Merhaba kızlar bende 2019 ağustos annesi olacaktım lakin bu gün hafif bir kanama ile acile gittim 11+4 olan bebeğimin 8 yada 9 haftada gelişiminin durduğu ve kontrolde kalbininde atmadığı görüldü. Kendimi bok gibi hissediyorum bu saat oldu uyuyamıyorum. Kanamamda yok şaka gibi pazartesi kürtaja alacaklar. Umarım hepiniz sağlıkla kavuşun bebişlerinize. Kavuşamayanların yerine doğar doğmaz birer buse kondurun alnına. Sağlık ve sevgi diliyorum dilerim allah bir şans daha versin bana oda sağlıkla gelsin inşallah.
Merhaba kızlar bende 2019 ağustos annesi olacaktım lakin bu gün hafif bir kanama ile acile gittim 11+4 olan bebeğimin 8 yada 9 haftada gelişiminin durduğu ve kontrolde kalbininde atmadığı görüldü. Kendimi bok gibi hissediyorum bu saat oldu uyuyamıyorum. Kanamamda yok şaka gibi pazartesi kürtaja alacaklar. Umarım hepiniz sağlıkla kavuşun bebişlerinize. Kavuşamayanların yerine doğar doğmaz birer buse kondurun alnına. Sağlık ve sevgi diliyorum dilerim allah bir şans daha versin bana oda sağlıkla gelsin inşallah.
Allahım sabır versin size nasıl bi duygu çok iyi biliyorum iki kere aynı şeyi yaşadım şuan gene hamil3gim 8 haftalık ama geçen gün kan geldi biraz yarın kontrlm var çok korkyrm
Merhaba arkadaşlar hayırlı Pazarlar herkese 11 haftalık olduk çok şükür ama iki gündür kasiklarimdaki ağrı beni çok korkutuyor adım atınca falan ağrıyor hatta dün afedersiniz tuvalete otururken yerimden sıçradım bi anda ağrı saplandı kist - miyom olmasından cok korkuyorum
Geçmiş olsun canım ben 3 gün çektim ateşi doktorum parol al dedi çıkınca ateşin üst üste duşa girince şimdide öksürüğe yakalandım inş etkılenmemiştir bebeklerimiz Salı günü randevu alıp gidicem içim rahat etsin
Bende oksuruk ve hapsirma var canim zaten. O yuzden kasiklarim cok agriyor bende bebege bisey olucak diye cok korktum acile gittim kan ve idrar tahlili aldilar bekliyorum. Bende 3 gundur boyleyim ama ates yoktu dun gece oldu ates. İnsallah etkilenmemistir canim bize dusen dua etmek bol bol..
İyi pazarlar canlar. Cik morelim bozuk. Malesef salginlari aldim oksuruk ve ates var. Gece atesim cok yukselmis uyudugum icin farketmedik 2 de uyandgmda esm cok atesm oldugunu soyledi soguk suyla dus aldim sonrasinda bile 38 cikti. Sonrasinda tekrar sogk suyla dus aldim havlu felan islatip koydum 37 ye dustu. Ates bebege cok zararliymis. O yuzden cok korkuyorum basina gelen var mi acaba cok uzgunum
Canım merhaba bende yaşadım ateş hatta bikac gün sürdü parol kullan doktorlar yaziyor. Bende korkmustum ama bisey olmadi şükür seninde bebegin iyidir inşallah güzel düşün
Canım merhaba bende yaşadım ateş hatta bikac gün sürdü parol kullan doktorlar yaziyor. Bende korkmustum ama bisey olmadi şükür seninde bebegin iyidir inşallah güzel düşün
Allahım sabır versin size nasıl bi duygu çok iyi biliyorum iki kere aynı şeyi yaşadım şuan gene hamil3gim 8 haftalık ama geçen gün kan geldi biraz yarın kontrlm var çok korkyrm
Kizlar bukadar korkmayin yahu, valla sasiriyorum bazen okuyunca. Benim hapsirma dönemim basladi, evimi tertemiz tutuyorum ama toza karsi alerjim ozellikle kis gunlerinde kalorifer sicacik yanarken iyice aziyor. Toz olmasa bile. Hapsiriklarimin ardi arkasi kesilmiyor, siddetli ustelik. Allahin izniyle ufakliga hicbirsey olmaz insallah. Kaldi ki hastalaninca agri kesici alabiliriz, doktor rahatlikla icebilirsin Ibuprofen ile Paracetamol u simdilik dedi. Sonlara dogru yasak ama simdilik sorun yok. Agri kesici alarak hastaligi durdurmak bana o hastaligi cekmekten daha mantikli geliyor.
Bende oksuruk ve hapsirma var canim zaten. O yuzden kasiklarim cok agriyor bende bebege bisey olucak diye cok korktum acile gittim kan ve idrar tahlili aldilar bekliyorum. Bende 3 gundur boyleyim ama ates yoktu dun gece oldu ates. İnsallah etkilenmemistir canim bize dusen dua etmek bol bol..
geçmiş olsun canım bende 3 gündür öksürüyorum dün de burun tıkanıklığı geniz akıntısı hapşurma hepsi birden geldi ıhlamur içiyorum bide bol bol meyve yemeye çalışıyorum . Bende de kasık ağrısı oluşuyo ara ara elektriklenme gibi sancı giriyor geçiyor sonra açıkcası bende korkmaya başladım acilden gitsem mi acaba ?!
Benimde 3 kayibim var ben normal özelde kadın doğum dr gidiyorum ve işin ilginci de hiç bir sebep yok bende bulunabilen sulandiriciyida önlem amaçlı kullanıyorum ins sağlıkla aliriz yavrularımızı kucagimiza
İlk 3 ay annenin beslenmesi çok önemli değil folikasit kullanıyorsanız açığı kapatıcaktır ben ilk hamileliğimde 5 ay bulantıdan tost ve çubuk kraker dışında bişey yiyemedim bulantı bitince çok güzel beslendim ve bebeğimde çok iyi doğdu
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ne denir bilemiyorum. Rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Allah yâr ve yardımcımız olsun.
Çok üzüldüm canım yaşadıkların çok zor çok iyi anlıyorum seni.Bende iki kayıp yaşadım.Allah ım tez zaman da sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin İnşAllah.
Selam kızlar sata göre 6+1 de doktora gittim bebeği göremedik. İki tane daha cocugum var onlarda 6. Haftada kalp atısını duymuştum. İçime kurt düştü acaba boş gebelik midir? Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Selam kızlar sata göre 6+1 de doktora gittim bebeği göremedik. İki tane daha cocugum var onlarda 6. Haftada kalp atısını duymuştum. İçime kurt düştü acaba boş gebelik midir? Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz