege bisey olucak diye cok korktum acile gittim kan ve idrar tahlili aldilar bekliyorum. Bende 3 gundur boyleyim ama ates yoktu dun gece oldu ates. İnsallah etkilenmemistir canim bize dusen dua etmek bol bol..

Canım merhaba bende yaşadım ateş hatta bikac gün sürdü parol kullan doktorlar yaziyor. Bende korkmustum ama bisey olmadi şükür seninde bebegin iyidir inşallah güzel düşün

Canım merhaba bende yaşadım ateş hatta bikac gün sürdü parol kullan doktorlar yaziyor. Bende korkmustum ama bisey olmadi şükür seninde bebegin iyidir inşallah güzel düşün
Tesekkur ederim ya icimi rahatlattiniz siz kac haftalik hamileyken oldu acaba?

Kizlar bukadar korkmayin yahu, valla sasiriyorum bazen okuyunca. Benim hapsirma dönemim basladi, evimi tertemiz tutuyorum ama toza karsi alerjim ozellikle kis gunlerinde kalorifer sicacik yanarken iyice aziyor. Toz olmasa bile. Hapsiriklarimin ardi arkasi kesilmiyor, siddetli ustelik. Allahin izniyle ufakliga hicbirsey olmaz insallah. Kaldi ki hastalaninca agri kesici alabiliriz, doktor rahatlikla icebilirsin Ibuprofen ile Paracetamol u simdilik dedi. Sonlara dogru yasak ama simdilik sorun yok. Agri kesici alarak hastaligi durdurmak bana o hastaligi cekmekten daha mantikli geliyor.

geçmiş olsun canım bende 3 gündür öksürüyorum dün de burun tıkanıklığı geniz akıntısı hapşurma hepsi birden geldi ıhlamur içiyorum bide bol bol meyve yemeye çalışıyorum . Bende de kasık ağrısı oluşuyo ara ara elektriklenme gibi sancı giriyor geçiyor sonra açıkcası bende korkmaya başladım acilden gitsem mi acaba ?!

ankaradayim canim.
riskli gebelik uzmaninin olmadigi hastane beni kabul etmiyor ....
Benimde 3 kayibim var ben normal özelde kadın doğum dr gidiyorum ve işin ilginci de hiç bir sebep yok bende bulunabilen sulandiriciyida önlem amaçlı kullanıyorum ins sağlıkla aliriz yavrularımızı kucagimiza

Anladım canım sağolasın.İnşallah sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı.

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ne denir bilemiyorum. Rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Allah yâr ve yardımcımız olsun.

Çok üzüldüm canım yaşadıkların çok zor çok iyi anlıyorum seni.Bende iki kayıp yaşadım.Allah ım tez zaman da sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin İnşAllah.

Selam kızlar sata göre 6+1 de doktora gittim bebeği göremedik. İki tane daha cocugum var onlarda 6. Haftada kalp atısını duymuştum. İçime kurt düştü acaba boş gebelik midir? Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz

Ben tam 6+1de duymuştum canım.İçini ferah tut belki geç döllenmedir.

Kızlar benim de bulantılarım 2 3 gündür azaldı.Korkuyorum acaba bebeğime birşey oldu diye. Randevumda perşembe günü,o zamana kdr nasıl dayanıcam bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…